Şimdi Ara

500 600 TL ARASI COMPACT MAKİNE ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu fiyat aralığında makina önerisi istiyorum aklımda fujifilm s1700 veya 1800 geçiyor makinayı insan çekimleri için için kullanacağım nadiren manzara çekimleri içinde kullanacağım benim için fotoğrafın netliği önemli gece çekimlerinin çok önemi yok önerilerinizi bekliyorum

• Gece çekimi ve Zoom özelliğine önem vermiyorsanız.
    İleridede DSLR makina almayı düşünmüyorsanız hiç fujifilm S1800-1700 yada benzeri bir SLR like almayın.
    Eğer fotoğraftan canlılık bekliyorsanız sensör boyutu daha büyük kompaktlar var onları alın.

Ama benim için zoom önemli gündüz - gece güzel çeksin derseniz
    Zoom özelliği önemli yada ilerde DSLR alıcam diyosanız S1800 güzel bi seçim.

Kendim S1800 kullanıyorum gayet memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoBoy26

Gece çekimi ve Zoom özelliğine önem vermiyorsanız.
    İleridede DSLR makina almayı düşünmüyorsanız hiç fujifilm S1800-1700 yada benzeri bir SLR like almayın.
    Eğer fotoğraftan canlılık bekliyorsanız sensör boyutu daha büyük kompaktlar var onları alın.

Ama benim için zoom önemli gündüz - gece güzel çeksin derseniz
    Zoom özelliği önemli yada ilerde DSLR alıcam diyosanız S1800 güzel bi seçim.

Kendim S1800 kullanıyorum gayet memnunum.

Yani netlik için başka makinamı alayım ? ileride slr makina almayıda düşünüyorum manuel ayar nasıl fujide ?
  • Fujide manuel olarak Diyafram-Enstantane-Perde ayarlıyabiliyorsunuz.
    Güzel çekimler yapıyor ama sensör boyutu 1/2.3" olduğu için çok canlı değil.
    SLR düşünüyorsanız güzel bi makina.
  • Yardımınız için teşekkür ederim birde bişey sorucaktım bu makinayı bizamerikadayız.com dan alırsam yani spot ürün garantisi oluyormu ?
  • Olmuyor tabiki.
    Zaten almanın bi mantığı yok bence.

makina 350 lira
    8GB SD HC kart 50 lira
    Çanta 30 lira
    LEns kapağı ve boyun askısı 20 lira

450 lira etti e zaten garantilisi 500 hiç gerek yok bu şekilde almaya
  • Bizamerikadayız.com'da bakmıştım her ürünün 12 ay garantisi var yazıyor yani spot alınca 600 liraya daha güzel makinalar var ondan sormuştum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 12 ay garantisi var ama bu garanti şöyle siz ürünü amerikaya göndereceksiniz orda tamir görüp geri gelecek ve tüm kargo ücreti size ait olacak.Yani biraz masraflı bi iş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.