Şimdi Ara

50 TL üzeri siparişinizde Ege Acılı Sarımsaklı Fermente Sucuk Hediye Tüm Türkiye kargo sadece 3.95

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
1.579
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50 TL üzeri siparişinize Ege Acılı Sarımsaklı Fermente Sucuk Hediye http://www.egeyoresel.com

Tüm Türkiye'ye kargo sadece 3.95 TL Ayrıca 100 TL üzeri siparişleriniz ÜCRETSİZ KARGO

Yeni açılan Sebze & Meyve kategorisine göz atmayı unutmayın.http://www.egeyoresel.com/sebze-meyve

Yeni üyelere 10 TL hediye çeki de veriliyor.

24-06-2015 23:30 itibariyle Hediye sucuk kampanyamız sona ermiştir. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Başka kampanyalarda görüşmek dileğiyle...

50 TL üzeri siparişinizde Ege Acılı Sarımsaklı Fermente Sucuk Hediye Tüm Türkiye kargo sadece 3.95

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hk -- 24 Haziran 2015; 23:33:17 >

• 160gr sucuk
    hem yeni üye indiriminden faydalanıp hemde sucuk hediye kazanılabiliyormu peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: STND

160gr sucuk
    hem yeni üye indiriminden faydalanıp hemde sucuk hediye kazanılabiliyormu peki?

Evet kazanılabiliyor.
  • Güzel bir kampanya neden olmasın dedim ama fiyatlar çok pahalı geldi bana
  • balların fiyatı iyi gibi de... bal olunca insan tereddüt ediyor malesef
  • Ben geçen hafta peynirlerinden bir deneme yapmıştım. Hani ramazan başlamadan bi keyifli ortam, peynir yanına kırmızı :) Gayet iyi yani bir şikayetim yok. Lezzette güzel, kargo falan da iyi, hızlı, sorunsuz ulaştı işte olması gerektiği gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: replaa

balların fiyatı iyi gibi de... bal olunca insan tereddüt ediyor malesef

bal yerel olarak üretilip paketlenen bir müesseseden temin edilmektedir. gönlünüz rahat olsun ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGEYÖRESEL

quote:

bal yerel olarak üretilip paketlenen bir müesseseden temin edilmektedir. gönlünüz rahat olsun ;)

petek bal 21 lira olunca insan şüpheleniyor... balla ilgili biraz daha bilgi vermenizi rica ediyorum.
    şeker falan,nasıl güveneceem?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EGEYÖRESEL

quote:

petek bal 21 lira olunca insan şüpheleniyor... balla ilgili biraz daha bilgi vermenizi rica ediyorum.
    şeker falan,nasıl güveneceem?

fiyat konusuna fazla takılmayın bence. kalite pahalılıkla doğru orantılı değildir. fiyatın tahmininizden az olması kar marjımızın düşüklüğü ile ilgili de olabilir.
    balın güvence konusuna gelirsek, şöyle anlatayım:
    bir ilçede oturuyorsunuz ve bal üretip satan 2 firma var. bu firmalar dün kurulup yarın kapanacak olanlardan da değil. çünkü yıllardır aynı dükkan aynı yerde. güven=küçük yerleşim yerlerinde yılların esnafı olayı

zaten çoğu ürünü bu mantıkla tedarik etmeye çalışıyoruz. böylece büyükşehirlerde aracılarla şişen fiyatları düşük tutmaya çalışıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EGEYÖRESEL -- 23 Haziran 2015; 16:41:30 >

• EGEYÖRESEL E kullanıcısına yanıt
    genelde çiçek balı daha pahalı olur, sizde durum ters olmuş neden acaba?

