Şimdi Ara

50 Mbps VDSL paketine geçiş yaptım geçen hafta bugün internetim bağlandı, 80 mbps kaldırır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet ben 24 Mbps ile başlayıp her ay 2 defa 3 defa paket degistiriyorum

Bakin ilk paket donersinuz fakat taahhüt biterse yeni taahhüt yaptınız değil o zaman dönemesiniz

Hipernet den adsl e dönüş yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PoyrazKarayel59 P kullanıcısına yanıt

24 Mbps için 90 TL 50 Mbps için 100 TL ödüyordum ve ödüyorum

• winkleast kullanıcısına yanıt
    Bakin benim aboneligim isterseniz yarin 100 Mbps ye gecip 1 gun sonra 24 Mbps geçeyim
    50 Mbps VDSL paketine geçiş yaptım geçen hafta bugün internetim bağlandı, 80 mbps kaldırır mı?
    50 Mbps VDSL paketine geçiş yaptım geçen hafta bugün internetim bağlandı, 80 mbps kaldırır mı?

En son kullandığım tarife yani ilk tarife deyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 6 Ocak 2021; 1:30:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Size kanıt veriyorum mobil ile karıştırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 6 Ocak 2021; 1:32:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.