Şimdi Ara

500 - 750 arası alınacak en iyi telefon nedir (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bitpazarındaki dükkanlarda elbette tanıdık arkadaşlar var. Ama ordakileri bilirsin çoğu küçük esnaf, mağaza gibi değildir. Çok güven verici gibi durmazlar ama tanıdık olunca da üzmezler.
    Ben birçok telefonumu oradan sorunsuzca aldım. Birçoğunu da zaten takas ile aldım. Bir faydam olursa seve seve yardım ederim.
    Ama öncelikle cihazda karar ver sen arkadaşım...:)
  • Wawe al dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Bitpazarındaki dükkanlarda elbette tanıdık arkadaşlar var. Ama ordakileri bilirsin çoğu küçük esnaf, mağaza gibi değildir. Çok güven verici gibi durmazlar ama tanıdık olunca da üzmezler.
    Ben birçok telefonumu oradan sorunsuzca aldım. Birçoğunu da zaten takas ile aldım. Bir faydam olursa seve seve yardım ederim.
    Ama öncelikle cihazda karar ver sen arkadaşım...:)

500 - 750 arası en iyi olanı alacagım, oz aamn şöyle söyleyim, nokia olmayacak kesinlikle, samsung star Wifi var samsung başka model olabilir, yada sony ericsoon olabilir,

3G olursa iyi olur, müzik sesi iyi olsun 3,5 jak kulaklık girişi olsun (samsung öüzik sesi çok kötü) evde dinleyemiyorlar bile sansadan ve sonylerden sonra tam bir kötü ses abidesi, dokunmatik ekran olsun,

• quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

Wawe al dostum

Arkadaşım sony ile karşılaştırınca MP3 ses kalitesi nasıl, StarWifi ses berbat eger sesi onun gibi ise parama yazık etmeyim, birde kulaklık değiştiremiyorum aparat sorun oluyor, izmrde aparat aradım buldum bit pazarında ama gene kötü çalıyor hemde sennheiser kulaklık ile, ama sesi mükemmel diyorsanız bakarım yarın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermansan -- 25 Temmuz 2010; 0:11:52 >
  • Nokia olmayacak diyorsun, sfat wifi yi de ele bir kere o hem özelliksizliği ile hem de fiyatı ile senin limitlerinin altında bir telefon.
    750 Liraya temiz 2. el wave rahat bulursun veya vatan yada bimeks kampanyası bekleyebilirsin....
  • quote:

Nokia olmayacak diyorsun, sfat wifi yi de ele bir kere o hem özelliksizliği ile hem de fiyatı ile senin limitlerinin altında bir telefon.
    750 Liraya temiz 2. el wave rahat bulursun veya vatan yada bimeks kampanyası bekleyebilirsin....

Evet nokia aldık hiç begenmedim zorla sattım ikinci el olarak bir daha almam, kullanamadım değil begenmedim, evet Wave inceleyim o zaman yarın izmir bit pazarı inceleme günü olsun bana bakalım
  • Nokia bir numara bence ve ikinci elleri en güzel giden cihaz (iphone dan sonra). Samsung, SE gibi değildir, sahibine fazla zarar ettirmez....
    Cihaz olarak wave kalitelidir...
  • quote:

Nokia bir numara bence ve ikinci elleri en güzel giden cihaz (iphone dan sonra). Samsung, SE gibi değildir, sahibine fazla zarar ettirmez....
    Cihaz olarak wave kalitelidir...

nokia hariç sizle aynı düşüncede gibiyiz, sanırım oda zevk meselesi diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermansan -- 25 Temmuz 2010; 0:44:56 >
  • Peki öyle olsun.....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.