Şimdi Ara

50 TL'YE VARAN BONUS YILBASI KAMPANYASI (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
7
Favori
25.266
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2 bu sönük 2013 ü uğurlama kampanyasıyla bonus u da 70tl aidat gelmeden uğurlayacam
  • 2
    2
    50
    2
    2
    10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-20-2-2

• ilkmat40 kullanıcısına yanıt
    helal olsun kapmışsınız 50 tl yi...

hani derler ya ''azimle osuran duvarı deler'' diye..sizde azmettiniz kazandınız..güle güle harcayın garantiden ne kopartırsak kar bizim için...

2-50-2-2-2-2

garanti sıraladı bize 2 tl leri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 25 Aralık 2013; 7:28:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

hani derler ya ''azimle osuran duvarı deler'' diye..sizde azmettiniz kazandınız..güle güle harcayın garantiden ne kopartırsak kar bizim için...

2-50-2-2-2-2

EYVALLAH KARDEŞİM...AYIN 31 NE KADAR HERGÜN ALIŞVERİŞ YAPACAĞIM HEPSİBURADA DAN 2 TL GELİRSE İPTAL EDECEĞİM..HERGÜN ŞANSIMI DENİYCEM..
    50 GELDİĞİ ZAMAN ÜRÜNÜ ALACAĞIM..GELMEZSE ALMAYACAĞIM:))))

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkmat40

quote:

2-50-2-2-2-2

EYVALLAH KARDEŞİM...AYIN 31 NE KADAR HERGÜN ALIŞVERİŞ YAPACAĞIM HEPSİBURADA DAN 2 TL GELİRSE İPTAL EDECEĞİM..HERGÜN ŞANSIMI DENİYCEM..

Ne alcan hocam hb sen hergun yardimci ol da biz de alalim

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: ilkmat40

quote:

2-50-2-2-2-2

Ne alcan hocam hb sen hergun yardimci ol da biz de alalim

KARDEŞİM ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM FAKA ÇOKTA ACİL OLMAYAN İHTİYACIM VARDI..
    NE Mİ?PARFÜM..
    HEPSİBURADADAN BUGÜN ÖRNEĞİN ALDIM DİYELİM..BAKTIM PUAN 2 TL GELDİ..OZAMAN HEMEN SİPARİŞİ İPTAL EDİYORUM..ZATEN İPTAL EDİTTİĞİM GÜNÜN İÇİNDE PARA HESABA İADE OLUYOR..
    ERTESİ GÜN SİPARİİ YENİDEN VERİYORUM..YİNE Mİ 2 LİRA GELDİ TEKRAR İPTAL EDİYORUM..TAKİ 50 TL GELENE KADAR:)))
    ETİK Mİ DEĞİL..
    AMA ONLARINDA HER DEFASINDA 2 TL ÇIKARMALARIDA ETİK DEĞİL..
    TAKTİĞİM BU KARDEŞİM..UMARIM YARDIMCI OLMUŞUMDUR..

• İyi mantik mesela altın alinabilir.

• quote:

İyi mantik mesela altın alinabilir.

altında iade yok malesef hocam ve yaklaşık olarak piyasanın 7-10 TL üzerinde +kargo ücretide girince pek mantıklı gelimiyor anca 50 gelmeliki bir avantajı olsun 20 TL bile kurtarmıyo nerdeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur A.

quote:

altında iade yok malesef hocam ve yaklaşık olarak piyasanın 7-10 TL üzerinde +kargo ücretide girince pek mantıklı gelimiyor anca 50 gelmeliki bir avantajı olsun 20 TL bile kurtarmıyo nerdeyse

O zaman anlami yok bana ;) tskrlrr cvp icin

• quote:

Arkadaslar ıade olmayabılıe altında ama urunun once sızıe gelmesı lazım bızım yaptıgımız ıslem anında oldugu ıcın ıptal olmama durumu yok..cunkı urun kargoya verılmedı elımıze gecmedı..ben puan gelır gelmez 2dk ıcınde ıslemı ıptal edıyorum..sıkıntıda yasamadım..denemenızde fayda var derım

• 4 alışverişin hepsinde 2 lira çıktı. Tişikkirlir Gırınti!
  • Üç alışveriş üçünden de 2 lira...Olsun...Akmasa da damlıyor...
  • ARKADAŞLAR,

4 TAKSİT VE İSKİ/İGDAŞ Faturası ödeyerekte kampanyadan yararlanılabiliyor. Son dönemde money visa ve migros unda ortak kampanyaları oldu.

Bazıları 5*75 / 4*100 olsa yada 5tl ile başlayıp sonra sonra yükselse diyor.

Ancak bu tarz kampanyalarda özellikle fatura ödemesi olmaz + benzin/market/fatura için taksit yapamazsınız.

+2TL , gün içi tüm garanti bankası işlemleri dahil ve toplamda 10 gün iyi bir zaman / kampanya oldu.

• hocam altın kısmına girersen ürünün altında Önemli not olarak kırmızı yazı ile ifade edilmiş bir yazı bulunmakta bundan çok net anlaşılıyorki o andaki altın fiyatından verdikleri için değişim dışında hiçbir şekilde geri alım ve iptal işlemi kabul edilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur A.

hocam altın kısmına girersen ürünün altında Önemli not olarak kırmızı yazı ile ifade edilmiş bir yazı bulunmakta bundan çok net anlaşılıyorki o andaki altın fiyatından verdikleri için değişim dışında hiçbir şekilde geri alım ve iptal işlemi kabul edilmiyor

ARKADAŞLAR ALTIN OLMUYORSA MUTLAKA BAŞKA BİR ŞEY BULUNUR..BEN ÇOK ACİL OLMAYAN FAKAT 50 TL GELİRSEDE ALMAKTAN ÇEKİNMEYECEĞİM ŞEYLERE YÖNELECEĞİM..:)
    5-6 GÜN ŞANSIMIZI DENEYELİM..:)YA ÇIKARSA..:))
  • arkadaşlar internet bankacılığından cep telefronu faturası ödesem verirmi?
  • @ilkmat40

igdaş / iski faturası en kolay yöntem. Hem de sıcak para çevirmiş olursunuz

@ smt_85

online bankacılık / fatura ödeme olmaz

Türkcell orjinal abone merkezi / garanti pos makinesi olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 25 Aralık 2013; 13:33:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

@ilkmat40

igdaş / iski faturası en kolay yöntem. Hem de sıcak para çevirmiş olursunuz

@ smt_85

online bankacılık / fatura ödeme olmaz

Türkcell orjinal abone merkezi / garanti pos makinesi olsun

Hocam turkcell de garanti pos üzerinden ödeme yaptım ama bonus vermedi

• quote:

Orijinalden alıntı: acuadec

Sanal kartlarda dahil mi arkadaşlar? İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde sanal kart kullanıyoruz.

Vermedi sanal karta fakat kampanya şartlarında sanal poslar dahildir yazıyordu fakat sanal kartlar dahil değildir diye bir yazı yoktu.Bende MH aradım durumu bildirdim talep kaydı açtılar.Bakalım ne sonuç çıkacak.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.