Şimdi Ara

50 TL üzeri siparişinizde Ege Acılı Sarımsaklı Fermente Sucuk Hediye Tüm Türkiye kargo sadece 3.95 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
1.579
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mystere35

Sepete bedavası eklenmiyor...

teknik detay. içiniz rahat olsun az önce hediyeli gönderim yaptım :)
  • EGEYÖRESEL E kullanıcısına yanıt
    bakalım görcez,geçtik 3-5 bişey...
  • 1136 nolu siparisim kargoya verilmiş ben hediye sucugun eklenecegini zannetmiyorum paket gazirlanirken 50tl ustu siparişe ilave ederler sanırım ege sucugunu uzun yillardir yerim damaktadiniza uydumu baska sucuk yemezsiniz kolay kolay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 181501

1136 nolu siparisim kargoya verilmiş ben hediye sucugun eklenecegini zannetmiyorum paket gazirlanirken 50tl ustu siparişe ilave ederler sanırım ege sucugunu uzun yillardir yerim damaktadiniza uydumu baska sucuk yemezsiniz kolay kolay.

siparişlerin yanına hediyenizi bizzat ekledim. umarım memnun kalırsınız. teşekkürler...
  • 24-06-2015 23:30 itibariyle Hediye sucuk kampanyamız sona ermiştir. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Başka kampanyalarda görüşmek dileğiyle...
  • Ürünler geldi,gelmez olaydıÜrünleri karton kutuya koymuşlar,plastik buzluk değil,küçük su poşetleri kartonu yamyaş yapmış paket parçalanmış,tulum peyniri 500 gr.değil 350 gr.,çökelek diye gönderdikleri kilosu 5 tl.lik tuzsuz lor peyniri o da yarım kilo değil 400 gr.,sucukların son tüketim tarihi temmuzun ilk haftası.Kısacası tam bir rezalet,alacak arkadaşlar bunları hesaba katsın
  • sayın mystere35

1.buz aküsü ile gönderdiğimiz bir başka ürünün kutusunda ıslanma olduğu için küçük buz paketleri kullandık. Ama maalesef havalar sıcak olduğu için yoğuşma yaşanıyor paket içinde ve ıslanmaya neden olabiliyor. Ürünlerde deformasyon olmadığı müddetçe kutunun ıslanmasının öneminin çok büyük olmadığını kabul etmeliyiz.

2.tulum peynirini bizzat ben tarttırıp aldım. gözümün önünde kalıptan kesildi, tartıldı ve vakumlandı. 498 gr geldiği için parça peynir keserek ekleme yaptılar. Gözümle görmüş olmasam anında yeni peyniri gönderirdim.

3.lor olarak adlandırdığınız ama üretim yerinde çökelek, lor, çamur vs olarak gruplandırılan peynirlerin arasından çökelektir.

4.Sucuklar için ise tarihlerin kısa olduğunu belirtmişsiniz. Açıkcası tarihleri kontrol etmedim. Çünkü sürekli olarak günde yüzlerce kilo satış yapılan üretim yerinden temin ediyoruz. Bu yüzden kendi evimde bulunan ve 2 ay önce aldığım ürün bile dolabımda duruyor (malum ramazan, henüz yiyemedim).

5. Bunları yaklaşık 2 hafta sonra yazmamın nedeni: bize yollamış olduğunuz e-postaya istinaden, sizden kargo tutanağı ve ürünlerin dediğiniz gibi çıktığına dair cep tel ile çekilmiş fotoğraf istememize rağmen cevap bile vermemiş olmanızdır. Düşündük ki; peyniri gramajına kadar ölçüp eksik olduğunu iddia eden siz, bir fotoğraf çekmekten çekinmezsiniz.

Eğer ki dediğiniz gibi eksik gramaj, farklı ürün vs iddialarınızı görsel olarak sunsaydınız hem para iadesi hem de yeni ürün ile sizin memnuniyetinizi sağlamaktan asla çekinmeyiz. Çünkü biz 3-5 günlük değil, uzun soluklu bir firma olma amacı ile bu yola çıktık. Ancak 15 günden fazla olmasına rağmen henüz bir cevap vermediniz.

Emin olunuz ki tek müşterimiz siz değilsiniz ve bu şekilde henüz ikinci bir şikayet duymadık. İddialarınız kanıtlamanızı o kadar istedim ki bu geçen sürede. Acaba yanlış mı gördüm tartılan ürünleri? Acaba yanlış ürün mü gönderdim? sorularını kendime sormaktan kurtulmak için ama an itibariyle gönlüm ferah artık.

İlginiz için teşekkürler...

• ssize özel mesaj attım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.