Şimdi Ara

500-700 TL arası cep telefonu önerileriniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3G, Wi-Fi, GPS, en az 3MP flaşlı camera, büyük ve yan kullanılabilir ekran. 2. el düşünmüyorum.
    Bu özellikler de tlf önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Nokia 5800 var bu özelliklerde en göze batan ama sorunlu bir tlf olduğu ve kutuyu açtıktan sonra işimin biraz şansa kalacağını araştırmalarım sonucu anladım.
    Nokia 6710 Navigator'ı beğendim fakat fiyat çok yüksek, 700ün altına düşer mi, beklemelimiyim?
    Nokia n79, n82, n85, n95 bunlardan hangilerini önerirsiniz. Bunlardan fiyatı 700 TL'yi aşanların fiyatında düşme olur mu, beklemelimiyim?

• 5800 ve omnia pro'ya bakın, acele etmeyin sürekli yeni bir kampanya yapıyorlar.
  • Nokia 5800 Navigation Edition çok yakında Türkiye'ye gelecekmiş. Tahminimce 5800 XM deki kronik sorunların hepsini çözüme kavuşturup üretmişlerdir. Mesela kasa açıklığı ve 1. üretimdeki ahize vb. problemleri. Sizce bu tlf kaçtan piyasaya sürülür ve ne zamana 5800 XM gibi ayağa düşer Yurtdışında 300$
  • Samsung Omnia PRO B7320, Nokia E63, 100tl daha koyabilirim dersen Nokia E71.
  • Büyük ekranlı istiyorum. Nokia 6260 Slide var bir de, ne dersiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.