Şimdi Ara

500-750-1000-1250-1500-1750-2000 liraya alınabilecek en iyi oyun bilgisayarları (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
15
Favori
13.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1200 tl monitör klavye mause dahil taksitle alacağız peşin veremiyoruz hepsini tek bir yerden alacağız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

1200tl ile ekran da dahil bana da hir reçete yazabilir misiniz?Elimde 320gn 2.5 luk hdd var mümkünse bütün parçalar vatanda olsun.Gidip direk alıp çıkayım.

Dostum monitor dahil dedigin zaman isler biraz degisiyor. Su sistemi toplayabilirsin:
    Msi g43 board
    Fx6300 islemci
    4gb ddr3 1600mhz ram
    1gb hd 7790 dual-x o.c
    500 gb seagate blue hdd
    500 watt aerocoll kasa
    21,5" led dvi monitör

Elindeki 320 gb 2.5" harddiske 20 liraya bir disk kutusu alip harici disk olarak depolama amacli kullanabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spectecular -- 11 Eylül 2013; 23:37:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakessss

1200 tl monitör klavye mause dahil taksitle alacağız peşin veremiyoruz hepsini tek bir yerden alacağız

Dostum yukarıda tavsiye ettiğim sistem senin icin de gecirli

• Arkadaşlar bana özelden sıkça sorulan bir sorunun yanıtını buradan vermek istiyorum. Yurtdışındaki amazon, ebay tarzı sitelere güvenebilirsiniz. Sadece seçtiğiniz ürünler uluslararası gönderiye uygun ürünler mi değil mi ona dikkat edin. Ayrıca alacağınız ürünün 75euro veya 100 dolar altında bir ürün olmasına dikkat edin aksi halde gümrüğe takılacaktır ve size getirdiğiniz ürünün rejimine göre vergi ödettireceklerdir. Evrak peşinde koşmamak için parçaları teker teker ve başka isimlere getirtin. Fiyat olarak elbette Türkiyeden ucuz olacaktır. Ama sizlere tavsiyem direkt yurtdışından gelen akraba ve dostlarınızla alacağınız ürünleri getirtmek. Böylelikle hem vergiden hem de kargo ücretinden yırtmış olacaksınız. Yalnız 21" üzeri monitörü gümrük muayene memurları farkederse epey bir masrafı var bilginiz olsun.Diğer ürünlerde 2 taneden fazla getirmediğiniz sürece problem yok

• quote:

Orijinalden alıntı: spectecular

quote:

Orijinalden alıntı: snakessss

1200 tl monitör klavye mause dahil taksitle alacağız peşin veremiyoruz hepsini tek bir yerden alacağız

Dostum yukarıda tavsiye ettiğim sistem senin icin de gecirli
    MSI almıyorum ASUS Tavsiye alsak kardeş
  • Arkadaşlar bir yakınım için monitör dahil 1000 tl bir pc bakıyoruz. internet ve oyun için kullanacak monitör 18,5 inç yeterli olur. hepsiburada hızlıal gibi sitelerdenmi almalıyız kendimizmi parçalarını alıp toplamalıyız (elbette kendimiz toplarsak daha iyi olur ama yapabilirmiyiz bilmiyorum parçaları söküp takıyorum ama yinede sıfırdan toplamada kendime güvenemiyorum).
    Alabileceğimiz maximum özellikler nasıl olur?

Ustalar bir el atsanız şu işe?
  • Abi bide bu sistemlerin şimdiki fiyatlarını yazsana bi, arada 200 lira fark vardır en az.

• Katılıyorum sistemler güncellenmeli.
  • Ocak ayındaki dengelenmeye göre güncellenirse daha iyi olur.

