Merhaba arkadaşlar ben cumartesi akşamı telekomla konuşup hattımı vdsle geçirmek istediğimi söyledim onlar da tamam dedi 50mbps altyapı destekliyor en fazla ben de ona geçtim. Modem gelene kadar beklemem gerekli olduğu söylendi. Bugün 2 saatlik bir internet kesintim oldu benim. Şimdi geldi ben de modemin arayüzüne girip değerlere baktım eskiden 12mbps gösteriyordu şimdi 19mbps olmuş bu benim hattımın desteklediği mi yoksa modemin desteklediği mi anlamadım. Yani yeni modemim gelince 19mbps mi kullanabilicem en fazla? Benim modemim çok eski 5-10 yıllık VDSL desteklemiyor şu an kullandığım |
VDSL Geçiş Sürcei
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
VDSL destekli modemini takmadan bir şey söylemek zor. Modem arayüzünden değerlerine atarsan yardımcı olabilirim
Ben de geçen salı günü vdsl geçiş talebinde bulundum hala geçemedim.
-
-
Vdsl modem gelsin hocam ona göre yorum yapabiliriz o zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100'e yakın bir hız alırsın
-
Altyapı kontrol yaptığımda max 55 gösteriyor, neden olabilir ?
-
öyle yazması normal tahmini değer o
-
100 lük pakete mi geçeyim yani ?
-
vdsl'ye geç ondan sonra hat değerlerine göre bakarsın
-
Cumartesi vdsl geçiş için aradığımda altyapım 55mbps gösteriyordu fakat şu an baktığımda 16 mbps gösteriyor, dediğim gibi bugün taşıdılar hattımı. Taşıdıkları için 16 ya mı sabitlemişlerdir modem gelmediği için ?
-
Vdsl modem gelince vdsl hat değerlerinizi ekleyin. -
quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34
Vdsl modem gelince vdsl hat değerlerinizi ekleyin.Bir üstteki mesajıma bakabilir misiniz ya
-
Takılmayın o sorgulama sayfasına. Modem gelince vdsl değerleri ekleyin ona göre konuşabiliriz daha net. -
quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34
Takılmayın o sorgulama sayfasına. Modem gelince vdsl değerleri ekleyin ona göre konuşabiliriz daha net.Tamamdır birkaç gün içinde gelir zaten eklerim buraya çok teşekkürler
-
Rica ederim. Modemi vdsl modda çalıştıracaksınız. Ayarlardan yaparsınız zaten. -
-
Modeminiz VDSL2 destekli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hat modu ayarlarına girerek açılan listeden bakabilirsiniz. @thesecretmd kullanıcı adlı forum arkadaşımız desteklediğini söylemiş. Bu durumda VDSL modunu aktif etmeniz yeterli.
-
-
Benzer içerikler
- türk telekom hizmet numarası öğrenme
- ttnet ücretsiz modem değiştirme
- dsl bağlantısı yok
- zyxel vmg3312-b10b arayüz şifresi
- los ışığı yanmıyor
- kapanan hat nasıl açılır
- statik ip nedir
- zyxel modem kurulumu
- mobil veri çekmiyor
- cep magnet nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X