Şimdi Ara

50' Toshiba FHD Smart LED TV 1200 TL - MediaMarkt (İndirim kodu + WorlPuan ile) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
3.837
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TDB

Düzeltmeye çalıştım ancak sığmıyor başlığa herşey. Ayrıca İndirim kodu 3-5 TL ye satılan birşey.

sıgdıgı kadar tabiki , genede Toshiba TV 1200 tl yazmaktan iyidir arkadasım.
  • tnt-2 kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısın da 1400 TL yazınca da yanıltıcı olmayacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

quote:

100 TL İşbankası indirim kodu, 100 TL Worldpuan ile 1200 TL ye geliyor. Bayağı sıcak gibi.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/TOSHIBA-50L4333G-50-in%C3%A7-127-cm-Ekran-Full-HD-SMART-LED-TV,103452,465025,832019.html?langId=-14

Düzeltme: İndirim kodu yerine kupon yazmışım.

Is Bankası kodunu nasıl alaxagiz

İnternet bankacılığına girerek...

•  50' Toshiba FHD Smart LED TV 1200 TL - MediaMarkt (İndirim kodu + WorlPuan ile)

Tvnin yandan görünüşü
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan kayar

bence alınır :)

kartım kodum yok diyen yardımlaşma kulübünden faydalanabilir.

Kimse babasının hayrına yardım etmiyor arkadasım

düzgün yazında herkes anlasın olayı.

taksitli tv ye yi pesın alırsınız avantayıda cogunlukla anlasma geregi paylasmanız gerekebilir.

işin gercegi cogu zaman cezibesi yarı yarıya azalır ben hic yapmadım ama böyle olmuyormu ??
  • quote:

"Toshiba tv 1400 tl banka kodu ve kart puanı ile 1200 tl " veya
    "Toshiba tv işbank kodu ve world kart ile 1200 Tl"

ben olsam boyle yazardım. Konu acmak mutlaka pratik zekada gerektiriyor.
  • bilgiler sağlam mı hocam. daha dün n11 den 42lb652 modelini sipariş geçtim. dediğiniz gibyse ortada bir aldatmaca var. özelliklerinde 500 hz yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

quote:

O pratik zekanız TV nin kaç inch olduğunu yazacak kadar çalışmıyor mu?

Siz başlık açınca öyle yazarsınız.
  • signore kullanıcısına yanıt
    bilgiler sağlam mı hocam. daha dün n11 den 42lb652 modelini sipariş geçtim. dediğiniz gibyse ortada bir aldatmaca var. özelliklerinde 500 hz yazıyor
  • TDB T kullanıcısına yanıt
    İŞ BANKASI KODU işbankası kartıyla alışverişte geçerli değilmi .yoksa world kartlada yapınca indirim yapıyormu.

bana burası ters geldi.

1300 oluyor eğerki hem işden indirim hemde worlddan puan alamıyorsak.

yani birinden biri değilmi.

"""""Referans numarasıyla mediamarkt.com.tr‘den Maximiles veya Maximum Kart ile yapılacak 1.000 TL ve üzeri alışverişte 100 TL anında indirim kazanılmaktadır.""""""

diyor.

hem maximumla hem world le nasıl ödüycez.?????
  • Dahili uydu alıcısı yok
    Maximinus ödeme zorunluluğu kötü oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

quote:

O pratik zekanız TV nin kaç inch olduğunu yazacak kadar çalışmıyor mu?

Siz başlık açınca öyle yazarsınız.

Ben şablon olarak yazdım anlarsınız diye, ne biliyim boyle oldugunu kızma hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: cobane

bilgiler sağlam mı hocam. daha dün n11 den 42lb652 modelini sipariş geçtim. dediğiniz gibyse ortada bir aldatmaca var. özelliklerinde 500 hz yazıyor

LB652'nin panelinin 100 hz olduğu kesin. 500 hz gördüğünüz yazılım ile elde edilen değer.

Ben de 32" olarak LB652 aldım, orta seviyede güzel Tv. Ama ben salon için panel hızı 200 hz (yazılım ile 1000 hz) olan LB870 kovalıyorum.

Ama ürünü teslim alırken ve montajda dikkatli olun. Kutuyu alırken çok güzel kontrol edin, kutuda en ufak hasar var ise teslim almayın. Ayrıca kutuyu kendiniz açmayın, servis geldiğince açılsın. Forumda Tv Genel bölümünde olumsuz tecrübe yaşayan bir kullanıcı var.

Ayrıca LB650 ve LB670 serisinde bilinen bazı sorunlara karşı da montaj esnasında kontrol yapın derim. Forumdaki konularda açıklamalar var.

• quote:

İŞ BANKASI KODU işbankası kartıyla alışverişte geçerli değilmi .yoksa world kartlada yapınca indirim yapıyormu.

bana burası ters geldi.

"""""Referans numarasıyla mediamarkt.com.tr‘den Maximiles veya Maximum Kart ile yapılacak 1.000 TL ve üzeri alışverişte 100 TL anında indirim kazanılmaktadır.""""""

diyor.

Ben kredi kartı kullanmadan kodu girince fiyattan düştü. Ödeme de istediğin kartı seçebilirsin diye tahmin ediyorum. Ama öyle değilse olmaz tabi ki.

• FaTeeH kullanıcısına yanıt
    İkisinden biri Fake foto gidip görmekte yarar var .
  • TDB T kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar indirim kodunu denedim World Card ödeme seçeneği geliyor.

50' Toshiba FHD Smart LED TV 1200 TL - MediaMarkt (İndirim kodu + WorlPuan ile)
  • quote:

quote:

bana burası ters geldi.

diyor.

Ben kredi kartı kullanmadan kodu girince fiyattan düştü. Ödeme de istediğin kartı seçebilirsin diye tahmin ediyorum. Ama öyle değilse olmaz tabi ki.

aynen öle yaptim1399 -100 1299+9tl kargo 1308 tl lik world kartla ödeme yaptım.

sonra müsşteri hizmetlerini aradım mümkün değil falan dedi lakin telefona meaj geldi 1308 tllik harcama yaptınız diye

ama siparişlerde görünmüyor. yarın arıycam hala kargoya vermemişsiniz diye bakalım nolcak

• Karttan çektiyse sorun yok. World zaten puanı verecektir. Seve seve gönderecekler :)

Ayrıca bana gelen mailde Maximum kart zorunluluğu yazmıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TDB -- 26 Aralık 2014; 16:52:14 >
  • üründe refresh rate AMR100 oalrak yazmakta biraz araştırdığımda aşağıdaki tabloya ulaştım.

50' Toshiba FHD Smart LED TV 1200 TL - MediaMarkt (İndirim kodu + WorlPuan ile)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ETA -- 26 Aralık 2014; 16:53:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.