guneydoguyu yazdı cıktı.şu an yasıyor galiba yoksa haberı gelırdı
yanı tutmaz demeyın
Şu sisteme tüküreyim ben. Lise mezunu birisi girse 50 puanı rahatlıkla alır zaten. Üniversitede ne katmış kendine acaba? 85 alan adam atanamıyor 50-60 alan atanıyor. Sisteme bak işte. Bilgisi olanı öğretmen yapmıyor, bilgisi olmayanı yapıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Artık -5 +5 kuralı getirildi. En fazla 5 puan arttırıp 5 puan düşürebiliyorlar. Bu mülakat zımpırtısı kalksa da kurtulsak, rahat rahat atansak.
vana gitmiş,gecen şeker bayramında bunuda öğrendim,lojmandaymış,tutmucak diye yazmış tutmuş yada torpili var demiyor bilemem
quote:
Orijinalden alıntı: #ÖmerFaruk
Şu sisteme tüküreyim ben. Lise mezunu birisi girse 50 puanı rahatlıkla alır zaten. Üniversitede ne katmış kendine acaba? 85 alan adam atanamıyor 50-60 alan atanıyor. Sisteme bak işte. Bilgisi olanı öğretmen yapmıyor, bilgisi olmayanı yapıyor.
ben sitemi çözemedim çocukluk arkadasım ve karısı ücretlı ogretmendı 70-80 arası aldılar aynı okula atanmışlar,torpıl olabılır sıkayet etcektım vazgectım yaşı 38 di
ben lise kpp calısmadan gırdım bırkac dogrum var 60 puan geldı dershane hocasına dedım ınanmadı.dershanede çay ocagı ustuydu ben caya gıtmıstım
adama ösym den dogru cevap puanı gosterdım sasırdı