Şimdi Ara

Serfressh şalgam suyu 11 Haziran'da A101'de 3.45 TL(Hakmar'da 2.95'miş) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
3
Favori
8.779
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce de içmiştim SerFressh'i aklımda iyi bir tadı vardı ama dün aldım pek sevemedim. Doğanay'dan çok daha iyi tabi ama bir Ali Göde değil
  • bu arada bir tavsiye vereyim.
    bu şalgamı yarı yarıya oranla ayranla karıştırıp için sonra gelip bana teşekkür edin.
  • bugün 3 adet acılı aldım,öncesinde 2 tane acısız bitirdim.İçtikçe içesim geliyor akşam yemeğin yanında bazen sabah çıtır sokak simidi ile.Umarım bi zararını görmeyiz bi tık tuzlu evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migrosta hem Serfresh hem Serafresh var. Aynı markanın mi bunlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Migrosta hem Serfresh hem Serafresh var. Aynı markanın mi bunlar?
    aynı. birinde yazım hatası var.
  • SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    Görseldeki her şey aynı ama bir an tereddüt ettim. Teşekkürler

• Burada methedildigini gorunce gittim aldim. Gercekten de lezzetliymis fakat katki maddesi olmamasina pek inanamadim bu urunlere sodyum benzoat koymadan raf omru pek uzun olmuyor diye biliyorum ama urunun uzerindeki tett 21.05.2021

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daci -- 12 Haziran 2020; 19:34:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Guzelmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

bu arada bir tavsiye vereyim.
    bu şalgamı yarı yarıya oranla ayranla karıştırıp için sonra gelip bana teşekkür edin.
    ilginç

• Haber veren arkadaşa teşekkürler ,dün aldim bir koli karışık gelmişti,yarısı acılı yarısı acısız ,bir kaç tane acılıyı almışlar ,kalanın hepsini ben aldım risk aldim aslında,acılısı çok hoşuma gitti ,acısızı daha denemedim,çocukluğundan beri bayıla bayıla şalgam seven biri olarak beğendim,her geldiğinde alırım artık.
    Kilikya gibi asitli değil ki artık hiç almıyorum ,torkudan kat kat güzel ,doğanayi hiç listeye bile koymuyorum.
    İlk sıralamam adana da ictiklerimiz.
    İkinci doğal ev yapımı olanlar
    Üçüncü bu diğerlerine İstanbul'da ulaşmak zor zaten
    İçtikten sonra rahatsız edici hiç birşey yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stability2005 -- 13 Haziran 2020; 2:22:59 >
  • Fındık fıstık lobisinden sonra şalgam lobisi iş başında

• Bende aldım oldukça güzel asidik olmaması çok harika acılı yoktu acısız aldım acılılar çok mu acılı acaba?
  • zebun1 Z kullanıcısına yanıt
    acılı öyle damak yakan açısı yok tam Karel bence , ayrıca bu markayı ilk defa aldım DH forum sayesinde aldım ve önceden bize şalgam yerine torku, Doğanay ne icirmis merak ettim

• yibo90 kullanıcısına yanıt
    Migrosta fiyat nedir

• bytunga050 kullanıcısına yanıt
    4 lira

• bytunga050 kullanıcısına yanıt
    4 tü 4.45 olmuş. Yukarıda bir arkadas bir kampanyadan bahsetmişti ordan kopyala yapıştır yapıyorum.

''migrosta 15 liralık alkolsüz içecek alışverişine 5 money veriyor kampanyadan 2 kere faydalanabiliyorsun.

7 şişe alsan = 7 x 4,45 = 31,15 TL

bu alışverişten 10 money hediye gelir

totalde 7 şişesi 21,15 TL

1 şişesi 3,02 TL'ye gelir ''
    @newrophat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat007m -- 15 Haziran 2020; 2:35:52 >
  • Teşekkürler arkadaşlar

• SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    Rakiyla iyi gittigini biliyordum da bunu yeni öğrendim. Eyvallah.

• Çok övüldü,göklere çıkartıldı,ben de gidip aldım...
    Ama sanki bana da pek harika gelmedi,tabii ki damak zevkidir,herkesin düşüncesine saygı duyarım...
    Ali Göde'de içtim,ama en beğendiğim bu forumda satış yapan Kali şalgam oldu içlerinde...
  • sadece doğanayı bilen biri olarak 2 tane acılı aldım tadı ve kokusu çok güzel benim damak tadıma uygun konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.