Merhabalar ben 15 gün önce paket değişikliği yapmıştım VDSL'e geçmiştim şu an modem elime ulaştı fakat 192.168.1.1 e girdiğim zaman orada hala ADSL olduğu yazıyor, VDSL modda modemi nasıl çalıştırabilirim yardım eder misiniz |
VC220-G3u İsimli modemi VDSL çevirme
-
-
Sıfırlayıp yeniden kur -
Türk telekomun sitesinden baktığım zaman paketim hala talep aşamasında, aradığımda da daha geçiş falan filan olacakmış. Anlamadım ben şu an vdsl kullanamz mıyım yani modemim de geldi
-
Talebiniz onaylandıktan sonra kullanabilirsiniz. Talebiniz onayladığında modeme VDSL sinyali verilecek. -
Türk telekomu arayıp onay alamıyor muyum kendim?
Evrakları da imzaladım modemi de aldım
-
Arayıp neden uzadığını sorabilirsiniz, port yoktur belki. -
quote:
Orijinalden alıntı: NT2L
Arayıp neden uzadığını sorabilirsiniz, port yoktur belki.Yok hattım taşındı zaten, 2 saatlik bir internet kesintim oldu kesintiden önce 5 mbps olan internetim kesintidne sonra 16 ya sabitlendi daha üstüne çıkmıyor çünkü ona sabitlemişler sanırım.
-
Hat değerlerini atar mısın? -
-
VDSL sinyali verilmemiş hattına, geçişin tamamlanmamış yani. 444 0 375 ile sorunu görüşmelisin. -
Hocam modeminiz VDSL ise herhangi bir ayar yapmanıza gerek yok internet kesilip geri geldiğinde aktif oluyor ZYXEL marka vse yanan ADSL ışının rengi TURUNCUYA dönecektir. TURUNCUYA Döndüyse VDSL 'dir Yeşil Yanıyorsa ADSL olarak gözükmektedir.
-
İnternetim kesilip geri geldi, ama benim hattıma VDSL sinyali göndermeleri için ne yapmam gerekiyor anlamadım aramam mı lazım ?
-
Hocam arayıp neden gecikme olduğunu sorarsanız söylerler. Muhtemelen binadaki ankastre uyumlu değildir. 2 hafta kadar sürebiliyor geçiş.
Zaten 2 hafta olmuş geçiş yapalı. Arayıp bilgi almanız en doğrusu olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 243803 -- 2 Ocak 2021; 23:58:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: 243803Hocam arayıp neden gecikme olduğunu sorarsanız söylerler. Muhtemelen binadaki ankastre uyumlu değildir. 2 hafta kadar sürebiliyor geçiş.
Zaten 2 hafta olmuş geçiş yapalı. Arayıp bilgi almanız en doğrusu olur.
Defalarca aradım zaten sürekli saçma sapan bahaneler uyduruyorlar
-
Müsait olunca müdürlüğe uğrayıp sorun.
Benzer içerikler
- ttnet ücretsiz modem değiştirme
- türk telekom dns değiştirme
- ttnet şikayet etme en etkili 2 yol
- türk telekom dilekçe örneği
- türk telekom magnet limitsiz
- ağda kayıtlı değil sorunu
- en iyi internet
- hat takılı ama şebeke yok
- türk telekom ev internet fiyatları 2024
- türk telekom internet çekmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X