Şimdi Ara

50 TL'YE VARAN BONUS YILBASI KAMPANYASI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
7
Favori
25.266
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2. 75 tl alışverişe 5 tl

şimdilik iyi gidiyoz fena sayılmaz
  • neyse 2. alışverişimde 20 tl verdı güzel oldu bu :)
  • Benim kartima paso 2 tl duser iken babamin ilk alisverisine 50 TL geldi.

Sanal alisverislerde yapilan siparisin iptal edilip daha iyi bir bonus icin siparisin tekrar tekrar verilmesinin onune gecilmis midir merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 16 Aralık 2013; 7:23:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: legendim

Tecrubeli arkadaslar bilgi verirse sevinirim benim asil ve ek kartim var.ek kart hanimin adina . Onun kartini bkm ye tanimlayip bu kampanuyadan puan ve bkm den gelenpuani kqzanabikirmiyiz. Birde ek kart benim kartima bagli oldugu icin bosyok mesaji 2 kart icijde gecerlimidir.

Ek kart sahibi ana kart sahibi tek kişi faydalanabilir yani TC kimlik num gore sen kazanirsin yenge kazanamaz

Tam oyle degil sanirim cunku sanal alisveriste ek karta bir sey vermez iken magaza alisverisinde ek kartada kazandiniz mesaji geldi. hem ilginc hem sacma. :)

• 2 tane 2 TL, bir tane de 50 TL geldi..
    Koton'da 75,98 TL'lik alışveriş sonrasında geldi 50 TL'lik olan.. :)
  • ben migrostan 120 tl yaptım 50 tl geldi . yanlışmıdiye kaç sefer baktım valla 50 tl.
  • Bana da 2 Geldi :D
    50 gelse bırakacam :D
  • gezinomi'de parçalı ödemede kullandım ama puan gelmedi... mutlaka 3D ile ödemek mi gerekiyor acaba?
  • Benim ilk alışverişim Tansaş'tan 115 TL idi. 50 Tl bonus geldi. İkinci alışveriş Watsons'tan: 2 TL geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilaksac

2 tane 2 TL, bir tane de 50 TL geldi..

arkadaş bu 75 de bi keramet var benimde 75 olan alışverişe 50 geldi, 100 tl olana 2 tl geldi bugünde 75 lik migros yapıcam bakalım ne gelicek
  • 2 ile başladık bakalım kader bize de gülecek mi .
  • LCW 84 TL harcamaya 20 TL geldi + 4 taksit ;)
  • En fazla ne kadar kazanılabileceğine dair bir bilgi göremedim? var mıdır arkadaşlar böyle bir bilgi acaba? Yani maksimum 100 TL kazanılabilir gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

En fazla ne kadar kazanılabileceğine dair bir bilgi göremedim? var mıdır arkadaşlar böyle bir bilgi acaba? Yani maksimum 100 TL kazanılabilir gibi

öyle bir açıklama yokta hocam genel olarak herkese 50 TL verirler sonra dayarlar 2 tl yi şahsi fikrim 50 kazandıktan sonra çok fazla fuzili harcama yapmamanız
  • quote:

En fazla ne kadar kazanılabileceğine dair bir bilgi göremedim? var mıdır arkadaşlar böyle bir bilgi acaba? Yani maksimum 100 TL kazanılabilir gibi

Dün bende sordum yok. Yani 5-6 harcamada 50 TL puan gelse 250-300 TL puan yapar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur A.

quote:

öyle bir açıklama yokta hocam genel olarak herkese 50 TL verirler sonra dayarlar 2 tl yi şahsi fikrim 50 kazandıktan sonra çok fazla fuzili harcama yapmamanız

Altin alarak denemek lazim 2 de gelse az zarar olur alis satista

• quote:

Orijinalden alıntı: mmavcu

quote:

Orijinalden alıntı: mmm1983

multinette garanti posu olduğundan yükleme yapınca bonus geliyo denenmiştir.

Kaç yüklediniz, kaç geldi?

75 yükledim 2 tl geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur A.

quote:

Orijinalden alıntı: anilaksac

2 tane 2 TL, bir tane de 50 TL geldi..

arkadaş bu 75 de bi keramet var benimde 75 olan alışverişe 50 geldi, 100 tl olana 2 tl geldi bugünde 75 lik migros yapıcam bakalım ne gelicek

Hahaha acaba sistemin açığını mı yakaladık yahu? :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: klavye_414

115 lpg ye 5 tl geldi.

hocam nasıl bir depo o maşallah 115 lira alıyo
  • Morhipo markafoni gibi sitelerden yaptığımız alışverişler dahil mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.