Şimdi Ara

Serfressh şalgam suyu 11 Haziran'da A101'de 3.45 TL(Hakmar'da 2.95'miş) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
3
Favori
8.778
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

Sarımsak ne alakaysa..kokusu geliyor mu şalgamdan?
    Açınca sarımsak kokusu geliyor. Ama çok tadı alınmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten Adana da üretiliyor bu şalgam... Adana şalgamı tadı vermesi normal...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi press-tij -- 7 Haziran 2020; 8:58:55 >
  • Reserved

• covidden önce alıyordum pandemi sonrası a101 de torku satılmaya başlandı o da fena değil ama serfressh fabrikasyon üretimde en iyisi.Umarım devamlı gelir

• Bu şişe şalgamların acısı yetersiz oluyor. Ben 1 litre alınca içerisine 100gr civarı süs biber turşusu doğrayıp en az 1 gün bekletiyorum, harika oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairstars

Adana dışında olup şalgam içmek isteyenler için güzel fırsat. Adı şalgam olan ama hiç alakası olmayan diğer markalara alışanlar için gerçek şalgama geçme fırsatı bence. Bunun dışında bulabilirseniz ali göde, kilikya ve kemal kükrer de iyidir
    bi arkadaş daha yazmış, kemal kükrer 'in şalgam üretmeyi bırakmasi lazım, o derece

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Ben de Kalı Şalgam alıyorum kendi sitelerinden. Bizim aldığımız ev yapımı tadında. Bence Kalı bir tık daha iyidir. Yine de bunu da deneyip öyle karar vermek lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayenizde bilgi sahibi olduk marka adını yeni duydum gidip alayım aksam yemeğinde denerz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turnib 👍

• Adanadaysanız Ali Göde iyidir. Değilseniz bu marka bulabileceğiniz en iyi şalgamdır.

• elophidae kullanıcısına yanıt
    Bir Hataylı olarak Ali Göde benim için de 1. sırada. İstanbul'da bazı turşu satan yerlerde bulmanız mümkün. Kendi sitesinden de satış yapıyor ama Serfressh'e göre pahalı
  • Adanalılar'ın fabrika üretimi olarak önerdikleri tek marka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Askaparta -- 7 Haziran 2020; 11:3:0 >
  • kali şalgam ile aynı tat.... kesinlikle tavsiye ederim. doğanay ve klikya ya şalgam diyenleri hayretle karşılıyorum....
  • bir Adanalı olarak en sevdiğim markalı şalgam serfresh tir. Keskin ve sarımsaklı bir tadı var. beğenmeyenler çıkabilir onlara tavsiyem doğanaydır. Ama hakikisi budur. rakı ile de güzel gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conqierors -- 7 Haziran 2020; 14:5:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: conqierors

bir Adanalı olarak en sevdiğim markalı şalgam serfresh tir. Keskin ve sarımsaklı bir tadı var. beğenmeyenler çıkabilir onlara tavsiyem doğanaydır. Ama hakikisi budur. rakı ile de güzel gider
    şalgam suyu diye doğanayı tavsiye eden biri hakiki adanalı olamaz.. doğanay, salgam suyuna benzeyen içecekler kategorisinde olabilir ancak.. şalgam suyu listene dahi alınacak bir firma değildir
  • Kesinlikle f/p açısından şahane biri ürün ayrıca katkı maddesi yok. Doğanay şalgam sodyum benzoat içerir, bedava verseler bile içmeyin. İsteyen araştırabilir ciddi zararları olan bir koruyucu madde.

• Doğanay'a şalgam diyenin damak tadına güvenmem.
  • Elzem şalgamı deneyin tamamen doğal üretim yerini gözümle gördüm.ahsap ficilarda
    üretiliyor.Tavsiyem bir deneyin

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Torku seven biri içebilir mi ? Alev atmayalım sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadi_33

Fabrikasyon şalgam da serfresh bir numaradır. Serfresh in acilisi çok acıdır, fazla acı sevmeyen icemeyebilir. Ali gode yada doktorum yılmaz internetten alışverişi olan ev yapımı tadında kalite salgamlardir tavsiye edebilirim.
    Ali göre Vs iyi değil. Fresh hepsinden iyi. Ondan da iyi şalgam suyu adanada tezgahta yapılanlar ama onlarsa da iyi yapan birini bulmak lazım. Ali göde de içtim orta ayar. Fresh en iyisi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.