Selam arkadaşlar değerlerim bunlar, geçen hafta paket değiştirmiştim tekrardan internet hızımı yükseltme imkanım var mı değerlere bakarak ?
VC220-G3u İsimli modemi VDSL çevirme
Merhabalar ben 15 gün önce paket değişikliği yapmıştım VDSL'e geçmiştim şu an modem elime ulaştı fakat 192.168.1.1 e girdiğim zaman orada hala ADSL olduğu yazıyor, VDSL modda modemi nasıl çalıştırabilirim yardım eder misiniz
Zyxel VMG3312-B10B Modemi VDSL Destekliyor mu?
Merhaba ben 4 gün önce vdsl için başvuru yapmıştım hattımı taşımaları için her şey tamam modem göndericez dediler vdsl destekli ben de amam dedim daha sonra dün öğlen saatlerinde 2 saatlik bir kesintim oldu daha sonra internetim geldi benim modemim başlıkta yazdığım modem, bu modemle VDSL kullanabilir miyim Türk Telekomu aramam gerekiyor mu bir şeyler yapmak için yardımcı olabilir misiniz?
VDSL Geçiş Sürcei
Merhaba arkadaşlar ben cumartesi akşamı telekomla konuşup hattımı vdsle geçirmek istediğimi söyledim onlar da tamam dedi 50mbps altyapı destekliyor en fazla ben de ona geçtim.
Modem gelene kadar beklemem gerekli olduğu söylendi.
Bugün 2 saatlik bir internet kesintim oldu benim. Şimdi geldi ben de modemin arayüzüne girip değerlere baktım eskiden 12mbps gösteriyordu şimdi 19mbps olmuş bu benim hattımın desteklediği mi yoksa modemin desteklediği mi anlamadım.
Yani yeni modemim gelince 19mbps mi kullanabilicem en fazla?
Benim modemim çok eski 5-10 yıllık VDSL desteklemiyor şu an kullandığım
Superbox 4.5
|
|
LYS Matematik Soru bankası önerisi
|
LYS para yatırırken oturum
|
Akrabam amerikadan parça göndermek istiyor
|
Tracert okuyabilen varsa bi bakabilir mi
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 115
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.943 (Bu ay: 59)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar