Bildirim
500 600 TL ARASI COMPACT MAKİNE ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Gece çekimi ve Zoom özelliğine önem vermiyorsanız.
İleridede DSLR makina almayı düşünmüyorsanız hiç fujifilm S1800-1700 yada benzeri bir SLR like almayın.
Eğer fotoğraftan canlılık bekliyorsanız sensör boyutu daha büyük kompaktlar var onları alın.
Ama benim için zoom önemli gündüz - gece güzel çeksin derseniz
Zoom özelliği önemli yada ilerde DSLR alıcam diyosanız S1800 güzel bi seçim.
Kendim S1800 kullanıyorum gayet memnunum. -
quote:
Orijinalden alıntı: TeknoBoy26
Gece çekimi ve Zoom özelliğine önem vermiyorsanız.
İleridede DSLR makina almayı düşünmüyorsanız hiç fujifilm S1800-1700 yada benzeri bir SLR like almayın.
Eğer fotoğraftan canlılık bekliyorsanız sensör boyutu daha büyük kompaktlar var onları alın.
Ama benim için zoom önemli gündüz - gece güzel çeksin derseniz
Zoom özelliği önemli yada ilerde DSLR alıcam diyosanız S1800 güzel bi seçim.
Kendim S1800 kullanıyorum gayet memnunum.
Yani netlik için başka makinamı alayım ? ileride slr makina almayıda düşünüyorum manuel ayar nasıl fujide ? -
Fujide manuel olarak Diyafram-Enstantane-Perde ayarlıyabiliyorsunuz.
Güzel çekimler yapıyor ama sensör boyutu 1/2.3" olduğu için çok canlı değil.
SLR düşünüyorsanız güzel bi makina. -
Yardımınız için teşekkür ederim birde bişey sorucaktım bu makinayı bizamerikadayız.com dan alırsam yani spot ürün garantisi oluyormu ? -
Olmuyor tabiki.
Zaten almanın bi mantığı yok bence.
makina 350 lira
8GB SD HC kart 50 lira
Çanta 30 lira
LEns kapağı ve boyun askısı 20 lira
450 lira etti e zaten garantilisi 500 hiç gerek yok bu şekilde almaya -
Bizamerikadayız.com'da bakmıştım her ürünün 12 ay garantisi var yazıyor yani spot alınca 600 liraya daha güzel makinalar var ondan sormuştum -
12 ay garantisi var ama bu garanti şöyle siz ürünü amerikaya göndereceksiniz orda tamir görüp geri gelecek ve tüm kargo ücreti size ait olacak.Yani biraz masraflı bi iş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X