Şimdi Ara

500 - 750 arası alınacak en iyi telefon nedir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 4 senelik telefonum artık son demlerini yaşıyor can çekişmekde, bana ne önerirsiniz, 500 - 750 tl arası bir şey düşünüyorum, müzik dinleyecegim, film izleyecegim, internete girecegim, işlerimi halledecegim, ekran çözünürlülügü iyi olan sesi güzel olan bir alet önerirseniz sabaha kadar dualar ederim,

amin.

• samsung wawe ama 750 800 arası sanırm oda amoled ekran nokiaların ekranı gunesde gorunmuyor bezdiriyo lanet şey bıktım ben şahsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

samsung wawe ama 750 800 arası sanırm oda amoled ekran nokiaların ekranı gunesde gorunmuyor bezdiriyo lanet şey bıktım ben şahsen
    Samsung markasına bu günlerde sıcak bakmaya başladım,

sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hermansan

Samsung markasına bu günlerde sıcak bakmaya başladım,

sağol.

Alıntıları Göster
    HTC Touch 2 'ide düşünebilirsin aslında Kemerini az daha sıkıp HTC Tattoo'yu alırsan çok daha iyi olur android işletim sistemine alışkın değilsen ilk başta tuhaf gelebilir ama sonra seviceğinden eminim çok eğlenceli bir hale getiriyor telefonun kendisini
  • quote:

Orijinalden alıntı: J'aime le gâteau

HTC Touch 2 'ide düşünebilirsin aslında Kemerini az daha sıkıp HTC Tattoo'yu alırsan çok daha iyi olur android işletim sistemine alışkın değilsen ilk başta tuhaf gelebilir ama sonra seviceğinden eminim çok eğlenceli bir hale getiriyor telefonun kendisini

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingoadabuda -- 11 Ağustos 2010; 0:38:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ingoadabuda

.

Alıntıları Göster
    İphone 3g de olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H_QmR

İphone 3g de olabilir.

Alıntıları Göster
    HTC Tattoo ve samsung İ7500 düşünmeye başladım,

İphone bana itici geliyor.
  • quote:

HTC Tattoo ve samsung İ7500 düşünmeye başladım,

İphone bana itici geliyor.

Alıntıları Göster
    Sony Ericsson Aino tam istediğin telefon olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ok1907

Evet çok güzel yaklaşık 10 senedir sony kullanıyorum bunuda sony almak isterim ama bunu Türkiyede nerede bulacagım ki.
  • quote:

quote:

Evet çok güzel yaklaşık 10 senedir sony kullanıyorum bunuda sony almak isterim ama bunu Türkiyede nerede bulacagım ki.

http://www.ereyon.com.tr/urun/sony-ericsson-aino-cep-telefonu.aspx

Daha da düşecektir.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingoadabuda -- 11 Ağustos 2010; 0:38:12 >
  • quote:

.

Alıntıları Göster
    Dokunmatik dersen kesinlikle Wave öneririm, dokunmatik önemli değilse E72.
    her ikisini de kullandığım için gönül rahatlığı ile öneririm....
  • quote:

.

Alıntıları Göster
    Sayın
    BurakDoyan
    ok1907

İzmirdeyim, sanırım yarın izmir bit pazarına gidip araştırayım oradada olma ihtimali yüksektir.
  • quote:

Sayın
    BurakDoyan
    ok1907

İzmirdeyim, sanırım yarın izmir bit pazarına gidip araştırayım oradada olma ihtimali yüksektir.

Alıntıları Göster
    2 yıl distribütör garantili almak varken niye spot olarak garantisiz alacaksın ki?
  • quote:

Sayın
    BurakDoyan
    ok1907

Alıntıları Göster
    Çankayada kayıtlı aino bulabileceğini pek sanmıyorum. Büyük bir ihtimalle 800 Lira civarında bir fiyat çekebilirler.
    Önemli mi senin için bilmiyorum ama, ainonun 2. kamerası yok ve (symbian, winmob, bada...vs...gibi) bilinen ve özel birşeyler yapabileceğin bir işletim sistemi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

2 yıl distribütör garantili almak varken niye spot olarak garantisiz alacaksın ki?

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingoadabuda -- 11 Ağustos 2010; 0:40:11 >
  • quote:

.

Alıntıları Göster
    Iphone 3G tabikide.
  • quote:

Haklısınızda ne alacagımı şaşırdımi oğlana samsung star wifi aldım bende değişik bir şey alayım kerata arada değiştirir diyorum.
  • quote:

Sayın
    BurakDoyan
    ok1907

Alıntıları Göster
    Wave
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Çankayada kayıtlı aino bulabileceğini pek sanmıyorum. Büyük bir ihtimalle 800 Lira civarında bir fiyat çekebilirler.
    Önemli mi senin için bilmiyorum ama, ainonun 2. kamerası yok ve (symbian, winmob, bada...vs...gibi) bilinen ve özel birşeyler yapabileceğin bir işletim sistemi yok.

Almışken iyi bir şey olsun genelde 3 - 5 sene kullanırım eger izmirde iyi bir yer biliyorsanız tarif edin gider bakar önerirseniz alırım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.