Şimdi Ara

500.000 tl ye bu arabayı alır mıydınız ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
5.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ne kullanıyorsun şu an ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: willyyyyy

volvo xc40 falan satıyor o paralara
    XC40 en son arkadaş sipariş verdi. 414 bin. Daha ucuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    Doğuştan bu arabayı 600 bine alırsın 50 bin lira için kim 3 yaşında arabaya o parayı verecek

500.000 tl ye bu arabayı alır mıydınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 26 Temmuz 2020; 11:0:29 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Bütün opsiyonları ekleyince DS7 crossback ten daha pahalı oldu Bu araba 1.5 163 beygir ds7 1.6 225 beygir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 26 Temmuz 2020; 11:10:5 >
  • Yazık günah bu ülkede yaşayan insanlara. Dünyada araba satışlarının en pahalı olduğu ülke Türkiye . 1 olduğumuz nadir olaylardan biri .... Çok yazık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt
    Kardeşim aldığın araç DS. Lexus alsan evet farklı olursun da DS aldığında farklı olmanın sebebi insanların DS alacak parası olmaması değil insanların beğenmeyip tercih etmemesi. Bunu alıp farklı olmanla Lada alıp farklı olman arasında bir fark yok.

• Phenx P kullanıcısına yanıt
    Zevkler ve renkler tartışılmaz beğenmemek ile ne alaka Eğer ben bu arabayı beğeniyor istiyorsam alırım tercihle farklılıkla Ne ilgisi var sonuçta yollarda az araç var aldığın zaman farklı oluyorsun tek oluyorsun yolda giderken herkes senin arabana bakıyor Bu da özel ve farklı olduğunu anlamına gelir Lada örneği vermen de Çok manidar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 26 Temmuz 2020; 11:37:9 >
  • Sene olmuş 3000 hala burda 'alman malı alırım aga' diyenler var ! Yazık vallahi! O devirler geçti arkadaşlar farkında bile değilsiniz üzülüyorum!bana deseler 500 k araba alm hakkin var, hiç düşünmeden ds7 yi alırım.piyasasi zayifmis ,kar yapılmazmis vs vs o zaman gidin kendinize 50-60 liraya araba alin kalan parayla ticaret yapın.
    Dışarda bu arabayla dolastiginiz zaman gösterilen tepki ile Passat gösterilen tepki bir mı olacaktır? Ds7 lüks segmentte,en azından Avrupalı için öyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gerekli gereksiz her şeyi eklemişsindir çünkü insanlar çok sayıda ekstra donanım ekleterek aracı 425 bine alıyorlar. 530 bine xc40 var ama nasıl var bak fotoğrafa

En alttaki araç işte 530 bin. Hybrid 1.5 motor ve 262 beygir.

Ben opsiyon listesini inceledim gerekli olan şeyler ekledim zaten doldurduğun zaman bu fiyatlara geliyor ds7 dede opsiyonlar var

Hadi opsiyonu geçtim araba zaten xc40 tan daha güçlü küçük arabaya o parayı vermem karşılaştırmayı hibrit ile değil benzinli ile yapacaksın

Ben bayi fiyatından bahsetmiyorum fiyat listesi ile karşılaştırıyorum o zaman ds store a gidince 500 bin liralık arabayı 440 bin liraya verecek senin dediğin şekilde karşılaştırma olmaz

Xc40 r design 1.5 163 HP 426.000 tl

DS 7 1.6 225 hp Otomatik performans line 440.000 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 26 Temmuz 2020; 11:54:42 >
  • 500.000 tl ye bu arabayı alır mıydınız ?

madem 500 e SUV alıyoruz gidip ds alacak halimiz yok yıldızlı olsun ... AMG paketi alırım
  • bio technolog kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bu araba 1.6 vergisi ödüyor Ayrıca performansı daha düşük Mercedes diye o paraları vermem

Ds7 8 ileri ve 225 HP opera 477.000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 26 Temmuz 2020; 12:1:7 >
  • Ds ama 7 ise alınır, 3-5 ise alınmaz.

O paraya Gla değil ama Volvo daha cazip geliyor bir yandan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Attığım şey zaten fiyat listesi. 'Hibrit ile değil benzin ile yapacaksın' ne demek? İkisinin de fiyatı 500.000 TL. Bu hibrit haksızlık diye bir şey var mı? Verdiğin para aynı biri aynı zamanda hibrit ve 262 beygir. Diğeri benzin 225 beygir. Aracın normalde tek artısı beygiri fiyatı eşitleyince beygir avantajı da gidiyor elinde bir şey kalmayınca da yok hibrit olmaz diyorsun. Neyse sen tak gözlüğünü takıl.' Araç mükemmel 0 sıkıntı, fiyat performans, Xiaomi'nin araba hali resmen kafasıyla gidersen sonun kötü.
    O araba hibrit olduğu için zaten motor gücü yükseliyor Bu arabada hibrit yok karşılaştırmak saçma oluyor o zaman dizel ile benzinli de karşılaştıralım doğru olur mu

senin elinde bir şey kalmadı hemen plug in hybrid ön plana atıyorsun bakıyorum Sen gözlüklerini çıkar etrafa bak daha motorları bile karşılaştıramıyorsun ds7 sadece 225 bg değil eat8 vites var senin arabada 7 ileri dct var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 26 Temmuz 2020; 12:17:25 >
  • DS7 güzel araç. Çok pahalı demek isterdim ama 500 bine artık premium SUV yok. Bazıları XC40 ve GLA örnek vermiş ama DS7 aslında XC60 ve GLC segmentinde. Varını yoğunu arabaya basmıyorsan al geç, 500k senin için ne kadar önemli o kısma bakmak lazım.
  • ReaLGz kullanıcısına yanıt
    hocam YouTube'dan baktım altyapı 3008 platformunda yani Bu araçta c suv gibi bir şey xc60 d suv olduğu için tam rakip olmuyor

• Yolda gordum gecenlerde ben olsam almazdim acikcasi.
    Alana saygi duyarim benim de gorusum elestirebilir ama arabaya o kadar para verdik sonra kendisini kanitlamis bir marka olmasi da beklentilerim arasina girer.
    Boyut sorun olmayacaksa volvo xc40 buna ek olarak butce de biraz esnetilebilecekse mercedes glb bakardim. 2.el arac alternatifi bakacaksam da xc60 ya da glcye yonelirdim herhalde ben olsam. Yine butce esneterek gonlumun kazanina da stelvio olurdu.
  • Buraya neden konu açtığınızı anlayamadım; DS7 hakkında olumsuz görüş bildiren veya benzer rakamlara alternatif araç öneren hemen herkes ile bir mücadele içerisine giriyorsunuz belli ki kafanızda kararınızı vermişsiniz, gidin alın keyifle kazasız belasız binin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.