PC'de virüs mü var? Bu dosyaya erişiminiz reddedildi!
Merhaba arkadaşlar. Ben bu temp dosyasını açmaya çalştım fakat bu klasöre erşiminiz reddildi gibi bir uyarı verdi .sonra izini 2 görsel de gördüğünüz gibi bu izin açmaya gittim. fakat o izni değşitmeye de iznim yok dedi . yani 3 görselde de gördüğünüz gibi "bu klasörün izin ayarlarını görüntüleme veya düzenleme izniniz yok" diyor bu durumda ne yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar membran klavye olarak rampage,rush markaları önerir misiniz? uzun vadede sıkıntı çıkarırlar mı ?
Merhaba arkadaşlar bazı Rampage modellerimi inceledim ve bu modellerini kullananların çoğusu uzun süre kullanmış ve fazla sorunlara karşılaşmamışlar
Fakat birkaçı kronik vb sorunlar rastlamış. Peki sizce bu Rampage modelerinden almalı mıyım ?
1000 tl membran klavye alınırmı ?
Merhaba arkadaşlar ben aslında Rampage mekanik klavye almak istemiştim fakat bu fiyatlarda uzun kullanımda çoğu mekanik klavye kronik vb. sorunlar çıkarıyor.
Sorun çıkarmayanlarda genel olarak kalitesiz.
Bende mecburen membran almak zorunda kaldım. Sizce bu fiyatlarda membran klavye alarak hata yapmış mıyımdır?
Alacaklarım arasında membran klavyeler:
arkadaşlar bahsettiğim klavyelerin ortalama ömrü kaç yıl olur? uzun kullanımda sorun çıkarırlar mı ?
Merhaba arkadaşlar 500 800 arası klavye arıyorum ve bu fiyat bandındaki en iyi klavyelerin çoğusu gamepower
Örnek olarak: gamepower warlock compact,gamepower ogre,gamepower overlord . benim bulduğum ve istediğim en iyi f/p klavyeler bunlar lakin gamepowe ogre almaya kalktığımda kulanıcıların yüzde ellisi kronik sorunları var almayın diyor
Peki arkadaşlar sizce gamepower klavyeler almalımıyım
Veya sizin bir öneriniz var mı bu fiyat bandında
Merhaba arkadaşlar klavyede olması gereken özellikleri aşağıda yazdım
Red switch olması şart
Nümpadli olursa çok iyi olur
Rainbow ve rgb farketmez yeterki ışık gücü ve seçenekleri iyi olsun
Bilek desteği gerek yok ama olsa fena olmaz
Bu fiyatlar bandında alınabilecek en iyi klavye
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.156 (Bu ay: 48)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Harici Bileşenler