Şimdi Ara

50 TL'YE VARAN BONUS YILBASI KAMPANYASI (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
7
Favori
25.266
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BİM in Garanti posundan yapılan harcama da bonus puan yüklenen oldu mu veya yükleniyor mu?Çünkü bonus puanın kullanılmadığını söylemişlerdi ama pos cihazı garantinin.
  • @ smt_85

Benim ödeme gibi size de gelmemiş ( tabela türkcell bayii den yatırmıştım )

Demek oluyor ki , trkcell fatura/abone merkezini başka kkartı ile (4 taksit kampanyasına katıldım ben ) ödemek gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

BİM in Garanti posundan yapılan harcama da bonus puan yüklenen oldu mu veya yükleniyor mu?Çünkü bonus puanın kullanılmadığını söylemişlerdi ama pos cihazı garantinin.

puan kullanılmayan işyerinden (garanti posttan) çektirseniz bile puan gelıyor, denedım.
  • Nette trafik cezasi odedim yine 2 tl geldi bu ne yaa

• ilkmat40 kullanıcısına yanıt
    hocam senin taktiği şimdi hepsibura da denedim 2 tl verdi hemen iptal ettim.son güne kadar hergün devam denemeye..

valla biz Türklerin aklı herşeye çalışıyo.

sırada n11 var.bi de ordan deneyeyim verirse 50 alırım vermezse yarın alırım....

ne aldın diye soran olursa yeni bebeğim doğdu en elzem malzeme tabiki bebek bezi....
  • Opet 75 TL'lik alışverişe 2 TL Bonus

Daha Önceki Alışverişlerim;

Mediamarkt 549 TL-------10 TL Bonus
    Total 75 TL-------5 TL Bonus
    Rodimood 98 TL--------2 TL Bonus
  • liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    n11 de denedim 2 tl bonus verdi iptal ettim siparişi...

umarım belli bir iptal kotamız yoktur hepsiburada ve n11 için...
  • hepsiburadada cep telefonu köntöründe alıp hemen iade edebiliyomuyuz bilen varmı veya denemek isteyen

edit : veya n11 hızlı al gibi sitelerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldierkan -- 25 Aralık 2013; 23:46:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

hocam senin taktiği şimdi hepsibura da denedim 2 tl verdi hemen iptal ettim.son güne kadar hergün devam denemeye..

valla biz Türklerin aklı herşeye çalışıyo.

sırada n11 var.bi de ordan deneyeyim verirse 50 alırım vermezse yarın alırım....

ne aldın diye soran olursa yeni bebeğim doğdu en elzem malzeme tabiki bebek bezi....

KARDEŞ BEBE ALIŞ VERİŞİNİ YAPMA İSTERSEN..BEN SANA O KONUDA YARDIMCI OLAYIM..
    GELECEK AY 2 TANE TANIMLANACAK 50 TL HEDİYE ÇEKİM VAR HEPSİBURADA DA EĞER İSTERSEN ONLARI SANA UYGUN BİR FİYATA VERİRİM..BONUS ÇIKMIŞTAN DAHA İYİ OLURSUN:))

• quote:

n11 de denedim 2 tl bonus verdi iptal ettim siparişi...

umarım belli bir iptal kotamız yoktur hepsiburada ve n11 için...

GEÇEN GÜN N11 DE 20 TL ÇIMIŞTI BANA..BİRAZ SONRA HEPSİBURADADAN ŞANSIMI DENİYCEM:))
  • Migros Sanal Market ( money visa online ödeme ) 24 saat sonra 20 TL geldi.

igdaş abone merkezi D.gaz faturası 2 TL

türkcell abone merkezi / garanti pos halen problem arayıp soran oldu mu?

• Garanti posundan 8500 tl tek slip geçtim. Vere vere 2 tl verdi allah bunları... olamaz böyle dandik bir kampanya...
  • İstanbul bilişim garanti posu var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

Migros Sanal Market ( money visa online ödeme ) 24 saat sonra 20 TL geldi.

igdaş abone merkezi D.gaz faturası 2 TL

türkcell abone merkezi / garanti pos halen problem arayıp soran oldu mu?

bkm express olarak mı ödeme yaptınız? yani money visa yı bkm express olarak mı tanıttınız?
    yani asıl sorum şu hem 15 tl puan hemde bu 20 tl puan mı yüklenecek?
  • arkadaşlar sanırım garanti sabitledi 2 TL leri..

sabah a101 den 77 tl lik alışveriş yaptım çıka çıka 2 TL çıktı..
  • @ mavisim_

hayır o şekilde yapmadım. Money visa MİN kayıtlı ONLİNE ödeme yaptım ( klasik eski yöntem) . sebebi ise money visaya özel sanal market alış verişine 10 TL hakkımı kullanmak , 23 tl money puanı harcamak , boş yok ve katalog money veren ürünleri almaktı.

kasım son hafta / aralık ayı boyunca bkm / market / gdi / shell / boş / money visa puan ve EK %10 , 4 taksit kampanyaları için düzenli alış veriş yaptım o zaman BKM ile money visa kredi kartı tanıtıp harcama yapmıştım.

• quote:

arkadaşlar sanırım garanti sabitledi 2 TL leri..

sabah a101 den 77 tl lik alışveriş yaptım çıka çıka 2 TL çıktı..

Kaç tane alışveriş yaptım 2 TL geliyor artık uğraşmayacağım gerek olmadıkça.Aslında kampanyalarına hiç katılmamak gerekirmiş bir daha bu tür kampanyasına SMS bile göndermeyi düşünmüyorum.
  • kampanyanın ilk günleri güzel puan veriyordu ancak şimdi 2 den fazla pek vermiyor. buna güvenip alışveriş yapmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganays

kampanyanın ilk günleri güzel puan veriyordu ancak şimdi 2 den fazla pek vermiyor. buna güvenip alışveriş yapmayın

İhtiyaç olmadığı sürece alışveriş yapmamak en doğrusu ben zaten ihtiyaç çerçevesinde alışveriş yapmıştım onu bile yapmayacağım buna benzer bir daha ki alışveriş kampanyasında.
  • Metro Turizm online bilet puan vermedi
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.