Şimdi Ara

[SATILDI] Satılık ASUS TUF Gaming RTX 3090 OC 24GB (2 adet SATILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
3
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satılık ASUS TUF Gaming RTX 3090 OC 24GB (2 adet SATILDI)

Merhaba arkadaşlar. 3D modelleme ve tasarım işindeyim. 3 adet 3090 kartım vardı, bir sonraki nesle geçiş yaptığım için ana sistemimdeki 3090'ımı satmıştım. Sisteme dışarıdan taktığım diğer 2 kartımı tutuyordum ama boşuna duracaklarına birilerinin işine yarasın diye onları da satışa çıkarmaya karar verdim. Kartlar sadece gerektiğinde render işleminde kullanıldılar. Mining ve hatta overclock bile yapılmadı. Her iki kartı da N11'de Gökkuşağı Bilgisayar adlı firmadan 26.01.2022 tarihinde satın aldım. Kartlarda coil whine yoktur. Herhangi bir hasar veya arıza söz konusu olmamıştır. Kartlar orijinal kutularında gönderilecektir. Ancak kartlardan sadece birinin dış kutusu bulunuyor. Dış kutusu bulunan kartı da ilk satın alan kişiye göndereceğim.

Takas düşünmüyorum bu yüzden lütfen takas teklifinde bulunmayın. İki kartı da beraber alacak olursanız fiyatı yuvarlayabilirim. Kartların kutuları sıkıca balonlu naylona sarılarak gönderilecektir. En geç 3 iş günü içinde de kargolanacaktır. Alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

Ek bilgi; internet üzerinden kart üzerindeki barkodlar ile kartların garanti sürelerini kontrol ettim.

Arkdaşlar satış işlemi önce EFT sonra kargo olarak yapılacaktır. Önceki alışverişlerimde de hep aynı yöntemi kullandım ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. Elden teslim ve nakit ödeme için lütfen ısrar etmeyin.

1. (SATILDI) Dış kutusu bulunan kartın garantisi 29 Kasım 2024'e kadar geçerlidir.
    2. (SATILDI) Dış kutusu bulunmayan kartın garantisi 27 Ekim 2023'e kadar geçerlidir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 14000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• telefon verirmisiniz birde garantili oldugunu anlıyorum yazınızdan dogrumudur

• İlana kartların garanti sürelerini de ekledim.

• DavionVargas kullanıcısına yanıt
    Fiyatta yardimci olurmusunuz max 14e cikabiliyorum yinede bir sormak istedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam merhaba, özel mesaj atamadım telefon numaranızı atabilir misiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sorularınız özelden yanıtlanmıştır.

• Telefon numarası atarmisiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kutulu kart satılmıştır. Diğer kart aktif satıştadır.

• Kutulu olan kart tarafımca satın alınmıştır. Harun hocam kibar ve ilgili kendisine teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Diğer kart tarafımca satın alınmıştır. Harun beye teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.