ayrıca bu fiyatlarda bir sıcak fırsat durumu pek yok, 10 tl çek olunca anca birşeye benziyor kargo işin içine girince yine sıcaklığı gidiyor...
  • tereyağı ve balı deneyeyim diyordum... tereyağı da bitmiş.
    kargo bedava limitini de en azından 75 lira yapın bari... hem 10 lira yeni üyelik kuponu kullanılmış olur,hemde kargo bedava olur... belki bu şekilde biraz sipariş alabilirsiniz.
    forum memnun kalırsa... emin olun sipariş sayınız sizi bile şaşırtabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

genelde çiçek balı daha pahalı olur, sizde durum ters olmuş neden acaba?

ayrıca bu fiyatlarda bir sıcak fırsat durumu pek yok, 10 tl çek olunca anca birşeye benziyor kargo işin içine girince yine sıcaklığı gidiyor...

fiyatlara takılı kalmamanızı öneririz. çünkü bizim alış fiyatlarımız konusunda bilgi sahibi değilsiniz.

sıcak fırsat olayına gelince;
    50 tl üzerine 160 gr ege fermente sucuk hediyemiz.
    100 tl üzerine kargo bedava.
    100 tl altına kargo 3,99.
    üye olana 10 tl hediye. 75 tl lik alışverişte kullanabilirsiniz.

ayrıca 10 tl hediyenizi diğer seçeneklerle birleştirebilirsiniz.
  • EGEYÖRESEL E kullanıcısına yanıt
    internetten ürün tadımı yapamadığımıza göre, fiyatlara takılmayacağız da neye takılacağız....

Datça balları bile 15 tl civarında....

http://www.ballibadem.com/BAL,LA_107-2.html#labels=107-2

http://www.pehlivandatca.com/dogal-ballar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• kocaballi kullanıcısına yanıt
    bence sen de haklısın fiyat-kalite düz orantılı değildir demek istemiştim

bizim amacımız; büyükşehirlerde yaşayan insanların, küçük şehirlerde rahatlıkla erişilebilen lezzetlere ulaşabilmesini sağlamak.
    tabi ki güven konusunda tereddütler olacaktır. biz on takla da atsak, size ürün ulaştırdığımız anda ki güveni hiç bir söz ile sağlayamayız.
    aslına bakarsanız bazı ürünlerin (mesela z.yağı) direkt kişilerin kendi tüketimleri için yaptıklarını gönderme şansımız da var ancak üzerinde etiket olması şartı olduğu için o şekilde gönderemiyoruz. özel olarak istekte bulunan müşterilerimize direkt üreticiden (şahıstan) z.yağı, patates ve kasap sucuğu da temin ettiğimiz oluyor. bu şekilde sipariş veren müşterilerimizden 2-3 tanesi önce deneme numunesi şeklinde az az aldı. ardından iletişme geçerek özel olarak sipariş verdi.

kısaca tabi ki fiyat dışında dikkat edebileceğiniz bir kıstas yok belki ama ürün alınca pişman olmayacağınızı söyleyebilirim

• Merhaba

Hediye sucuk kampanyasında son 2 adet hediye sucuk kalmıştır.

Bilginize...
  • quote:

tereyağı ve balı deneyeyim diyordum... tereyağı da bitmiş.
    kargo bedava limitini de en azından 75 lira yapın bari... hem 10 lira yeni üyelik kuponu kullanılmış olur,hemde kargo bedava olur... belki bu şekilde biraz sipariş alabilirsiniz.
    forum memnun kalırsa... emin olun sipariş sayınız sizi bile şaşırtabilir.

Merhaba,

Tereyağ ile ilgili bir kaç gönderimizde sıkıntı oldu o yüzden şu an temin edemiyoruz.

İyi akşamlar
  • 24-06-2015 10:00 itibariyle Hediye sucuk kampanyasının gördüğü ilgi nedeniyle, yeni stoklar ile bu gün de devam etmektedir.
  • zeytinyağları sızma mı değil mi ?
  • ege fermente sucuğu 250 gr.'ı ben daha ucuza alıyorum, siz direkt satıcısı olarak daha uyguna vermeniz lazımdı.
  • Sepete bedavası eklenmiyor...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.