Şimdi Ara

PTTCell 1 GB Asimsiz internet 400 DK 100 SMS 17 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
6.691
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.pttcell.com.tr/kampanya/pttcell-17lik-kampanya
    17 TL ye guzel bir tarife.1 GB dan sonra hiz kaca düşüyor yazmamislar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 20lik tarife ye 12 ay taahüt verince 17tl oluyor diyor kısaca

Fatura dönemi içerisinde cepten internet kullanımı 1GB'a ulaştıktan sonra yapılacak olan kullanımlar için bağlantı hızı fatura dönemi sonuna kadar 1kbps'ye düşer ve fatura dönemi sonuna kadar belirtilen hız ile internete erişim sağlanacaktır. Tarife kapsamındaki data kullanım hakkının ücretlendirme periyodu 1 byte'dır. 1GB üzeri kullanımlarda ücretlendirme yapılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahbazpower-

20lik tarife ye 12 ay taahüt verince 17tl oluyor diyor kısaca

Fatura dönemi içerisinde cepten internet kullanımı 1GB'a ulaştıktan sonra yapılacak olan kullanımlar için bağlantı hızı fatura dönemi sonuna kadar 1kbps'ye düşer ve fatura dönemi sonuna kadar belirtilen hız ile internete erişim sağlanacaktır. Tarife kapsamındaki data kullanım hakkının ücretlendirme periyodu 1 byte'dır. 1GB üzeri kullanımlarda ücretlendirme yapılmaz.

İnterneti kesiyoruz demenin farklı bir söyleme şekli 1kbps
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknkznci

quote:

Orijinalden alıntı: sahbazpower-

20lik tarife ye 12 ay taahüt verince 17tl oluyor diyor kısaca

İnterneti kesiyoruz demenin farklı bir söyleme şekli 1kbps

• Vatzap takili kalir donar, telefonunuz coker o derece hizliymis

• 2 sene kullandım tavsiye etmem, 1 lira daha verin vodafone deneyin.
  • 1kbps nedir yaa?!?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 14 luk tarife kullaniyoz. daha iyi.

• Vodafone turkcell gibi kota bitince geçirmesinden çok iyi.

• pttcelli hiç önermem. bir ay kullandım ve whatsappa mesaj gelmedi internet olduğu halde bir ay boyunca. wifi gerekiyordu whatsappta ne geldiğine bakmak için. o derece kötü
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Bende 14 lük tarifedeyim 1gb ve fazladan heryöne 200 dk.cezbediyor
  • 1 kbps

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 14'lük tarife deki 250MB sonrası hız düşümü 64kb öldürüyor insanı. Bildiğin 5-6kb dır yani. Bu tarife en azından interneti kullandırtır.
  • pttcell'e çamur atıyor bazıları ama ben kullanırken 250 mb internet rahatlikla yetiyordu. sonrasında hız 10kb/s düşüyordu. öyle whatsaptan mesaj gelmiyordu filan bence istisnai durumlar.
    şuan turkcell kullanıyorum 1 ay'da 1 gb internet su gibi bitiyor. forumun sıcak fırsatlarına göz atsam kafadan 5mb gidiyor. facebook'a baktınız mı yandınız demek en az 20 mb.
    Vodafone ve avea'nın internet ölçümü iyi. büyük ihtimal turkcellin ücretlendirme periyodu çok fazla.

pttcelli bi tek şekilde önermem faturali kullanmayın ASLA. birde 17 lira net değildir o devlet vergiside eklenebilir ona 18.5 filan olur. 14lük tarifedeyken de 1 yıldan fazla kullandım hiçbir ay 14 lira gelmedi.
  • Whatsup icin yeterli 14 luk tarife.

• quote:

Orijinalden alıntı: _oSo_

14'lük tarife deki 250MB sonrası hız düşümü 64kb öldürüyor insanı. Bildiğin 5-6kb dır yani. Bu tarife en azından interneti kullandırtır.

12-13 e dusuyor. Memnunum.

• Taraftar hattı daha iyi.500+1gb+1000 sms 17 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1(bir) kilobitss

• 14 lük tarifede nasıl watsaba girmiyor sizde yahu ? Ben video izlemek dışında internette her işimi görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: z740

2 sene kullandım tavsiye etmem, 1 lira daha verin vodafone deneyin.

vodafon un hangi tarifesi ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.