Şimdi Ara

Serfressh şalgam suyu 11 Haziran'da A101'de 3.45 TL(Hakmar'da 2.95'miş) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
3
Favori
8.778
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende aklımda yoktu ama şalgamı severim konuyu görünce gittim aldım. Çok boş bir tadı var. Keskin aroması, acısı vs. yok denecek kadar az. Ben güzel bulmadım.
  • fagala kullanıcısına yanıt
    Sodyum benzoat katkısı sevenler Doğanay'dan şaşmasın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün aldım bir tane, 5 dkya dikledim. Sonrası cırcır Acısı tam benlik orta kıvamda. Zaten acı içemiyorum, alev alıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemeklerin yaninda mutlaka iciyorum bir bardak. Fiyati da uygun. Ulkemde 2,5 Lt kola 8₺'den satiliyor, en azindan daha dogal birsey iciyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayrampaşada gezmediğim a101 kalmadı.bir tane bile görmedim.gelmedi diyorlar.tadını çok beğendiğim bir şalgam.gördüğüm her yerde alıyorum genelde migroslarda oluyor.forumdaki kalı şalgamıda evde eksik etmiyorum ama bu daha güzel.sarımsak tadı insanı büyülüyor sanki
  • bu gün a101 de normal market raflarına dizilmiş doğanayın yanına ve fiyatı 4.45 tl. tam 1 lira artmış, %30 zamlanmış şalgam la şalgam altın hisse falan değil .

herhalde 3.45 ten satarken zarar ettiler reklam yapmak için. ben alırken 1 tl çok farketmez bana ama artış biraz garibime gitti.
  • migrostan sonra karfurda satmaya başlamış serfeş
  • Hakmar'dan Serfressh'i 2.99'a aldım çevrede varsa değerlendirebilirsiniz. Obamie Noodle da 1 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Hakmar'dan Serfressh'i 2.99'a aldım çevrede varsa değerlendirebilirsiniz. Obamie Noodle da 1 TL.
    merhaba 1lt lik aynı ürün değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskender86

merhaba 1lt lik aynı ürün değilmi?

Alıntıları Göster
    Evet aynı ürün:

Serfressh şalgam suyu 11 Haziran'da A101'de 3.45 TL(Hakmar'da 2.95'miş)

• kışın kendim yapıyorum. yazın ise. arkadaşlarla ortak alıyoruz genelde..
    Elzem markası var bi de Kali marka şalgam var. iksi de güzel kali ev yapımına benim yaptığıma daha çok benziyo.. Elzem marka şalgam da çok güzel, biraz sarmısak aroması var gibi..
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Başlığa ekledim ben de. Güzel fiyat.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.