Selam arkadaşlar değerlerim bunlar, geçen hafta paket değiştirmiştim tekrardan internet hızımı yükseltme imkanım var mı değerlere bakarak ? |
50 Mbps VDSL paketine geçiş yaptım geçen hafta bugün internetim bağlandı, 80 mbps kaldırır mı?
-
-
50de kalın derim, yükseltirseniz 88e falan çıkmaya çalışacak ve kopmalar başlayacak. vereceğiniz ekstra paraya değmez.
-
~70 mbit kaldırır hattınız bu değer üzerinde kopma yaşarsınız
-
quote:
Orijinalden alıntı: miskindvd50de kalın derim, yükseltirseniz 88e falan çıkmaya çalışacak ve kopmalar başlayacak. vereceğiniz ekstra paraya değmez.
75 mbps paketi mevcut mu acaba biliyor musunuz
-
Turktelekomda 75lik paket olmuyor diye biliyorum. 50den 100e atlıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: miskindvdTurktelekomda 75lik paket olmuyor diye biliyorum. 50den 100e atlıyor.
50 de kalmak en mantıklısı o halde
-
Geçin 100 Mbps ye kopma olursa 50 Mbps ye donersiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taş çatlasa alacağınız hız 70-75 civarı
-
quote:
Orijinalden alıntı: smart0201
Geçin 100 Mbps ye kopma olursa 50 Mbps ye donersinizTürk Telekom dan düşük paketten yüksek pakete geçiş var ama tam tersi olmuyor. 100 den 50 ye dönemez diye biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: mu5tafaTürk Telekom dan düşük paketten yüksek pakete geçiş var ama tam tersi olmuyor. 100 den 50 ye dönemez diye biliyorum.
Alıntıları GösterTelekom yeni mi abone oldunuz bilmeden yorum yapıtınız turk telekom git 24 Mbps ile basla begenme 35 Mbps ye çıkart sonra 50 Mbps yap diğer gun ara hoşuma gitmedi ilk paket e dönmek istiyorum de ceza bile odemeden dönersin millet de yanlış bilgi verme araştır ondan sonra cevap ver
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 5 Ocak 2021; 2:43:59 >
quote:
Orijinalden alıntı: smart0201Telekom yeni mi abone oldunuz bilmeden yorum yapıtınız turk telekom git 24 Mbps ile basla begenme 35 Mbps ye çıkart sonra 50 Mbps yap diğer gun ara hoşuma gitmedi ilk paket e dönmek istiyorum de ceza bile odemeden dönersin millet de yanlış bilgi verme araştır ondan sonra cevap ver
Alıntıları GösterNasıl yani hocam ben 24 kullanıyorum şimdi 1 ay 35 e yükseltip öteki ay cezasız tekrar 24 e dönebiliyor muyum bana müşteri temsilcisi yeni geçtiğiniz paketin aylık ücretinden daha düşük pakete geçemezsiniz. Geçmek için taahhüt cezasını ödemeniz gerekir dedi. Yanlış bilgimi verdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Başlangıç paketine geri dönme hakkınız var. -
Ooo hocam başlangıç 8mbps di Adsl e geçmem gerekiyor o zaman benim işime yaramaz
Başlangıç paketinizden hız olarak daha iyi pakete de geçebilirsiniz. O hakka sahipsiniz merak etmeyin -
quote:
Orijinalden alıntı: PoyrazKarayel59
Başlangıç paketinizden hız olarak daha iyi pakete de geçebilirsiniz. O hakka sahipsiniz merak etmeyinNeyse hocam başımıza iş çıkarmayalım şimdi geçersem direkt 35 e geçerim zaten
Hocam ben 24 bağlattım. Mh arayıp kafama göre yükselt düşür yapıyorum hiç sorun olmuyor. Okullar tekrar açılınca günün çoğunda evde olmayacağım için 24 e düşürürüm tekrar mesela ucuz olsun diye. Sonra sıkılırsam yine yükseltirim. Keyfimiz nasıl isterse öyle ttelekomda -
Paket düşürünce, ceza çıkacağını şimdi ki görüşmemde teyit ettim.
Bu hızdan memnun değilim, başlangıç paketime dönmek istiyorum dedim 312 TL ceza çıkardılar ^^
-
Abonelik başlangıcınız kaç mbps idi hocam -
24 ile başladım 50 geçtim. 50'den 24'de ceza çıkardılar. Paket düşürmede sorun var ama yükseltmede sorun yokmuş.
-
Paket ücreti başlangıç paketinizden düşük mü? Aynı paket içinde düşüm talep edin cezasız olarak
Benzer içerikler
- eve fiber kablo çektirme ücreti
- turkcell taahhüt bitimine kaç gün kala numara taşınır
- türk telekom dns değiştirme
- zte modem güncelleme
- paket kaybı testi
- cep magnet nedir
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
- türk telekom internet çekmiyor
- ağda kayıtlı değil samsung
- modem kurulumu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X