Şimdi Ara

50' Plazmada 1366x768 çözünürlük düşük mü? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Brave sen özellikle F/P bir panel seçmelisin!

Samy B4x leride "önce izle"!!!!

Sonra beni yaktınız filan deme

Yani o paraya 50" alıpta zaten mucize beklemiyorsun herhalde,bunuda düşün!!
    Hadi rastgele
    ++
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani
    Brave sen özellikle F/P bir panel seçmelisin!

EVET, AMACIM -herkes gibi- ayırdığım bütçeye alabileceğim 50" ve en yüksek performası+görüntü kalitesini sunan TV'yi almak.
    Elbette mucize beklemiyorum. 3 yıldır, biraz kablo karmaşasına neden olsa da, 720p ev sinema projektörümle idare ediyorum.
    AMA (çocuklar kablolara takılıp düşmesinler, düşerlerse peşlerinden projektör ve DVD'yi yere sürüklemesinler) diye
    her film öncesi projektörü çıkarıp kurup, filmi syretttikten sonra da kabloları söküp, projektörü geri yerine kaldırmak sıkıntı vermeye başladı.
    Yoksa, duvara 3m mesafeden projektör ile 80" (200cm) görüntü elde etmek varken, plazma TV alınca 50" (127cm) ile yetineceğim AMA hiç değilse hem ortalıktaki kablo karmaşasından kurtulacağım hem de bir film seyredebilmek için akşam olup karanlığın çökmesini beklemek zorunda kalmayacağım.

quote:

Samy B4x leride "önce izle"!!!!
    Sonra beni yaktınız filan deme !
    Hadi rastgele...

Merak etmeyin, gözleriyle pixelleri yiyen biri değilimdir. Görüntü net, berrak olsun, hayalet görüntü vb olmasın yeter.
    Siz de ZATEN boş yere bir panele "OLDUKÇA GÜZEL BİR PANELDİR" veya "GAYET İYİDİR" demezsiniz.
    Hadi rasgele...

• EVEEEEET, EN SONUNDA, bugün bir başka neden dolayısıyla bulunduğum Gaziantep'te iken, biraz vakit geçirmek için uğradığım SANKO Alış-Veriş Merkezindeki geniş TEKNOSA Mağazasında, hiç ummadığım halde Samsung 50B450'yi teşhirde görme şansım oldu. Daha önce farklı mağazalarda zaten görmüştüm. TeknoSA'da görme şansımın olması,www.teknofiyat.com 'da, en ucuz fiyatın TeknoSA olması dolayısıyla önemliydi. Daha önceki bazı küçük ürünlerdeki tecrübelerim TeknoSA'nın internet sitesi ile mağaza fiyatlarının her zaman aynı olmadığı, mağazadaki fiyatın biraz daha pahalı olduğu yönündeydi. ANCAK bu kez mağazadaki fiyat da internet sitesindeki fiyat ile aynıydı, ÜSTELİK internet istesinde sadece Axcess ve Worldcard'a taksit varken, bu mağazada Garanti Bankası kartlarına da 3+5 taksit imkanı vardı. Sonuçta şimdilik 1799 TL / 8 takside maloldu.

Şansım önce yaver gitmedi, 50B450'nin kapalı kutudakileri bitmiş, sadece teşhir ürünü kalmıştı. NEYSE Kİ şans eseri İsatanbul Metro City'den 1 adet kapalı kutuda bulundu ve ayırtıldı. Hafta içi önce İstanbul'dan Gaziantepe'e, sonra Gaziantep'den Antakya'ya gönderilecek. Zaten böyle bir ürünü değil Antakya'da görüp almak, Adana'dan bile gidip arabaya atıp getime gibi şansım yok. Koca kutu ancak Fiorino, TransitConnect, Kangoo vb gibi bir araca sığar heralde. Adana'dan görerek de alsam, internetden de alsam, her halukarda kargoya mecbur kalacaktım.

İNŞALLAH can sıkıcı bir durum olmadan hafta içinde SAPASAĞLAM, TEMİZ ve SORUNSUZ bir şekilde ulaşır.

• Kardeş hayırlı olsun o zaman+

F/P güzel bir panel aldın,seni bir kaç sene idare eder,sonrası Allah kerim+
  • quote:

Kardeş, hayırlı olsun o zaman+

Çok teşekkür ederim Sayın Albani. İNŞALLAH hayırlı, uğurlu olur.
    İNŞALLAH zerre kadar can sıkıcı bir durum olmadan, sapasağlam, temiz ve sorunsuz ulaşır.
    Sizin öneriniz ve olurunuz (OK'iniz) olmasa daha çok kararsız kalırdım ben.
    Hele hele VATAN Bilgisayarda Full HD Panasonic 50S20 yaklaşık 2.500TL iken.
    Size bir kez daha çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 24 Nisan 2010; 15:06:29 >
  • 50B450 teşhir ürünü çıkınca, iade ettim. Yerinewww.ereyon.com dan 100TL daha pahalı olan yeni serisini aldım. 50C450
    1366x768'in 50" plazmalarda gerek HD uydu yayınlarda gerekse SD uydu yayınlarında hiç de düşük olmadığı kanaatindeyim.
    İlk 200-250 saat görüntü ayarları mümkün olduğu kadar düşük veya kapalı kullanmak zorunda kalmasam şu dünya kupası maçları, eminim çok daha keyifli olacaktı. Gülü seven dikenine katlanır misali ilk 250 saat katlanacağım artık.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.