500-1000 TL arasında fotoğraf makinası öneriniz nelerdir
Aradığım özellikler hd video çekmesi ve kaliteli fotoğraf çekmesi.Kısacası iyi bişey olmak istiyorum.Bu arada büyük foto makinaları değil küçük olanardan düşünüyorum
panasonic tz serisi lx3-lx5 Fujifilm F80-F200 Canon Sx120-sx20-ixus Nikon s8000 sony h55 ufak boyutlu kaliteli kompaktlardır..
Canon S90 da düşünülebilir
Canon SX120 HD video çekmiyor, arkadaşın istediği özellikler arasında bulunduğu için yanılmasın.
Canon SX120 HD video çekmiyor, arkadaşın istediği özellikler arasında bulunduğu için yanılmasın.
hocam ben sadece 1000tlye kadar en iyi foto mak. yazdım fotoğraf kalitesini baz alarak , arakarında HD çekende var çekmeyende
sony!
quote:
Orijinalden alıntı: ßysLw
sony!
beko!
quote:
Orijinalden alıntı: NovariX
quote:
Orijinalden alıntı: ßysLw
sony!
beko!
Yeni favorim XS EXTRA SMART.Compact makinede 15mp
quote:
Orijinalden alıntı: seeker
500-1000 TL arasında fotoğraf makinası öneriniz nelerdir
Aradığım özellikler hd video çekmesi ve kaliteli fotoğraf çekmesi.Kısacası iyi bişey olmak istiyorum.Bu arada büyük foto makinaları değil küçük olanardan düşünüyorum
hocam hem hd video, hem kaliteli foto hem küçük bişi. birinden feragat etmen gerekebilir. ama canon s90 küçüktür. ama video çekimi hd değil. hoşuna gitmez. video şuan en iyi çeken kompak makina panasonic te var. şimdi birinin fotosu iyi birinin videosu iyi. sen bir karar ver. ama ikisinide istiyom diye illa tutturursan sana direk şunu derim
pamasonic lx3 - lx5(ilk öncelik bu olsun) başka marka modellerde var ama diyom ya kiminin fotosu güzel kiminin videosu meselesi. benim fikrim bu. diğer üstadlarda sölesin tabi..
Sony HX1 yurt dışından dediğin fiyat aralığına uygun olarak getirtebilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme