Şimdi Ara

@@@@@50 LİRAYI 3 ADIMDA 500 MİLYAR YAPMANIN YOLU@@@@@ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
3.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aston villa qpr yi parçalar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcingöz

BEYLER BU HAFTAKİ KUPONUM

@@@@@50 LİRAYI 3 ADIMDA 500 MİLYAR YAPMANIN YOLU@@@@@

Ah be kardesim bu kupon tutar mi Allah askina ya
  • Biz 4 macı zor biliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeni kullanıcı adı

quote:

Takipteyim

• isterse maçlar %6454 banko olsun,mac sayısı arttıkça her türlü risk artar.gereksiz bence.
  • Tüh ilk mactan gitti 500 milyar xs

• Aga adam heyecan da yaşamayacak İlk maçtan gümlemiş
    Chelsea maçı için maç sonu beraberlik ya da Chelsea demiş ; Chelsea 3-1 yenildi. Geçmiş olsun

quote:

Demiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeni kullanıcı adı -- 1 Aralık 2012; 16:56:06 >

• quote:

http://resim.donanimhaber.com/upfiles/1354684/262DF29AF659404A856291BCE4513DAE.jpg

Hocam mantığınız iyi ama maçları biraz daha inceleseniz cidden çok iyi kazancakmışsınız gibi bir his var içimde
  • Ya bos versene kararli olunur iddaa danda anlarsa bir insan 50 lirayla ayda 8-10 bin kazanilir . Ama boyle 15 mac yazarak degil maksimum 3 mac yazacaksin kazandigin parayi geri yatiricaksin . Ben yapamiyorum iddaadan anliyorum ama sorunum sabirsiz bir kisiyim ama yinede hayati bedava yasiyarak gecinecek kadar ****

• karabükspor yenildi kupon yine yattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuF_x3

Ya bos versene kararli olunur iddaa danda anlarsa bir insan 50 lirayla ayda 8-10 bin kazanilir . Ama boyle 15 mac yazarak degil maksimum 3 mac yazacaksin kazandigin parayi geri yatiricaksin . Ben yapamiyorum iddaadan anliyorum ama sorunum sabirsiz bir kisiyim ama yinede hayati bedava yasiyarak gecinecek kadar ****

o da kolay değil ki. Her hafta en az bir banko ya yatıyor yada son anda kurtarıyor. Örneğin bugünkü Schalke maçı. Garanti üsttü ama işte garanti değilmiş.

• Chelsea yenildi kupon yattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

quote:

Orijinalden alıntı: yusuF_x3

Ya bos versene kararli olunur iddaa danda anlarsa bir insan 50 lirayla ayda 8-10 bin kazanilir . Ama boyle 15 mac yazarak degil maksimum 3 mac yazacaksin kazandigin parayi geri yatiricaksin . Ben yapamiyorum iddaadan anliyorum ama sorunum sabirsiz bir kisiyim ama yinede hayati bedava yasiyarak gecinecek kadar ****

o da kolay değil ki. Her hafta en az bir banko ya yatıyor yada son anda kurtarıyor. Örneğin bugünkü Schalke maçı. Garanti üsttü ama işte garanti değilmiş.

Bence Shalke'nin rakibi kolay degildi, orta saha mucadelesi bekliyordum acikcasi. Genellikle de karsilikli bos ataklar ve orta saha mucadeleleri ile gecti mac. Ben bu mac icin 2-3 gol demistim. Hatta su konuya (http://forum.donanimhaber.com/m_68503118/mpage_1//tm.htm#68654081) yaptigim kuponu yazdim.

197 0-1 gol 2.75 (+)
    195 alt 1.75 (+)
    201 2-3 gol 1.85 (+)
    211 2-3 gol 1.8 (+)
    298 İY0 2.00 (saat 21:00da)

hayirlisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeni kullanıcı adı -- 1 Aralık 2012; 18:51:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PorsukUR

quote:

quote:

Takipteyim

2 tane kupon hazırladım 2 side 3 maçtan yattı ha bn süper bi iddaacı değilim.

• quote:

500 milyarın yolunu sanırım buldum arkdaşlar.tempobetten 1.5 üstü olacak şekilde 14 maç seçiyoruz.toplam oran yaklalşık 22.
    neden 1.5 üstü derseniz çünkü 1.5 üstü tercihinde yanılma olasılımız çok az eğerki bir maç gollü geçecekse geçer aam maçın 1-0 bitmesi için çok beceriksiz 2 takım yada çok kapanan takımlar gerekli.eğerki 14 tane maçın tercihlerini iyi yaparsanız sadece 3 haftada 500 milyara ulaşırsınız

ilk hafta 50*22:1100
    2. hafta 1100*22:24200
    3.hafta 24200*22:532000

yahu kardeşim 2 aydır yoksun özlettin kendini acep parayı mı buldun yoksun buralarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProgresLive

quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

quote:

500 milyarın yolunu sanırım buldum arkdaşlar.tempobetten 1.5 üstü olacak şekilde 14 maç seçiyoruz.toplam oran yaklalşık 22.
    neden 1.5 üstü derseniz çünkü 1.5 üstü tercihinde yanılma olasılımız çok az eğerki bir maç gollü geçecekse geçer aam maçın 1-0 bitmesi için çok beceriksiz 2 takım yada çok kapanan takımlar gerekli.eğerki 14 tane maçın tercihlerini iyi yaparsanız sadece 3 haftada 500 milyara ulaşırsınız

ilk hafta 50*22:1100
    2. hafta 1100*22:24200
    3.hafta 24200*22:532000

yahu kardeşim 2 aydır yoksun özlettin kendini acep parayı mı buldun yoksun buralarda

bence o kafayla batmıştır o

yok yok seviyordum kendisini valla güzel maçlar veriyordu örnek ;http://forum.donanimhaber.com/m_68422006/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68422006

uğramıyor buralara artık ya battı yada zengin oldu

• tamam

• Aslında 2,500 lira ayıracan sürekli deniyecen italya 2.ligi seçilebilir bu sistem için.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.