Şimdi Ara

Ryzen 7 3700x Full fatura ,Soğutucu .(satıldı)Adam06 üyemize kargolandı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Ryzen 7 3700x Full fatura ,Soğutucu .(satıldı)Adam06 üyemize kargolandı.

Tüm donanımını yeniledim.İlanlarima bakarsanız anlarsınız .Fiyat sarı site baz alınarak bu kadar temiz ve full en ucuz forum üyelerine yazılmıştır.Benden alanlarda size referans olacaktır.En uygun fiyatı yazıyorum .

Pazarlık yoktur.Ciddi üyeler alışverişi olan arkadaşlarla ilgilenebilecegim takasa girerim.Klozet ile takas düşünmüyorum .

Fiyat 2750 TL.Daha ucuzu varsa gidin alın.Rica ediyorum Ferrari anlaşması yapmıyoruz.Yilan gibi davranmayalım:).

Ciddi alıcılar için mesaj atın birebir işlemci videosu vs atarım.Get ilanı ilede satış yaparim malzeme bu ,Ümit satmiyoruz sonucda.

Forumda konusu olan cooler master soğutucuda 3 aylikdir.Fiyat yarı yariyadir bilginiz olsun.

Ryzen 7 3700x Full fatura ,Soğutucu .(satıldı)Adam06 üyemize kargolandı.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.