Şimdi Ara

Serfressh şalgam suyu 11 Haziran'da A101'de 3.45 TL(Hakmar'da 2.95'miş) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
3
Favori
8.789
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam elinizde hangi şalgam suyu varsa arkasını çevirip okuyun. Siyah havuç suyu yazıyor orada.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anam memlekette kendi yapıp 3-5 5 litrelik şişelerde yapıp getiriyor. Fabrikasyon şalgam içemiyorum. Ama bunu bir deniyeyim.
  • Serfressh ve Kilikya şalgamdan ikişer adet aldım. Acı sevenler için Kilikya daha uygun. İkisini de beğendim. Yalnız KALI şalgam ikisinden de daha lezzetli ve acısı fazla.

Dış Şişe ve Renk Kıyaslaması

Serfressh şalgam suyu 11 Haziran'da A101'de 3.45 TL(Hakmar'da 2.95'miş)Serfressh şalgam suyu 11 Haziran'da A101'de 3.45 TL(Hakmar'da 2.95'miş)

İçindekiler:

Serfressh şalgam suyu 11 Haziran'da A101'de 3.45 TL(Hakmar'da 2.95'miş)

Besin Değerleri

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• cohannan kullanıcısına yanıt
    Afiyet olsun.emiginize sağlık .

• aklınızda olsun bu serfresshler kapağa kadar full dolu oluyor, masada açayım derseniz masaya yada üstünüze dökülme ihtimali çok fazla lekeside kolay çıkmıyor o yüzden dikkatli olmakta fayda var, en güzeli mutfak tezgahında açın dökülen damlayan oraya dökülsün.

bu full dolu olma sebebini de şöyle çözdüm ; youtubede ev yapımı şalgam videolarında mayalanma aşamasında püf noktası olarak çoğu kişi şişede hava kalmaması için sürekli üstüne su takviyesi yapıldığını, hava kalırsa şayet beyaz köpüklenme sonucu ekşime/acıma olacağını söylüyordu. o yüzden bu serfresshlerin içinde katkı maddesi olmadığı tamamen organik olduğu fikri daha bir mantıklı gelmeye başladı .

not ; ev ahalisi olarak 4 günde 5. şişeyi an itibariyle bitirdik kolanın yüzüne bakmıyor kimse kaldı 5 şişe , cumaya kadar 10 tane daha stoklarım bulabilirsem, sarımsak kokusuna da çok takılmayın tadında öyle rahatsız edici bir sarımsak aroması yok hatta hafif o koku güzelleştirmiş bile diyebilirim. en güzel yanıda içer içmez bağırsaklarda hareketlenme başlıyor, özellikle bu tarz sıkıntılar yaşayanlar mutlaka denesin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• klikyada koruyucu madde varken, serafreshte yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twonokta

Listelere baktım ama adı hiç geçmemiş Metro marketten Dolmabahçe marka şalgam suyu almıştım hoşuma gitmişti en azından Kilikya ve Doğanay'dan çok çok iyiydi diyebilirim..
    dolmabahçeyi ve usta şalgamı serafresh üretiyor.
    üçü de aynı yani...
  • İstanbulda bulabilen var mı? iki şubeye gittim gelmedi dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadillakkk

İstanbulda bulabilen var mı? iki şubeye gittim gelmedi dediler.
    migroslarda satılıyor hocam, düne kadar 3,95 liraydı bugün eski fiyatına dönmüş 4,45 lira olmuş, fakat şöyle bir şey var ; migrosta 15 liralık alkolsüz içecek alışverişine 5 money veriyor kampanyadan 2 kere faydalanabiliyorsun.

7 şişe alsan = 7 x 4,45 = 31,15 TL

bu alışverişten 10 money hediye gelir

totalde 7 şişesi 21,15 TL

1 şişesi 3,02 TL'ye gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 11 Haziran 2020; 17:46:22 >

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Murat bunu beğendi 😊

• murat007m M kullanıcısına yanıt

Akıl akıldan üstündür. Eyvallah hocam.

• serrfresh övdünüz, gittik aldık. zehir gibi tuzlu. bunun nesini içiyorsunuz. Kavaklıdere vardı evde aynı. içilecek şey değil. birdaha şalgam suyu almam. bu kaçıncı alıp içemediğimiz. orjinali de farklı değil demek. damağıma uygun içecek değil. damar sertliği için birebir ama. iyide su tutar vücut bunu içince. neyse sevene afiyet olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    alp bunu beğendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: codred

serrfresh övdünüz, gittik aldık. zehir gibi tuzlu. bunun nesini içiyorsunuz. Kavaklıdere vardı evde aynı. içilecek şey değil. birdaha şalgam suyu almam. bu kaçıncı alıp içemediğimiz. orjinali de farklı değil demek. damağıma uygun içecek değil. damar sertliği için birebir ama. iyide su tutar vücut bunu içince. neyse sevene afiyet olsun.
    senin tuz algın farklı bence. mis gibi şalgam yağ gibi akıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: codred

serrfresh övdünüz, gittik aldık. zehir gibi tuzlu. bunun nesini içiyorsunuz. Kavaklıdere vardı evde aynı. içilecek şey değil. birdaha şalgam suyu almam. bu kaçıncı alıp içemediğimiz. orjinali de farklı değil demek. damağıma uygun içecek değil. damar sertliği için birebir ama. iyide su tutar vücut bunu içince. neyse sevene afiyet olsun.
    komagene yiyip şalgam içenleri anlamaya çalışmıyorum artık
  • Bende övgülere aldanıp aldım ama maalesef beğenemedim belki ağız tadıdır ama hiç şalgam suyu içiyor gibi değildi acısızı denedim bu arada..
  • Ankara da olanlar grosslarda satılan altın koza organiği deneyin bir de ,başkasını içemezsiniz bi daha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu migorstaki şalgam mıydı? Bende özel bir şey zannettim. Forumdaki kali ve n11deki alidedeyi deneyin.
    Migrostan mecbur sürekli alıyorum öyle ahım Şahım bir esprisi yok. Konu neden bu kadar uzamış çözemedim.

Turnip zamaninda Mersin getiriyorlardi fakat acılı olanı hem çok acı hemde tadı doyurucu değildi. Mersin'de açık satılan salgamlar da her zaman güzel olmuyor. Hatta aynı markanın salgamlari bile.
    Gunese ve sıcağa duyarlı galiba şalgam.

• batkent B kullanıcısına yanıt
    aynen sıcakta çok çabuk bozuluyor ekşiyor içilmiyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.