• Usta elimde AMD Athlon II x4 955 işlemci var bunu kullanıp 1500 TL. ye diğer bileşenlerle nasıl bir sistem toplayabilirim veya yeni bir işlemci almak gerekirse 1500 TL. ye en iyi F/P sistem nasıl olur yardımcı olursan sevinirim bu arada 1500 TL. ye monitör dahil olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armored Striker -- 29 Aralık 2013; 23:28:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaizmaa

Usta elimde AMD Athlon II x4 955 işlemci var bunu kullanıp 1500 TL. ye diğer bileşenlerle nasıl bir sistem toplayabilirim veya yeni bir işlemci almak gerekirse 1500 TL. ye en iyi F/P sistem nasıl olur yardımcı olursan sevinirim bu arada 1500 TL. ye monitör dahil olacak

Hocam aynı şekilde bana da max.1500 tl monitör dahil şöyle f/p bir sistem lazım el atarsan sevinirim.
  • sistemler eski güncellenmeli ramleri 8 gb 110 lira demişsiniz şimdi 250 yi geçti heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhangokhan33

sistemler eski güncellenmeli ramleri 8 gb 110 lira demişsiniz şimdi 250 yi geçti heralde

Cidden niye böyle oldu fiyatlar ?
  • Hocam ben yeni sistemim icin hd7850 almayi dusunuyorum ama vga monitörum var 1-2 ay sonra yeni monitör alicam o zamana kadar bu titreme olayi benim icin sıkıntı olur mu, yoksa ayni fiyata baska bir model mi almaliyim

• Meraba benim ekran kartim AMD HD 7510 ama hala gta4 donuyor bunun sebebi ne olabilir..?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: craxes15

Hocam ben yeni sistemim icin hd7850 almayi dusunuyorum ama vga monitörum var 1-2 ay sonra yeni monitör alicam o zamana kadar bu titreme olayi benim icin sıkıntı olur mu, yoksa ayni fiyata baska bir model mi almaliyim

bende aynı korkuyla aldım vga monitörüm var titreme falan yok gayet güzel oynuyorum
  • Birazda şans işi sanirim bi de asusla sapphire arasinda kaldim sizce hangisini tercih etmeliyim?

• Cok yararli bir konu tesekkurler

• quote:

Birazda şans işi sanirim bi de asusla sapphire arasinda kaldim sizce hangisini tercih etmeliyim?

amd söz ettiğimiz için bence sapphire nvidiada asus deneyimlerime göre söylüyorum
  • quote:

Hocam ben yeni sistemim icin hd7850 almayi dusunuyorum ama vga monitörum var 1-2 ay sonra yeni monitör alicam o zamana kadar bu titreme olayi benim icin sıkıntı olur mu, yoksa ayni fiyata baska bir model mi almaliyim

Bende bu kartı almak istiyordum ama maalesef HD7xxx serisinin bütün kartlarında bu problem var.Bu yüzden asus gtx650Ti 2 gb 192 bit directcu II modeline yöneldim.İki kartda kuruşu kuruşuna aynı fiyattan satılıyor.Performans olarak 7850'nin çok daha oc potansiyeli olduğu,Gtx 650ti'in ise asus gibi bir markaya ve 3 yıllık bir garantiye sahip olduğunu söylüyorlar.Oyun performansı olarakta örneğin amd destekli bf serisinde 7850'nin 4-5 fps daha önde olduğu fakat ac serisi gibi nvidia destekli oyunlarda da gtx650ti'ın önde olduğunu belirtiyorlar.Sonuç olarak bir karta 400-450 lira bayıldıktan sonra en basitinden bir monitörde titreme yapacaksa olmaz olsun öyle kart :) Özet olarak hdmı veya dvı çıkışlı bir monitörün varsa veya yakın zamanda almayı düşünüyorsan hd7850,Vga bir monitöre sahipsen ve uzun yıllar boyuncada değiştirmeyi düşünmüyorsan gtx650ti boost alınmalı.

Edit:Yukarıda bir arkadaş problem yaşamadığını belirtmiş,bu tamamen %15'lik bir ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo_123 -- 4 Şubat 2014; 0:30:18 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.