Şimdi Ara

50 TL'YE VARAN BONUS YILBASI KAMPANYASI (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
7
Favori
25.266
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uuykucuu

quote:

Orijinalden alıntı: isolayn007

quote:

Orijinalden alıntı: hhd82

quote:

Orijinalden alıntı: esk80esk

Arkadaşlar ininal karta sitesinden yükleme yapılabiliyor artık. Aranızda deneyen varmı acaba? Migrostaki gibi 2 TL yükleme ücreti kesiliyormu? Bir de Bonus üye işyeri olarak görünüp bu kampanyadan yararlanabiliyormuyuz ?

ben biraz once yukledim taksıt mesajı geldı bosyok mesajı gelmedi 75 tl yukledım 0.75 tl kesti yuzde 1 kesinti yapıyor yuklediginiz mıktardan ininal karttan dusuyor.

aynen bende denedim az önce.100 tl yükleme yaptım.taksit mesajından başka birşey gelmedi.1 tl'de kesinti yapıldı.100 tl'de maximum kart ile denedim yılbaşı kampanyası için.onun için de herhangi bir mesaj gelmedi.

Acaba bu yuklemelerin sektoru ne geciyor banka da? 5x100 market kampanyaları için iyi olabilir mesela market geçse...

mesela şu anda denizbonus'un devam eden sektör kısıtlaması bulunmayan 4*100 mp bileti kampanyasından yararlanılabilir.bu tarz kampanyalarda değerlendirmek lazım

• liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    sabah Shell den 75 tl lpg aldım çıka çıka 2 tl çıktı..Geçen aynı yerden 50 tl almıştım....

artık 75 tl ye sadece 2 tl çıkıyor sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 23 Aralık 2013; 16:42:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: knnkln

9 alış verişten
    8 tanesine 2tl
    1 tanesine de 20 tl verdi
    bundan sonra tüm kampanyaları böle yaparlarsa şaşırmayın.
    [size=5]adamlar 5x100 e 50 deselerdi olay biterdi 500 kullanır diğer kart kampanyalarına bakardık.
    ben bu 9 alış veriş için 800 harcadım kazanç 36 tl
    umarım tüm bankalar kampanyalarını bu şekilde yapmaz yoksa vay haline milletin.

adamlarin istemedigi sey de bu zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -xenon -- 23 Aralık 2013; 17:54:38 >
  • Merdivenaltı / tabela Türkcell Bayi , garanti pos makinesi ve HİÇ PUAN gelmedi...... ((((

78 TL İSKİ 2 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garanti internet şubesi fatura ödemesi dahil midir bilen deneyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Orijinalden alıntı: cizbudak

5 alışverısımde de 2 TL çıktı

Benden kötüsü de varmış, ben 3 işlemde de 2 tl

dünde yazdım, 7 gün üst üste 2 tl verdi, hepsi migros ve hepsi aynı işlem, hepsi hemen hemen aynı saat

ama artık yemezler, vakıftan şansımı denicem

8 nci alışverişime de 2 tl çıktı, ulan "yapmicam düşmicem bu tuzaga" diyorum, "bu sefer çıkacak" diye kendimi kandırıyor yine oynuyorum bu kumarı

• quote:

Orijinalden alıntı: ben_gibi

garanti internet şubesi fatura ödemesi dahil midir bilen deneyen var mı?

garanti internet şubesinden elektrik faturası ödedim hiç bir mesaj gelmedi. heralde geçerli değil

• doğalgaz faturalarını ödeyenler nerden ödemiş ki , internet şubesinini de olması gerekirdi
  • 6 sınında da 2 geldi birde değerli müşterimizsiniz diye gold bonus yollamışlar.
    bonus yeşilken daha fazla bonus veriyordu bu da demek oluyorki artık bonusu kapatma zamanı gelmiş
  • n11 den 3 farklı alışverişe 2 şer tl geldi.
  • 8 kere denedim 1 tane 5 tl verdi diğerleri 2 tl gerçekten bedavasi en bol kredi kartı

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Orijinalden alıntı: cizbudak

5 alışverısımde de 2 TL çıktı

Benden kötüsü de varmış, ben 3 işlemde de 2 tl

dünde yazdım, 7 gün üst üste 2 tl verdi, hepsi migros ve hepsi aynı işlem, hepsi hemen hemen aynı saat

ama artık yemezler, vakıftan şansımı denicem

8 nci alışverişime de 2 tl çıktı, ulan "yapmicam düşmicem bu tuzaga" diyorum, "bu sefer çıkacak" diye kendimi kandırıyor yine oynuyorum bu kumarı

Hocam hakikaten kumar gibi insanın sürekli şansını deneyesi geliyor. Bu arada bana ilk alisveris te 2 çıkmıştı bugun 10 tl çıktı

• 3 kere alışveriş yaptım. sonuç : 2-2-5 bonus. 50 TL bonusu kazanamamak garanti
  • 11 alışveriş, 9 adet 2 lira ve 2 adet 5 lira..

• 2 alışveriş ve 2 tl + 2 tl Bonus :(
  • sahibinden.com dan alışveriş yapan oldu mu ?
    Yaptıysanız kaç tl bonus geldi ?

bkm express ile birleştirip, birazdan alışveriş yapacagım.
  • Az önce sahibinden.com dan 85 TL alışveriş yaptım.
    2 TL bonus geldi :S

BKMden 15 tl bonus gelirse anca kurtarır olayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestro26

sahibinden.com dan alışveriş yapan oldu mu ?
    Yaptıysanız kaç tl bonus geldi ?

bkm express ile birleştirip, birazdan alışveriş yapacagım.

biraz önce hepsiburadadan 100 tl lik alış veriş yaptım 2 tl geldi..
    siparişi iptal ettim yarın tekrar alış veriş yapacağım::)))))
  • Sanal kartlarda dahil mi arkadaşlar? İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde sanal kart kullanıyoruz.
  • doğalgaz faturasını ödedim 2 lira verdi uçak bileti aldım bi ümitle yine 2 lira verdi 5 lira mesaja gitti zaten 1 lira zarardayım
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.