Şimdi Ara

50 Np İçin Yapılan Rezillik !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• DÜN GECE BERAMUS 1 DE,3 KİŞİ BEN MAVİOKYANUS ADINDA BİRİSİ VE REGROUP KLANINDAN KOLLUGU YANAN BİR ARKADAS 4BEBOP U KOVALADIK SONRA BIZ OTURDUK MAVI ILE 4BEBOP 1VS1 E BASLADI SANIRIM MAVI NIN POTU BITTI CUNKI COK UZUN SÜRDÜ TOWN CEKTI IKI KISI KALDIK YANAN KOLLUKLU VATANDAS GIRDI BEBOP A TAHMINI 10 SANIYE DAYANDI CACIKMIS :) KALDIK ADAMLA BASBASA YERMI YEMEZMİ DEDIM ADAM COK TEHLIKELI HADİ DEDIM SANSIMI DENIYIM IYIKI DENEMISIM 47 HP POT KULLANMAYA ZAMANIM OLDU VE YATMADIM KIZARMADIM AMA POTUM BITTI OTURDUM ADAMDA SAOLSUN ANLADI DURUMU SANIRIM TOWN CEKTI GİTTİ,1VS1 DE KACILMAZ ARKADASLAR 50 NP KAYBEDERIM OYUNDAKI ADIMI KAYBEDECEGIME ORDA BEBOP DALSA YINE TOWN CEKMEZDIM YATARDIM AMA CEKMEZDIM HA SUNUDA BILIYORUM BEN ONU KESEMEM ANCAK KENDIMI KESTIRMEDIM BUDA BENIM ICIN GERCEKDEN ILERLEME CUNKI BU VATANDAS BU OYUNU EN IYI OYNAYANLARDAN BIR TANESI BELKIDE BERAMUSUN EN İYİSİ BILMIYORUM TARTISILIR KONU,SIMDI NICK INI HATIRLAYAMADIGIM 70+ ASAS BIR VATANDAS VAR KENDISI KOVALIYOR 4 KISI ILE BEN KACIYORUM SONRA BASA BAS KALIYORUZ BASLIYORUZ 1VS1 E KIZARIYOR SONRA KACIYOR HP YI FULLUYO GERI GELIYO SONRA KIZARIYOR GERI AYNI HIKAYE 6. SEFERDE BEN KIZARIYORUM KACMIYORUM VE YATIYORUM ARKAMDAN LETTER ATIYOR EZIK SEN BENI NASIL KESEBILIRSIN DIYE NICK I UZUNDU AKLIMDA KALMADI YAZARDIM YOKSA O ARKADASI TANIYAN VARSA BIR KAC KISININ SAHITLIGINDE 1VS1 ISTERIM KENDISI ILE O ZAMAN GORUCEM BEN ONUDA NEYSE SIMDI FAZLA ABARTMIYI OLAYI AMA GICIK ETTI BENI ORASI KESIN LAN 70+ OLMUSSUN ELINE YANAN SHARDI ALMISSIN HALA ACID YOK ILIZYON YOK KAC HP FULLE VS LAN BU KADAR ZAMAN HICMI OGRENMEDIN SEN BU OYUNUN BIR KAC KURALINI 1VS1 DE KACILMAYACAGINI ILIZYON KULLANMANIN EZIKLIK OLDUGUNU USTUMDE TALIA YOK BISI YOK GORUYOSUN NE DIYE ACID ATIYOSUN VE BUNUN GIBI ONLARCA SEY YAPTI ADAM YAHU NE VARSA ATTI BANA..

• Ya kaçılmaz diosunuz ama kaçmayınca Npden hep zarar edioruz o küçümsediğin 50 np için sevinen insanlar war
  • kaçan adamlar ezik olsa bir şey demiyicem de elit desen 75 herhalde atar desen 72 + ben 67 yim inadına sek açıyorum utansınlar diye !!!
  • ßEN KACMAM ÖLCEKSEM ADAM GİBİ OLÜRÜM KACANLARADA DELİ OLUOM
  • Arkadaşım vs de kaçmak olmaz..(kaça bilenlere duyurulur) insan korkarak oluceine ırkı içn ıtemlerı içn ölsün daha iyi

Kaçan larada ben kovalıyorum koşarak sonra spke dolunda tak lf tak spike yerde..
  • ewet böle adamlarda var ama sondaki hell clnı dikkatimi çekti sanki hell clnının başkanı kral oldu diye cln bi havaya girdi koxp la tyon larda kasmalar foruma resimleri koyuldu millete torpil yapmalar
  • Ya ws de aanlıyoz.. da normal pk yaparken ben de cekerim. town affetmem cünkü peşimde 2 tane asas olunca adamlara beleş np kazandırmak istemem yani paper mage olarak . town cekerim. ha konuyu acan arkadaş. aynı clandayız:P
  • aboww neymiş la bu vs kuralları hoş kimseye ks yapmam boss kesene dalmam(gerçi bana yapıyorlar)
    eski bir çin atasözü ne der bilir misiniz?
  • genon da yan çar var benim lwl 52 ama bişey yapamıyomm wariur elinde +6 glave var itemler sağlamm eeee ne kaldı ama kesemiyomm
  • vs den kaçılmaz
  • 50np icin yapılana bak demis arkadaş.. town yapılmaz demiş..

ii ozaman ex kasmak icin yaratığa giriyorsun ya olduda pot un bitti ozamanda town yapma delikanlısın ya nolcak alt tarafı ex şerefimle olurum lvl duserim ne guzel dimi........
  • bu kacanlar hepsi korkak herifler zaten ..
  • kardeş söle x kaçtasın geliyim vs yapalım :D
  • ya yapılmaz ya 50 np ıcın kafanızı yormayın tamam
  • bence yapılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oyunman

50np icin yapılana bak demis arkadaş.. town yapılmaz demiş..

ii ozaman ex kasmak icin yaratığa giriyorsun ya olduda pot un bitti ozamanda town yapma delikanlısın ya nolcak alt tarafı ex şerefimle olurum lvl duserim ne guzel dimi........

saçmalıyorsun farkında mısın?
  • TOPiC COK UZAMIS town cekmek kaçmak 50 np için ^^ rezillikmidir ? katılmıyorum AKILLILIKTIR
  • ozaman mageler nowa town yapmasın dalsına damlarla v.s yapsın
  • bana göre 1 vs 1 de kaçabilir ancak ben 2 vs 1 yaparken kaçanları lamak istiorum hem bana 2 vs1 die geliolar hemde ikiside kaçıo
  • gereksiz topic
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.