Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

50 tl İşlemci+Ram+Lg dvd writer+300W suplly+İşlemci fanı+Kasa ana elektirik kablosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar buradan sevgili metin abi nickli üye sayesinde seneler sonra bir kasa topladım ve kullandığım eski internet pc parçalarını satmak istiyorum.İlla bana güvenip nakit para yollayın derdinde değilim .İsterseniz taksitle alacağınız benim yazacağım ekran kartınıda yollayarak alışverişimizi tamamlayabiliriz.

Kısa bir araştırma yaptım bu kadar parça gerçekten 50 tl ye bedava sanırım yada ben yanılıyorum yarın itibariyle 57 tl ye düşücek vatandaki ekran kartını yollayana tüm malzemeleri yollarım bende Yada ben nakit para vericem diyen olursa 50 tl kafidir.Hesap numarası veririm 50 tl içinde polemiğe girip hır gür çıkarmasın kimse rica ediyorum

İşlemci :Pentium d 2.66 ghz
    Ram : 1gb ddr2
    Lg dvd writer toz dahi yok üstünde senlerdir pc de takılı sorsanız kapağını 2 kere açmamışımdır.
    300 Wat Psu onuda eski kasadan söktüm tüm kabloloru harici bütün pc içindeki kablolarda dahil.
    1 adet dandik işlemci fanı 3 5 liralık
    1 adet de bilgisayar ana elektirik kablosu şu siyah kablo

Tüm bunların yanında

İsteyen olursa

Asus anakart p5vd2-vm se
    Radeon x1300 256mb ddr2 ekran kartı nıda yanında bedava yollarım (Ama arızalımıdır çalışırmı hiç deneme fırsatım olmadı dükkanda buldum bu parçalarıda .Ha birde çalışıyorsa 50 tl ye bilgisayar almış olursunuz

Eskişehirli arkadaşlar varsa elden veririm alır gider sorun sıkıntı kalmaz
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lithran -- 17 Ocak 2013; 19:09:52 >

•  50 tl İşlemci+Ram+Lg dvd writer+300W suplly+İşlemci fanı+Kasa ana elektirik kablosu

Burda olmayan parçalar diğer kutuda sahibini bekliyor.
  • SAtılmıstır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.