Şimdi Ara

50 TL'YE VARAN BONUS YILBASI KAMPANYASI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
7
Favori
25.266
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rasmus61

İlk alışverişi marketten yaptım,76 tl tuttu ve 50 tl bonus geldi.Bunlar bir daha göndermez bende bonusu bir sonraki kampanyaya kadar kullanmam.

quote:

Ben bugün Migrostan money bonusumla 76 tl lik alışveriş yaptım ve 50 tl bonus kazandım.. ben bile şaşırdım bu duruma ama öyle yazıyordu iyice baktığımda...
    76 tl harcamaya hep 50 mi veriyor acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmm1983

multinette garanti posu olduğundan yükleme yapınca bonus geliyo denenmiştir.

Kaç yüklediniz, kaç geldi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Multinet kart ben sahis olarak cikaramiyormuyum ?yardimlarinizi bekliyorum

• 15_31 Aralık arasında farklı 2 günde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişe 30 money veriyor. Bugün ankamall 5m de heryere yazmışlar.
    MARKET yaz 3340 Ã gönder.

Money Visa ile olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drvimu -- 15 Aralık 2013; 11:32:59 >
  • 75e 50 geldi 100e 2 geldi
    Hep 75 mi alsak napsak gerçi bunlar 2 defa 50 vermezler kitlerler habire 2 tl yi

• Bana da 2 tl geldi:( Bonusu sevmemeye başladım.

• Geçen sene de aynı kampanya vardı, Son günlerde 35TL gelmişti 50tl yi Tamamlamıştım.

• 200tl yaptım cimri garanti 2tl verdi..
  • 76 ya 2

• 80 TL Migros için 20 tl
  • n11 den 163 tl lik ürün alacaktım 79 tl cek kullandım 2 tl de şipşak verdi şansa 82 tl kaldı bkm expresse bonus kartımı taıttım ordan 15 tl gelecek 67 tl kaldı 5 tl avantajix 62 tl kaldı ve son bomba bonusun bos yok kampanyasından 20 tl bonus kazandım 42 tl kaldı :D üstüne birde 11 taksit .az daha ugrassam üstüne para alacaktım ama gücüm bukadarına yetti :D tani 80 tlye 20 tl bouns bu arada ilk alışverişimid kampanya şartlarına göre
  • Migros 115TL ye " +2 " TL bonus
  • Bana da 2 TL verdi. 2 ayrı alışveriş yaptım. Hep 2
  • iki alışveriş 2 tane 2 tl
  • arkadaşlar ininal karta 75 lik yüklemeler yapsak. Her yüklemeye 2 TL komisyon alıyor ama zaten en düşük 2 TL bonus veriyor. 4-5 defa yükleriz belki bi tanesinde 50 TL denk gelir. İninal kart mastercard olduğu için her yerde geçiyor.hatta markafonide 100 TL alt limitli 20 TL indirim yapıyor. Ne dersiniz?
  • Dün ilk 100 liralık alışverişe 2, sonraki 80'e 50, sonraki 100'e 2 verdi.. 280'e 54 tl..

• 2tl geldi

• Ben flexi ile katildim 5 TL para kesmiş bide mesaj 5.5 lira gitti.e gelen bonus 2 lira zarar ettik resmen.flexi ile sakin başvuru yapmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: legendim

Tecrubeli arkadaslar bilgi verirse sevinirim benim asil ve ek kartim var.ek kart hanimin adina . Onun kartini bkm ye tanimlayip bu kampanuyadan puan ve bkm den gelenpuani kqzanabikirmiyiz. Birde ek kart benim kartima bagli oldugu icin bosyok mesaji 2 kart icijde gecerlimidir.

Ek kart sahibi ana kart sahibi tek kişi faydalanabilir yani TC kimlik num gore sen kazanirsin yenge kazanamaz

• Bonus kazanma sınır yok anladığım kadarıyla. Geçen seneki kampanyada vardı. Şimdi her 75 TL de kazandığımız bonuslar birikip 300-500 TL olabilir öyle değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.