500 800 tl arası mekanik klavye önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 2 Mayıs 2023; 10:34:53 >
-
Hocam gönerdiğniz klavyelerde kronik sorunlar yokmu özellikle gamepower ogrede bu klavyeyi kullananların yüzde ellisi kronik sorunlar var diyor sizce almalımıyım
-
her 3 nude kullandım.
fıyatlarına gore ıyı klavyeler.
3cu ıse bana gore daha iyi. fakat ısıkları kısıtlı. nedenı ıse su gecırmıyor. ben sureklı bıra fılan dokerimde klavye ustune.
diğerinde su koruması yok ama ısıkları muazzam.'' ogre''
saberde guzeldır. ayrılabılır bıleklık destegı var. ısıkları ogre kadar olmasa guzeldır su gecırmez olana gore.
hepso nerdeyse aynı swıclerı kullanmakta. gecıkmelerıde aynı benım bıldıgım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 2 Mayıs 2023; 10:39:15 > -
Kronik sorun var mı diyorum ne su geçirmezliği ?
-
inventusREDRAGON K568R DARK AVENGER Rainbow 7 Renk Arka Işıklı Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavye - inventushttps://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=12130
-
Hocam ne yaptınız karar verip aldınız mı klavye?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X