Şimdi Ara

50 TL'YE VARAN BONUS YILBASI KAMPANYASI (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
7
Favori
25.266
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilkmat40

quote:

Orijinalden alıntı: west

Palavra ya işleri gücleri 2 tl dağıtmak

ne diyelim biz şanslıymışız..
    aracına yakıt alacaklar bence shell den alsınlar..50 tl yı shell den almıştım ben...

Kaç defa aldıysam hep 2 TL çıktı 5 TL bile çıkmadı.
  • 134,42 n11 > 13.12.13 > 5.00 tl
    204,60 n11 > 14.12.13 > 2.00 tl
    80,34 migros > 15.12.13 > 2.00 tl
    149,82 n11 > 16.12.13 > 2.00 tl
    98,18 migros > 17.12.13 > 5.00 tl
    121,49 migros > 20.12.13 > 2.00 tl
    79,98 n11 > 22.12.13 > 2.00 tl
    76,80 n11 > 24.12.13 > 2.00 tl
    104,14 n11 > 25.12.13 > 2.00 tl
    85,00 n11 > 27.12.13 > 2.00 tl

• Arkadaşlar internetten 75 tl üzeri taksitli alışveriş yaptım 3 d secure ile ama herhangi bir mesaj gelmedi. Mağazanın pos cihazının garanti olmama olasılığı varmıdır ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bubo

Arkadaşlar internetten 75 tl üzeri taksitli alışveriş yaptım 3 d secure ile ama herhangi bir mesaj gelmedi. Mağazanın pos cihazının garanti olmama olasılığı varmıdır ki?

3d secure de garanti paneline mi sifre ve cv2 nin iki hanesini girdin?
  • quote:

Arkadaşlar internetten 75 tl üzeri taksitli alışveriş yaptım 3 d secure ile ama herhangi bir mesaj gelmedi. Mağazanın pos cihazının garanti olmama olasılığı varmıdır ki?

Ben de gittigidiyorun iphone cep subesinden odeme yaptim 3d secure gelmedi ve bonus da gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4Marilyn kullanıcısına yanıt
    Sanırım evet.. Yani herzaman kullandığım ekrandı.
  • rockerboy-h kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde gittigidiyor'dan alışveriş yaptım bana anında geldi. İlk alışverişimdi 20 tl geldi. Dün de bi yerden alışveriş yaptım 800 tl lik ne gelen var ne giden ama sanırım o ortak postan çekilmişti.Ortak poslar kampanyaya dahil değil mi acaba?
  • quote:

Geçenlerde gittigidiyor'dan alışveriş yaptım bana anında geldi. İlk alışverişimdi 20 tl geldi. Dün de bi yerden alışveriş yaptım 800 tl lik ne gelen var ne giden ama sanırım o ortak postan çekilmişti.Ortak poslar kampanyaya dahil değil mi acaba?

Az önce n11 de de bana aynısı oldu, 444 ü aradım, 10 tl kazanmışım, sms gitmiş, ama bana gelmemişti, sende 4440334 ü ara

• 86 TL Migros sonuc 2 TL

• 3 benzin alışverişine 2 5 2 tl
  • 4 kere 2 tl den sonra 5. Ye 10 tl geldi

• Bana 2 TL den başka çıkmıyor.Neye göre veriyorlar anlamış değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Az önce n11 de de bana aynısı oldu, 444 ü aradım, 10 tl kazanmışım, sms gitmiş, ama bana gelmemişti, sende 4440334 ü ara

Sağol aradım. Ama ödemeleriniz hala muhasebeleşmemiş ondandır dedi

Ne alakaysa.. Gitti gidiyorda anında mesa gelmişti, ne yani anında mı muhasebeleşti sanki.. Ne acayipler ya..

• quote:

quote:

quote:

Ne alakaysa.. Gitti gidiyorda anında mesa gelmişti, ne yani anında mı muhasebeleşti sanki.. Ne acayipler ya..

hocam tekrar ara, telefon numaranı ver, bana sizden gelen sms'lere bakar mısınız de, son giden sms'lerde olması lazım, ben bu yolu izledim, ne muhasebesi, ne diyor o salak MH

• Arkadaşlar GARANTİ BANKASI müşteri hizmetleri iel görüştüm,

Fatura ödemesi _( özellikle türkcell denendi ) + PO akaryakıt kampanyası ile birleşmişmiyor.

shell den kazandım + iğdaş ve iski den kazanım sağladım ben _( migros un 2x100 tl ile birleşti hatta )

BOŞ YOK KAMPANYASI maddelerinde bizlerin mağdur olduğu ve puan kazanamadığı bu iki durum için açıklama yok,

fatura ödemesinde kazanım olmaz,
    PO ile birleşmiyor

denilerek madde / açıklama / güncelleme yok,

Şikayet hattına / sanal ortamda şikayet sitelerine yazabilirsiniz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam tekrar ara, telefon numaranı ver, bana sizden gelen sms'lere bakar mısınız de, son giden sms'lerde olması lazım, ben bu yolu izledim, ne muhasebesi, ne diyor o salak MH

Sağol arkadaşım aradım yine.. Son gelen mesaj 18 aralıkta olan yani g.gidiyor dan kazandığım bonus.. Başka mesaj görünmüyor dediler.. Kayıt oluşturdular, bakalım ne olacak..3 gün içerisinde sonuçlanırmış.

• Az once bagkur odemesi yaptim internetden baktim halkbanka ucret almiyor ama ben yine bonusla odedim akilliyiz ya cika cika 2 tl cikti.

• her gun 2 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plt006

her gun 2 tl.

biraz önce n11 den bir deneme yaptım 2 tl çıktı..siparişi iptal ettim..:)))
  • 154 TL lik A101 alışverişime
    Tam 2000 kuruş bonus
    Yupppiî...

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.