Şimdi Ara

Serfressh şalgam suyu 11 Haziran'da A101'de 3.45 TL(Hakmar'da 2.95'miş) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
3
Favori
8.778
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şalgam işinde damak tadı devreye girer. Kişiye göre değişir. En iyisi şudur diye birşey yok. Serrafresh kişiye sarımsaklı gelebilir sevmeyen. Doğanay hoşuna gidebilir. Katkısız olması damak tadına hitap etmeyebilir. Ama daha sağlıklı olduğu düşünülerek içilir. Adana gerçek ev yapımı bulamayan mecburen fabrikasyon ürünlere yöneliyor. Benim sıralamam.
    Turnip, Ali Göde, Büyük Usta, Serrafresh, Doğanay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahap08 -- 8 Haziran 2020; 8:38:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • turnip çok methediliyor ama istanbulda nerde satılır bi deneyelim

dün a101 den 4 adet şalgam aldım 2 tanesi serfresh 2 tanesi torku,torku da fena değil

mersinde adanada yapılan şalgam sularını çok merak ediyorum,yolum düşerse muhakkak deneyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abrooke139

Daha önce denemiştim. İçindeki sarımsak beni rahatsız etmişti. Doğanay bence açık ara daha önde. Tabi damak tadına kalmış.
    Doğanayı şalgamdan bile saymam

• izmirliyim, acıyı ve şalgam suyunu çok severim. izmirde direk ev yapımı bulamıyoruz maalesef. bu nedenle favorim serfresshtir. damak tadı ama, bana göre doğanay kesinlikle şalgam suyu değil. serfresshte o fermente, o turşumsu tat çok güzel geliyor. ve gerçekten rakının yanında çok güzel gidiyor. arada yolu düşen olursa adanaya, ali göde getirtiyorum. acısız, yanında acı ayrı olarak. sanki acı sonradan karıştırınca daha lezzetli oluyor gibi. bir de hiç içmedim ama, bir kaç arkadaşım adanus marka tavsiye etti. çok güzel olduğunu belirtiyorlar.
  • fabrizo kullanıcısına yanıt
    Ali Göde, Adana meşhur şalgamcılarından. Bulursanız ondan için Adana'da içeceğinizden farklı değil
  • Listelere baktım ama adı hiç geçmemiş Metro marketten Dolmabahçe marka şalgam suyu almıştım hoşuma gitmişti en azından Kilikya ve Doğanay'dan çok çok iyiydi diyebilirim..
  • fabrizo kullanıcısına yanıt
    Turnibin müptelası biri olarak şu yorumu yapayım hocam

Turnibe gidip fıçısından bardakta içerken efsane güzel ama kaegoyla gelen plastik şişlerde tat kötüleşiyor. Mümkün olursa mersine yolunuz düşerse bardakta turşusu ile buz gibi o leş sıcakta için hocam. Giderdeniz tantuni de yersiniz bir de mersinde yılmaz usta vardı tam çarşının içinde künefeci onu da yerseniz harika olur.

• kapağı açtığınızda bi bok kokusu geliyor unun dışında güzel bi şalgam,aroması daha koyu,doğanay favorim yinede.
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Heralde en kötü şalgam suyu hatta şalgam suyu bile diyemem kendimce.

• quote:

Orijinalden alıntı: glumerna

Heralde en kötü şalgam suyu hatta şalgam suyu bile diyemem kendimce.
    Bence de öyle ama arkadaş açık ara freshden iyi demiş

ya başka marka içmedi yada herkesin damak tadı diyecem
    benimde bir arkadaşım doğanay bağımlısıydı nasıl içiyor hayret ediyorum ben en ufağını dahi bitiremiyorum boğazımdan geçmiyor mübarek :D serafireş olsa 1 litre gömmüşlüğümüz var bi oturuşta eşle dostla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

şalgam suyu diye doğanayı tavsiye eden biri hakiki adanalı olamaz.. doğanay, salgam suyuna benzeyen içecekler kategorisinde olabilir ancak.. şalgam suyu listene dahi alınacak bir firma değildir

Alıntıları Göster
    serfresh şalgamın tadını beğenmeyen, şalgamdan anlamıyor manasında gitsin doğanay içsin demek istedim. Yorumları okursanız gerçekten de serfresh tadının kötü olduğunu söyleyenler doğanay'ı beğeniyor. Objektif bakabilmek ve bunu görebilmek maharet ister.

Burada market ortamında damak tadıma en uygunu doğanay. Konudaki serfresh biraz daha sulu yani yoğun değil ve sarımsak içine hiç yakışmamış. Sarımsaklı seven varsa içsin. Orjinal adanada da bu şekilde sarımsaklı ise ben sevmedim. Turşuya belki gider ama şalgam suyuna sarımsak gitmemiş.
  • Şimdi baktım,bizim şubede yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt
    Bandırma paşakonak mah. şubesinde de yoktu. Sordum bazı şubeler erken açıyor dedi.

Doğanay en kötü hazır şalgamlardan ama zamanında tüm piyasayı kaplamışlar maalesef. Ondan marka bilinirliği çok yüksek

• Havuç suyuna neden şalgam deniyor bunu bir türlü anlamıyorum.

• Kaleağasından sonra en güzel şalgam suyu. Migros çok zam yaptı iyi oldu bu.
  • 3-4 gün önce yemek siparişimin yanında şalgam sipariş etmiştim, bu markanın acılı şalgamı geldi. Hayatımda ilk defa bir şalgamı bitirmeden attım. Asitli içecek gibiydi, yoğunluğu kötü, tavsiye etmiyorum.
  • samtual kullanıcısına yanıt
    Havuç suyu havuçtan yapılır. Şalgam ise şalgam turpundan yapılır. Biz mersin adana ve civarında şalgam diyoruz başka illerdeki arkadaşlar şalgam suyu diyorlar. Havuç Suyu turuncu havucun suyuna diye biliyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.