Şimdi Ara

50 Np İçin Yapılan Rezillik !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o resimde ki arc sanırım elit olan okcu kacak oynamalıdır saten.. gereksiz ss
  • rezilliktir 80 lvl adamla da vs yaparim hem de intci priestimle
  • quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

bende ares ardreamcilerindenim humanim ares de ryv gibi birisi var adam yaninda kendi turunden biri olunca cok cesur adama sinir oldum beni takip etmeye basladi arkasinda 3 kisiyle 1 tanesi ayrildi bir magein pesine gitti 2 kisi arkamdan geliyordu oburu okcuydu kolay kestim onu bu adamla vs ye kaldik canini sonuna kadar indirdim hemen kacmaya basladi bende oturdum sonra gittimis pot fln basmis iste sonra bendede lupin acik degildi gorunmez sekilde geldi daldi yine kesicektim kacti sonra 3 tane daha karus geldi arkadasimiz yaninda biri olunca cesur ya o beni kesmis oldu onun adi yazdi letterdan kestim iste yazisi geldi
    3-4 kerede pesimden getirtmeye calistim ama gelmedi eger azda olsa bu forumda takiliorsa muhtemelen anlattigim olaydan adimi hatirlarsin kacmadan vs yapmaya gel

o adamı bende bi kere gördüm daldım daldım adam afkmi neydi artık olduğu yerde duruyodu sonra 100 hpsi kaldıysa ne ala bastı kaçtı bende hp pot bitti dedim mana harcamıyayım oturdum dolmasını bekledim adam 7 kişi geldi bi lr mage bi prıest bi warrior 4 de assas lr kitledi ben bi spıke vurabildim lrye buffsızmış skıll tutmadı 75 vurdu sonra adamlar daldı halletdi beni saten ben asla town çekmem korkmam dalarım 10-20 kişi arasına ama 1500 buff şart bazen kesilirim bazende 10 kişiden 2sini keserim dierlerini kovalamaya başlarım (buffsız olunca kaçıyolar normal bişi )

• vs de kaçılmaz ya ölünür ya kalınır kaçan noob dur :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oyunman

50np icin yapılana bak demis arkadaş.. town yapılmaz demiş..

ii ozaman ex kasmak icin yaratığa giriyorsun ya olduda pot un bitti ozamanda town yapma delikanlısın ya nolcak alt tarafı ex şerefimle olurum lvl duserim ne guzel dimi........

Çok afedersin ama ahauahauu yani. Bravo ikiside aynı şey.
  • Adam 50 np icin savasiyorsa kacar arkadasim yanliz vs dediyse kacamaz
  • Lütfen açtığımız konuların bölümlere uygun olmasına özen gösterelim.
  • 50 np 50 np toplanıp 100 k np eder. bence cok normal bende gırerım alırsqam alırım arada adamı bu kadar basıt. burası arena degil CZ...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.