Bildirim
Serfressh şalgam suyu 11 Haziran'da A101'de 3.45 TL(Hakmar'da 2.95'miş)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Adana dışında olup şalgam içmek isteyenler için güzel fırsat. Adı şalgam olan ama hiç alakası olmayan diğer markalara alışanlar için gerçek şalgama geçme fırsatı bence. Bunun dışında bulabilirseniz ali göde, kilikya ve kemal kükrer de iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Diğerlerini denemedim ama kemal kükreri bence listeden çıkartalım hocam :) istegelsinden baya almıştım nedense hiç beğenmedim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Denedim ben bunu begenmedim. Damak tadima uymadi. Doganay disindakiler hep kötü geliyor.
Fabrikasyon şalgam da serfresh bir numaradır. Serfresh in acilisi çok acıdır, fazla acı sevmeyen icemeyebilir. Ali gode yada doktorum yılmaz internetten alışverişi olan ev yapımı tadında kalite salgamlardir tavsiye edebilirim.
-
Nerden aldınız? A101 den mi?
Adanalıyım tavsiye ederim tadı güzel -
aynen hocam a101'den aldım , normalde 4,45 lira etiket vardı dün baktığımda , bugün akşam yoğurt almak için uğradım üzeri çizilmiş 3,45 yazmışlar hemen doldurdum arabaya, muhtemelen tüm şehirlerde aynı fiyattır yarın mutlaka kontrol edin benim gibi müptezelin teki alayını toplayıp götürmesin sonra, markayı bilen için bu fiyata çok çok iyiquote:
Orijinalden alıntı: murat007m
Nerden aldınız? A101 den mi?
Yarın ilk işim o olacak :)
Paylaşım için teşekkürler. Netten KALI ŞALGAM alıyorum tadı bayağı hoşuma gidiyor. Lezzet olarak benzer midir? -
Kalıyı denemediğim için bir şey diyemeyeceğim ama serfresshi bu formdan öğrenip denedim ve çok beğendim. Denemelisiniz.
Eskiden güzeldi ama uzun zamandır asidimsi,garip bir tadı var Doğanay’ın.
yarın bi bakayım a101e
Bana göre tadı çok güzel.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
www.migros.com.trSerfresh Sade Şalgam Suyu Pet 1 L - Migroshttps://www.migros.com.tr/serfresh-sade-salgam-suyu-pet-1-l-p-7b467d
migrosta zaten 3.95 -
Sarımsak ne alakaysa..kokusu geliyor mu şalgamdan?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğansy şalgam değildir, şalgam aromalı içecek falan olabilir en fazla. Ufakları vardı bir ara. Soğukken içilebiliyor. Onun dışında Turnip ve özkan içiyoruz sürekli.
Hakmar marketlerinde Ali Göde şalgam mevcut.
Doğanay, kilikya birsürü katkı maddesi içerir şalgam suyu demeye bin şahit ister. Serafresh iyidir katkı maddesi içermez.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Fabrikasyon şalgam da serfresh bir numaradır. Serfresh in acilisi çok acıdır, fazla acı sevmeyen icemeyebilir. Ali gode yada doktorum yılmaz internetten alışverişi olan ev yapımı tadında kalite salgamlardir tavsiye edebilirim.
|
Doğansy şalgam değildir, şalgam aromalı içecek falan olabilir en fazla. Ufakları vardı bir ara. Soğukken içilebiliyor. Onun dışında Turnip ve özkan içiyoruz sürekli.
|
senin tuz algın farklı bence. mis gibi şalgam yağ gibi akıyor.
|
Diğerlerini denemedim ama kemal kükreri bence listeden çıkartalım hocam :) istegelsinden baya almıştım nedense hiç beğenmedim.
|
Sodyum benzoat katkısı sevenler Doğanay'dan şaşmasın.
|
bu gün a101 de normal market raflarına dizilmiş doğanayın yanına ve fiyatı 4.45 tl. tam 1 lira artmış, %30 zamlanmış şalgam la şalgam altın hisse falan değil .
herhalde 3.45 ten satarken zarar ettiler reklam yapmak için. ben alırken 1 tl çok farketmez bana ama artış biraz garibime gitti. |
Benzer içerikler
- beşler nostalji sucuk
- bim çiğköfte fiyatı 1 kg
- bim parfüm erkek
- unify parfüm erkek yorum
- bim soğuk baklava
- kasım indirimleri ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X