Şimdi Ara

50 puanla öğretmen olan akrabam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • guneydoguyu yazdı cıktı.şu an yasıyor galiba yoksa haberı gelırdı

yanı tutmaz demeyın

• Şu sisteme tüküreyim ben. Lise mezunu birisi girse 50 puanı rahatlıkla alır zaten. Üniversitede ne katmış kendine acaba? 85 alan adam atanamıyor 50-60 alan atanıyor. Sisteme bak işte. Bilgisi olanı öğretmen yapmıyor, bilgisi olmayanı yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık -5 +5 kuralı getirildi. En fazla 5 puan arttırıp 5 puan düşürebiliyorlar. Bu mülakat zımpırtısı kalksa da kurtulsak, rahat rahat atansak.
  • vana gitmiş,gecen şeker bayramında bunuda öğrendim,lojmandaymış,tutmucak diye yazmış tutmuş
    yada torpili var demiyor bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: #ÖmerFaruk

Şu sisteme tüküreyim ben. Lise mezunu birisi girse 50 puanı rahatlıkla alır zaten. Üniversitede ne katmış kendine acaba? 85 alan adam atanamıyor 50-60 alan atanıyor. Sisteme bak işte. Bilgisi olanı öğretmen yapmıyor, bilgisi olmayanı yapıyor.

ben sitemi çözemedim
    çocukluk arkadasım ve karısı ücretlı ogretmendı 70-80 arası aldılar aynı okula atanmışlar,torpıl olabılır sıkayet etcektım vazgectım yaşı 38 di

ben lise kpp calısmadan gırdım bırkac dogrum var 60 puan geldı dershane hocasına dedım ınanmadı.dershanede çay ocagı ustuydu ben caya gıtmıstım

adama ösym den dogru cevap puanı gosterdım sasırdı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.