arkadaşlar alabileceğim bu boyutlarda en iyi fiyat performans ürünü hangisidir tv yi ağırlıklı olarak sd yayınları izlemek için kullanıcam az biraz hd yayınlar ve film izlemek amaçlı 3d veya full hd olması önemli değil paneli kaliteli bir tv arıyorum beni uzun yıllar sorunsuz idare edebilecek bundan yıllar önce plazmaların yeni çıktığı dönemlerde lg 42'' bir model almıştım yıl 2006 falandı hala daha memnunum ama boyutu alıştıkça küçük gelmeye başlıyor ondan dolayı minimum 50'' bir televizyon bakıyorum
ürün teslim alındı 2589tl maximum 8 taksit ürün elime geçti yanındada digitürk 2 ay deneme paketi 30tl sadece merak ettiğiğm konu ürünü açıp kendim kursam bir sorun olurmu çünkü servis perşembe geleceğini söyledi açıkçası beklemek istemiyorum ayrıca ben ürünü kullanırken nelere dikkat etmem gerekiyor servis nasıl bir işlem yapıyor servisin yapması gerekenler neler extradan servisten istemem gereken birşey varmı montaj sehpa üzeri olacak ayrıca
kendin açma tv yi gelsin kursunlar...
öneriler için albani ye pm at bence ...her bilgiyi verir :)
Sakın kendin açma. Kutudan kırık vb. kusurlu bir ürün çıkarsa hiçbir şekilde iade edemezsin. Bekle servis kendi açsın, herhangi birşey olursa da rapor tutar yenisi ile değiştirirler. Hayırlı olsun bu arada, kullanmaya başlayınca izlenimlerini yazarsan seviniriz
teşekkür ederim kurulumu yaptım kırık vs yok oldukça güzel şuanda normal ayarlarda kullanıyorum görüntü güzel av1 den sd uydu alıcıya bağlı görüntüleme modu normal kontrast 30 parlaklık 0 renk 30 netlik 5 renk balansı normal canlı renkler açık eco modu açık P-NR otomatik şuanda karıştırıyorum öğrenmem gereken çok şey var sanırım laptopumu wiifi ile nasıl bağlayabilirim onu bulamadım ? wifi bağlantısı yaptım ama internetim çok yavaş pek tat vermedi sanırım netin hızını arttıracam 1mb/sn kullanıyorum 8mb/sn şart oldu sanırım hd yayınlar içinde ya dsmart yada digiturk alıcam yada tivibu eurosport ve belgesel kanalları olsa yeter aslında sanırım kablosuz mouse ve klavye şart bu tv ye nedersiniz?
Sakın kendin açma. Kutudan kırık vb. kusurlu bir ürün çıkarsa hiçbir şekilde iade edemezsin. Bekle servis kendi açsın, herhangi birşey olursa da rapor tutar yenisi ile değiştirirler. Hayırlı olsun bu arada, kullanmaya başlayınca izlenimlerini yazarsan seviniriz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme