Şimdi Ara

Serfressh şalgam suyu 11 Haziran'da A101'de 3.45 TL(Hakmar'da 2.95'miş) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
3
Favori
8.778
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: derbeder.53

Torku seven biri içebilir mi ? Alev atmayalım sonra
    acılı ve acısız olarak 2 farklı ürünleri var hocam, ben acılı olanın içine ilave acı sos atıyorum öyle söyleyeyim ama damak tadı kişiye göre değişir elbette, tavsiyem 1 şişe acılı 1 şişe acısız alın deneyin derim, torku doğanay vs... şalgam benzeri içecektir zaten denedikten sonra ne demek istediğimi anlayacaksınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fagala

Denedim ben bunu begenmedim. Damak tadima uymadi. Doganay disindakiler hep kötü geliyor.
    Doğanay şalgam değil derim ama kanıtlayamam.
  • az önce 2 tane aldım. sarımsak kokusu baskın fakat mükemmel tadı var fabrikasyona göre.

ikisini de acılı aldım fakat çok acı yiyen biri için acısı az kalıyor . Acıyı olsa da olmasa da olur diyen için gayet iyi acılıkta.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kilincarslan91 kullanıcısına yanıt
    Bizde isteriz iyisinden içmek, ama bu markalardan bulabiliyoruz. Deneyelim bakalım gelince şu markayı
  • Serfresh i sürekli Migros'ta bulabilirsiniz.

• derbeder.53 kullanıcısına yanıt
    A101 broşüründe 11 yazıyor ama gelen yerler var.isterseniz yakınınızda A101 varsa bi bakın

• Adana seyahatlerim harici, bizzat Adana'da içtiğim şalgamlardan sonra, en iyisi budur.
    https://www.ustasalgam.com/

İstanbul'da Metro marketlerde satılıyor. Cam şişede, çok şık ve lezzetli.

Site linki vermek için google da aratınca farkettim ki, bu şalgamı Seerfresh üretiyormuş.
  • deepkurt kullanıcısına yanıt
    Serfressh'in üzerinde de büyük usta yazıyor :)
    Serfressh şalgam suyu 11 Haziran'da A101'de 3.45 TL(Hakmar'da 2.95'miş)

• Daha kaliteli adana arayan varsa Alidede ,var n11de mutlaka denesinler kargoda aşırı sıcağa denk gelmezse tadı çok güzel

• Daha önce denemiştim. İçindeki sarımsak beni rahatsız etmişti. Doğanay bence açık ara daha önde. Tabi damak tadına kalmış.
  • Sarımsaksız şalgamı ağzıma sürmem. Büyük usta yani serrfresh çok başarılı gerçekten. Hem sarımsaklı hem katkısız.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Üretim mühendisi yakın arkadaşım kemal kükrerin. Bu açıdan değil ama lezzet olarak bence gayet iyi bir marka. Damak zevkidir bilmiyorum ama ben en azından gıda güvenliği açısından da tavsiye edebiliyorum. Beğenmediğiniz noktaları söylerseniz belki iletebilirim arkadaşa

• deepkurt kullanıcısına yanıt
    o da ayris tarım'ın ürünü. o markayı biraz daha premium olarak konumlandırmaya çalışıyor firma. tat olarak büyük bir fark hissetmedim ben. aynı şekilde metro'nun fason markası dolmabahçe'yi de ayris üretiyor.

• en iyi şalgam şuana kadar içtiğim serafireşşşş diğer markalarıda içtim ama bunun gibisi yok. gelmişken stokluyayım güzelce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thekanarya

Doğanay, kilikya birsürü katkı maddesi içerir şalgam suyu demeye bin şahit ister. Serafresh iyidir katkı maddesi içermez.
    Kilikya'nın içinde zararlı bir tek Koruyucu(E211) bulunuyor.

Ben 2 litresi 5 TL'ye buluyorum stoklayıp içiyorum tadı da gayet güzel Kilikya'nın ama bir sürü katkı maddesi yok onu söylemeye çalışıyorum. Ha başlı başına sodyum benzoat yeterlidir derseniz orası ayrı konu.
  • Konuyu okudum çoğunun sitesi ve satışı var adanalı diilim doganaydan başka icmedim şimdi gerçekten anlayan bir arkadaş ali göde mi elzem mi kalı mı yoksa bu a 101 inkimi söylesede alsak. Bu arada Serafresh migros ta 3.95 bu iyiyse alayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyer61 -- 8 Haziran 2020; 3:15:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz asıl deneyin. Sonra konuşalım. Gerisi hikaye...

• quote:

Orijinalden alıntı: fairstars

Üretim mühendisi yakın arkadaşım kemal kükrerin. Bu açıdan değil ama lezzet olarak bence gayet iyi bir marka. Damak zevkidir bilmiyorum ama ben en azından gıda güvenliği açısından da tavsiye edebiliyorum. Beğenmediğiniz noktaları söylerseniz belki iletebilirim arkadaşa
    şalgam tadı yok. a101'e gelecek olan serafresh ya da ali gode 'den alıp tadına baksınlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.