Şimdi Ara

50' Toshiba FHD Smart LED TV 1200 TL - MediaMarkt (İndirim kodu + WorlPuan ile) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
3.829
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım tv gerçekte 50 hz, fakat yazılımla 100 hz 'ye çıkarılmış. Kaynak :http://tweakers.net/pricewatch/339784/toshiba-50l4333-zwart/specificaties/

Bu ciddi anlamda handikap yaratır mı? Konuya hakim arkadaşlardan yorum bekliyorum. Fiyat/Performans oranını da göz önüne alırsak.
  • Fiyat tekrar 1599'a çıktı.. Geçmiş olsun..
  • fiyat 1600 olmuş
  • Alanlara hayırlı olsun.1200 liraya 50" televizyon yok Seg, Sunny vs. dışında. Gayet iyi bir tercih yaptınız.
  • SAMSUNG UE55H6273ASXTK 55 inç 138 cm Ekran Full HD SMART LED TV 1999 tl 100 tl indirim 100 tl puan 1799 a geliyor alınır mı sizce ?

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SAMSUNG-UE55H6273ASXTK-55-in%C3%A7-138-cm-Ekran-Full-HD-SMART-LED-TV,103452,465025,1552831.html?langId=-14
  • Noluyo lan alamadik valla Allah belasini versin bu mm nin,zaten bunlardan bi yol olmaz
  • İşbankası kodunu yapı kredi kodu ile kullanabiliyor muyuz
  • fiyat artmıs cok bedavaydı 1200.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RccP

İşbankası kodunu yapı kredi kodu ile kullanabiliyor muyuz

Evet :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

İnternette normal fiyatı 1.590 TL.

Seriyi bilmeden balıklama atlamayın bence. 48" Vestel ürünü Seg Tv'ler bu şekilde 1.200 TL altına getirilebilir. Sırf Toshiba marka diye her modeli Seg'den daha iyi olacak diye bir kural yok. Hatta ben ünlü markaların anlamsız derecede ucuz ve alt modellerinden bilhassa sakınırım.

Ayrıca World kartı olmayan, indirim çeki olmayan üzülmesin. İndirim çeklerini bedavaya yakın fiyatlarla forumdan alabilirsiniz. Kredi kartı olayı da, nakit parası olan için yine forumda Kredi Kartı Yardımlaşma konusundan istifade edebilirsiniz. Hem böylece puanı direkt nakit indirim gibi kullanmış olursunuz.

Toshiba tv leri vestel üretiyor. Hatta sharp da başladılar. Made in Manisa :D
  • 1600 olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun ilk cevaplarında " yok şu yok bu" bilmem ne.

Konunun son cevaplarında " tüh yav alamadık" , "ucuzdu" minvalinde.
  • 50 hz gercek panel hizi - 50 inch..
    Soguk firsatlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1200 TL ye 50 inç tv yılın sıcak fırsatları arasında olması lazım, yılbaşından sonra ek vergilerle zor görürüz bu fiyatları. Alanlara hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Orijinalden alıntı: cobane

bilgiler sağlam mı hocam. daha dün n11 den 42lb652 modelini sipariş geçtim. dediğiniz gibyse ortada bir aldatmaca var. özelliklerinde 500 hz yazıyor

LB652'nin panelinin 100 hz olduğu kesin. 500 hz gördüğünüz yazılım ile elde edilen değer.

Ben de 32" olarak LB652 aldım, orta seviyede güzel Tv. Ama ben salon için panel hızı 200 hz (yazılım ile 1000 hz) olan LB870 kovalıyorum.

Ama ürünü teslim alırken ve montajda dikkatli olun. Kutuyu alırken çok güzel kontrol edin, kutuda en ufak hasar var ise teslim almayın. Ayrıca kutuyu kendiniz açmayın, servis geldiğince açılsın. Forumda Tv Genel bölümünde olumsuz tecrübe yaşayan bir kullanıcı var.

Ayrıca LB650 ve LB670 serisinde bilinen bazı sorunlara karşı da montaj esnasında kontrol yapın derim. Forumdaki konularda açıklamalar var.

hocam ilgin ve tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. dikkat edeceğim. n11 den çek puan derken 1300e aldık. bence f/p açısından ideal sayılır tabi siz ne dersiniz bilemiyorum

• televizyon normal fiyatına dönmüş, kaçırdık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Palabıyık -- 27 Aralık 2014; 8:58:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TDB

100 TL İşbankası indirim kodu, 100 TL Worldpuan ile 1200 TL ye geliyor. Bayağı sıcak gibi.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/TOSHIBA-50L4333G-50-in%C3%A7-127-cm-Ekran-Full-HD-SMART-LED-TV,103452,465025,832019.html?langId=-14

Düzeltme: İndirim kodu yerine kupon yazmışım.

o klavyeye yazan parmakların dert görmesin .teşekkürler.

ürün kargolanmış .kargolanan kadar ararlar hem iş bankasından hem worldden olmaz derler diye düşünüyordum lakin ikside oldu.

hem iş bankası kodu hem World puan çalışıyor arkadaşlar.lakin işbankasının buiş ten ne karı var anlamıyorum avantajix gibi bak sana müşteri buldum dan dolayı bi paymı alıyor nedir.

• Normalde ben İş bankası kodunu alırken Maximum zorunluluğu yazmıyordu. Gelen mailde de yine yazmıyor. Sadece bir arkadaşın attığı linkte vardı.

Benzer kampanyayı Akbank'ta Hizlial için yaptı ve Axess zorunluluğu yoktu yine. Tamamen İnternet bankacılığını kullandırmaya özendirme amaçlı kampanyalar.

TV yorumlarını yazarsın artık. Güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TDB

Normalde ben İş bankası kodunu alırken Maximum zorunluluğu yazmıyordu. Gelen mailde de yine yazmıyor. Sadece bir arkadaşın attığı linkte vardı.

Benzer kampanyayı Akbank'ta Hizlial için yaptı ve Axess zorunluluğu yoktu yine. Tamamen İnternet bankacılığını kullandırmaya özendirme amaçlı kampanyalar.

TV yorumlarını yazarsın artık. Güle güle kullan.

sağol teşekkürler tekrar.
  • Hem toshiba hem de büyük ekran hem de 1500 TL
    İhityacım olsa ne 3D sine bakarım ne de dahili reciver olmamasına
    Gözüm kapalı alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 28 Aralık 2014; 23:47:08 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.