Şimdi Ara

Zyxel VMG3312-B10B Modemi VDSL Destekliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben 4 gün önce vdsl için başvuru yapmıştım hattımı taşımaları için her şey tamam modem göndericez dediler vdsl destekli ben de amam dedim daha sonra dün öğlen saatlerinde 2 saatlik bir kesintim oldu daha sonra internetim geldi benim modemim başlıkta yazdığım modem, bu modemle VDSL kullanabilir miyim Türk Telekomu aramam gerekiyor mu bir şeyler yapmak için yardımcı olabilir misiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Zyxel VMG3312-B10B Modemi VDSL Destekliyor mu?

Zyxel VMG3312-B10B modemi, VDSL teknolojisini destekler, bu sayede kullanıcılar yüksek hızlı internet bağlantısına erişebilirler. VDSL, daha yüksek veri hızlarını ve daha uzun mesafelerde daha kararlı bağlantılar sağlayan gelişmiş bir DSL teknolojisidir.

Zyxel VMG3312-B10B modeli, VDSL2 profilini destekler, bu da onu en son VDSL standartlarıyla uyumlu hale getirir. Bu, kullanıcıların internet servis sağlayıcılarının sunduğu en yüksek hızlara erişebileceği anlamına gelir.

Eğer yüksek hızlı ve güvenilir bir internet bağlantısı arıyorsanız, Zyxel VMG3312-B10B modemi VDSL desteği ile mükemmel bir seçimdir. İnternet servis sağlayıcınızın VDSL hizmetini desteklediğinden emin olmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Destekliyor kullanıyorum.

• Zenyxia kullanıcısına yanıt

Peki benim ne yapmam gerekiyor şu an, türk telekomu aradım dedi ki hattınız geçiş yapıldıysa kullanamıyor olmanız lazım ama benim geçişim de yapıldı 2 saatlik kesinti oldu sonra hızım 11 mbps den 16 ya sabitlendi vdsl olduğuna eminim, pakete geçiş yapmam için yeni modemin gelip sözleşmeyi mi imzalamam gerek ne yapıcam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.