Şimdi Ara

500 dak 1000 sms 3 gb 25 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu paket tam sana gore! 500dk + 3GB + 1000SMS sadece 25TL! SUPER25 yaz 2200e yolla, paketini hemen degistir, firsati yakala! :) Turkcell in kampanya ve hizmetlerinden seni haberdar etmemizi istemiyorsan IZINIPTAL yazip 2780 e gonderebilirsin.

sadakat kanpanyası .üyelik başlatıldıgin dan itibaren 90 gün geçerlidir her 30günde bir 25 karşılığında yenilenir.30 gün içinde tl çekmez ise iptal olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erpinik -- 7 Eylül 2016; 22:40:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadakat paketiymiş bu,herkes alamıyomuş
    Heyecanlandım biran

• Bende bunun 4gb tini kullanıyorum,29 tlye .

• quote:

Orijinalden alıntı: nazarka

Bende bunun 4gb tini kullanıyorum,29 tlye .

Heray yenileniyor mu

• Evet hocam ,arayıp tekrar kullanıyorum 4-5 ay oldu nerdeyse kullanmaya baslayali hocam.az kullanacağım zamanlarda 3gb ve 2 GB tınıda almisligim vardır,25 ve 19 tlye.

• nazarka kullanıcısına yanıt
    Nasıl değişik paketleri istediğin şekilde alıyorsun hocam? Valla ben böle takip edemiyorum,bayiye gidip mi ayarlıyosun,bilgi verirsen sevinirm.

• Yok bayiden yapmıyorum hocam,aylık surenin bitmesine saatler kala arıyorum müşteri hizmetlerini ,bana özel teklifleriniz ne var diye soruyorum,onlar söylüyor su var su var diye.her ay bu üc paketi söylüyor bana
    .
    2gb+msj+heryone : 19tl
    3gb +msj+heryone :25tl
    4gb+msj+ heryone: 29 TL diye bende istediğimi seçip hattima tanimlayiyorum ,3-5 dakikami alıyor sadece hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10 GB İnternet 240 LİRA!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nazarka kullanıcısına yanıt
    O zaman sen uzun zamandır turkcellisin hocam
    Ben 2 ay oldu turkcelle geceli.
    Ben de müşteri hizmetlerini arasam,bana mzel bişe var mıdır acaba?

• Hocam bir buçuk yıl falan oldu ,senden daha uzun yani,ama yinede arayıp sormanda fayda var.

• Yeni numara taşımayı düşünü turkcell e... Faturasız da mı bu kampanyalar?
    Faturalı hatlar için?

• Evet bu kampanyalar faturasız için ,enazindan benimki faturasız hocam.

• Süper oldu bu paket teşşekkürler.
  • Teşekkürler hocam

• Bu tarz paketleri 2-3 aylık veriyor turkcell
    Sevinsin gariban diyor yani :)
    Ama dikkat edin,önceki paketinizi 60 gün boyunca kullanmazsanız aboneliğiniz siliniyor
    Bunu alayım derken hazırdaki pakettten olursunuz

• 8 senelik turkcell liyim hatta 2017 de 9 sene olucak ve haftada bi bana özel kampanyaları takip ederim nerdeyse. 1 senedir böyle paket çıkmadı.. Şimdi bunu denedim ve tabii ki kabul etmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazarka

Yok bayiden yapmıyorum hocam,aylık surenin bitmesine saatler kala arıyorum müşteri hizmetlerini ,bana özel teklifleriniz ne var diye soruyorum,onlar söylüyor su var su var diye.her ay bu üc paketi söylüyor bana
    .
    2gb+msj+heryone : 19tl
    3gb +msj+heryone :25tl
    4gb+msj+ heryone: 29 TL diye bende istediğimi seçip hattima tanimlayiyorum ,3-5 dakikami alıyor sadece hocam.

Hocam faturasızda hangi tarifeyi kullanıyorsunuz biraz açıklarmısınız çünkü bu sadakat paketlerini herkes alamıyor sen nasıl kullanıyorsun bi zahmet deyiver hele :)
  • Hocam avantaj29 diye geçiyor paketin adi,gelen msjda öyle yazıyor,aradigimda bana yazdığım paketleri oneriyorlar.

• aslinda var ya , yetecek 3 gb 4 gb , alacan 19 tl ye 25 tl ye soyle turkcell kalitesini ,

evet kabul ediyorum ama yetmiyor kardesim 15 gb anca kesiyor , yuksek kullanimlarda turkcell cok pahali maalesef

• Bu sadakat paketlerinden avantaj25 olanı alırsan ek 2 gb 1 lira ozel internet paketi diye geciyor 26 tl 5 gb internet oluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.