Şimdi Ara

Serfressh şalgam suyu 11 Haziran'da A101'de 3.45 TL(Hakmar'da 2.95'miş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
3
Favori
8.777
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serfressh şalgam suyu 11 Haziran'da A101'de 3.45 TL(Hakmar'da 2.95'miş)
    Edit: 6 Haziran'da indirimi uygulayan yerler varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat007m -- 3 Temmuz 2020; 10:50:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• fiyat 11 Aralık yazıyor ama bugün akşam aldım 3,45 liradan 10 şişe acılı olanından, marketlerde satılan en kral şalgam suyudur içerisinde hiçbir katkı koruyucu yok fabrikasyon ürünler içinde adana şalgamına en yakın şalgam olur kendileri , daha önce doğanay torku falan içipte şalgamı sevmeyenlere şiddetle tavsiye ederim

migroslarda satılıyor hocam, düne kadar 3,95 liraydı bugün eski fiyatına dönmüş 4,45 lira olmuş, fakat şöyle bir şey var ; migrosta 15 liralık alkolsüz içecek alışverişine 5 money veriyor kampanyadan 2 kere faydalanabiliyorsun.

7 şişe alsan = 7 x 4,45 = 31,15 TL

bu alışverişten 10 money hediye gelir

totalde 7 şişesi 21,15 TL

1 şişesi 3,02 TL'ye gelir

• Adana dışında olup şalgam içmek isteyenler için güzel fırsat. Adı şalgam olan ama hiç alakası olmayan diğer markalara alışanlar için gerçek şalgama geçme fırsatı bence. Bunun dışında bulabilirseniz ali göde, kilikya ve kemal kükrer de iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fairstars kullanıcısına yanıt
    Diğerlerini denemedim ama kemal kükreri bence listeden çıkartalım hocam :) istegelsinden baya almıştım nedense hiç beğenmedim.

• Denedim ben bunu begenmedim. Damak tadima uymadi. Doganay disindakiler hep kötü geliyor.

• Fabrikasyon şalgam da serfresh bir numaradır. Serfresh in acilisi çok acıdır, fazla acı sevmeyen icemeyebilir. Ali gode yada doktorum yılmaz internetten alışverişi olan ev yapımı tadında kalite salgamlardir tavsiye edebilirim.

• fiyat 11 Aralık yazıyor ama bugün akşam aldım 3,45 liradan 10 şişe acılı olanından, marketlerde satılan en kral şalgam suyudur içerisinde hiçbir katkı koruyucu yok fabrikasyon ürünler içinde adana şalgamına en yakın şalgam olur kendileri , daha önce doğanay torku falan içipte şalgamı sevmeyenlere şiddetle tavsiye ederim

Serfressh şalgam suyu 11 Haziran'da A101'de 3.45 TL(Hakmar'da 2.95'miş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 7 Haziran 2020; 2:40:13 >

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Nerden aldınız? A101 den mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adanalıyım tavsiye ederim tadı güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat007m

Nerden aldınız? A101 den mi?
    aynen hocam a101'den aldım , normalde 4,45 lira etiket vardı dün baktığımda , bugün akşam yoğurt almak için uğradım üzeri çizilmiş 3,45 yazmışlar hemen doldurdum arabaya, muhtemelen tüm şehirlerde aynı fiyattır yarın mutlaka kontrol edin benim gibi müptezelin teki alayını toplayıp götürmesin sonra, markayı bilen için bu fiyata çok çok iyi

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Yarın ilk işim o olacak :)

• Paylaşım için teşekkürler. Netten KALI ŞALGAM alıyorum tadı bayağı hoşuma gidiyor. Lezzet olarak benzer midir?
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Kalıyı denemediğim için bir şey diyemeyeceğim ama serfresshi bu formdan öğrenip denedim ve çok beğendim. Denemelisiniz.

• fagala kullanıcısına yanıt
    Eskiden güzeldi ama uzun zamandır asidimsi,garip bir tadı var Doğanay’ın.

• yarın bi bakayım a101e

• Bana göre tadı çok güzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.migros.com.tr
    Serfresh Sade Şalgam Suyu Pet 1 L - Migros
    https://www.migros.com.tr/serfresh-sade-salgam-suyu-pet-1-l-p-7b467d

migrosta zaten 3.95
  • Sarımsak ne alakaysa..kokusu geliyor mu şalgamdan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğansy şalgam değildir, şalgam aromalı içecek falan olabilir en fazla. Ufakları vardı bir ara. Soğukken içilebiliyor. Onun dışında Turnip ve özkan içiyoruz sürekli.

• Hakmar marketlerinde Ali Göde şalgam mevcut.

• Doğanay, kilikya birsürü katkı maddesi içerir şalgam suyu demeye bin şahit ister. Serafresh iyidir katkı maddesi içermez.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.