Şimdi Ara

50 TL'YE VARAN BONUS YILBASI KAMPANYASI (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
7
Favori
25.266
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    204,60 n11 > 14.12.13 > 2.00 tl
    80,34 migros > 15.12.13 > 2.00 tl
    149,82 n11 > 16.12.13 > 2.00 tl
    98,18 migros > 17.12.13 > 5.00 tl
    121,49 migros > 20.12.13 > 2.00 tl
    79,98 n11 > 22.12.13 > 2.00 tl

• 850 tl alışveriş : 2tl :D
  • İlk alişverişe 20 tl geldi. Birazdan 2.yi yapacam bakalım ne verecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ininal karta sitesinden yükleme yapılabiliyor artık. Aranızda deneyen varmı acaba? Migrostaki gibi 2 TL yükleme ücreti kesiliyormu? Bir de Bonus üye işyeri olarak görünüp bu kampanyadan yararlanabiliyormuyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fagokmen

İlk alişverişe 20 tl geldi. Birazdan 2.yi yapacam bakalım ne verecek

2tl verdi

• rodi'den 100 tl'lik alışveriş yaptım 2 tl bonus verdi.
  • 4 alışveriş toplam 8 lira bonus

• quote:

Orijinalden alıntı: esk80esk

Arkadaşlar ininal karta sitesinden yükleme yapılabiliyor artık. Aranızda deneyen varmı acaba? Migrostaki gibi 2 TL yükleme ücreti kesiliyormu? Bir de Bonus üye işyeri olarak görünüp bu kampanyadan yararlanabiliyormuyuz ?

İnnial kart nasip cikarilıyor ve nerelerde geçerli?

• garanti kumar oynatıyor siz de onayıp tabi ki ütülüyosunuz. bu kampanyanın başka açıklaması yok
  • Zizigo'dan 80 kusurluk alisverisime 2 TL cikti, ayakkabida olmadi zaten ayagima yarin iade edecegim dolayisiyla 2 TL'yi de iade alacak Garanti.

• Migros 100 tl ininal kart yüklemesi 2 tl
  • bitirmediniz mi hala 2 tl leri arkadaşlar?yarın bende Shell den sabah lpg alıcam.geçen 75 lik aldım 50 tl bonus çıkmıştı.bakalım yarın ne çıkacak?

bizim komşuyada iyaş avm in yaptığı çekilişten 2013 model opel astra çıkmış....

bizde pinti garanti bonus vercek diye bakıyoz....

gökten gasnak yağsa bize ........ düşer!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 22 Aralık 2013; 20:08:15 >
  • quote:

Arkadaşlar ininal karta sitesinden yükleme yapılabiliyor artık. Aranızda deneyen varmı acaba? Migrostaki gibi 2 TL yükleme ücreti kesiliyormu? Bir de Bonus üye işyeri olarak görünüp bu kampanyadan yararlanabiliyormuyuz ?

ben biraz once yukledim taksıt mesajı geldı bosyok mesajı gelmedi 75 tl yukledım 0.75 tl kesti yuzde 1 kesinti yapıyor yuklediginiz mıktardan ininal karttan dusuyor.
  • an itibariyle 2 adet ayrı ayrı 75 tl lik alışverşie ilk önce 5 TL verdi sonra 2 TL verdi. 150 de 7 Tl idare eder.

kampanyanın başından itibaren kazandığım puanlar

2+10+2+2+20+2+2+2+2+2+2+5+2 = 55 TL

50 TL yi tutturan arkadaşlara plaket vermek lazım ben 13 alışverişte çıkaramadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhd82

quote:

ben biraz once yukledim taksıt mesajı geldı bosyok mesajı gelmedi 75 tl yukledım 0.75 tl kesti yuzde 1 kesinti yapıyor yuklediginiz mıktardan ininal karttan dusuyor.

aynen bende denedim az önce.100 tl yükleme yaptım.taksit mesajından başka birşey gelmedi.1 tl'de kesinti yapıldı.100 tl'de maximum kart ile denedim yılbaşı kampanyası için.onun için de herhangi bir mesaj gelmedi.

• MERHABA ARKADAŞLAR BİRAZ ÖNCE N11 DEN 84 TL LİK ALIŞ VERİŞ YAPTIM 20 TL BONUS GELDİ...

MİGROSTAN 120 TL YE 2 TL
    N11 84 TL YE 20 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: isolayn007

quote:

Orijinalden alıntı: hhd82

quote:

aynen bende denedim az önce.100 tl yükleme yaptım.taksit mesajından başka birşey gelmedi.1 tl'de kesinti yapıldı.100 tl'de maximum kart ile denedim yılbaşı kampanyası için.onun için de herhangi bir mesaj gelmedi.

Acaba bu yuklemelerin sektoru ne geciyor banka da? 5x100 market kampanyaları için iyi olabilir mesela market geçse...

• 1900 tl'lik alışveriş yaptım ona bile 2 tl verdi ya üstelik bu 4'üncü 2 tl yuh diyorum.
  • migrostan 103 tl lik alışveriş yaptım 50 tl verdi : ) Daha önce 3-4 defa alışverişim olmuştu 75 ile 100 arasında hep 2 tl vermişti.
    money in 2x100 e 30 tl kampanyasına katılmak için yapmıştım, umarım iki kampanyanında puanını yatırırlar:)
  • Bedavası en bol bonus'dan 4.ncü kez 2 tl geldi
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.