Şimdi Ara

PTTCell 1 GB Asimsiz internet 400 DK 100 SMS 17 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
6.691
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Faturalı 17tl lik tarifedeyim faturam sadece 17 tl her şey dahil sürpriz yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.President

pttcelli hiç önermem. bir ay kullandım ve whatsappa mesaj gelmedi internet olduğu halde bir ay boyunca. wifi gerekiyordu whatsappta ne geldiğine bakmak için. o derece kötü

Allah Allah. Ayni hatti mi kullaniyoruz biz? Hiz yavasladiginda bile video izlemek dahil her islemi yapabiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clls

Bende 14 lük tarifedeyim 1gb ve fazladan heryöne 200 dk.cezbediyor

14 lük kullanıyorum bende ama hız Hiç yoktan 128 olmadı 96 A düşse şimdi geçerim ama yok 1kbps ne WhatsApp kullanılmaz onunla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

pttcelli hiç önermem. bir ay kullandım ve whatsappa mesaj gelmedi internet olduğu halde bir ay boyunca. wifi gerekiyordu whatsappta ne geldiğine bakmak için. o derece kötü

Allah Allah. Ayni hatti mi kullaniyoruz biz? Hiz yavasladiginda bile video izlemek dahil her islemi yapabiliyorum.

hocam bir ay kullandım ben sadece. müşteri hizmetlerini aradım interneti kontrol ettirdim yine değişmedi. dediler ki whatsappi sil mobilden indirip kur terkrar. yaptım yine değişmedi. ben de vodafone'a geçtim. whatsapp dışında internetini kullanabiliyordum. yani browser'a giriyordum. önceden de avea kullanıyordum ve hiç bir sorun yoktu. pttcellin tek avantajı ucuz tarifesi

• 14'lük var bende 250dk hy 250 sms hy 250mb sınırsız hız düşümü sonrası sanırım 128kbps o da yaklaşık 16kb/s yani 10kb/s alıyorum genelde diyebilirim.
    bu 3 tl fazla ve 1gb daha iyi gibi bakalım...

edit: belli tarihler arasında belli yollarla 20TL'lik pakete geçenler içinmiş sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VatandA.Ş. -- 5 Haziran 2015; 17:47:35 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

hocam bir ay kullandım ben sadece. müşteri hizmetlerini aradım interneti kontrol ettirdim yine değişmedi. dediler ki whatsappi sil mobilden indirip kur terkrar. yaptım yine değişmedi. ben de vodafone'a geçtim. whatsapp dışında internetini kullanabiliyordum. yani browser'a giriyordum. önceden de avea kullanıyordum ve hiç bir sorun yoktu. pttcellin tek avantajı ucuz tarifesi

Kisa sure "vodafone 655" denen telefonu kullandim. 128 kb hiz ile video bile izleniyordu youtube da.

Android cihazda (zenfone 6) tum internet islemlerimi yavas olsa bile hallediyorum, hatta online radyo bile dinliyorum tunein ile 128 kb hizla.

Oyle yani, memnunum...

• Valla Türkiye'deyken tabletim için PTTCell'in 14 TL'lik mi, 10 TL'lik mi ne 1 GB'lık bir paketini kullanıyordum, oldukça da memnundum. Bir defa bile çekmemezlik yapıp, beni zor durumda bıraktığını hatırlamıyorum. Ki kullandığım yerlerde genelde İstanbul'un bir ucu oluyordu. Neden bu kadar eleştirildi anlam veremedim.
  • güzel ama aşımsız çöp olmuş!

• McCarty kullanıcısına yanıt
    pttcellden 19 kiralık bol paket 500e mi geçtiniz

• Ptt 14 TL king

• 1 sene kullandım pttcell i kanser olmak uzereyken bıraktım. Cekimi,kalitesi bu kadar berbat bir operator daha yok,ozellikle yazın tatil bolgelerinde ve yogunluk fazla olan yerlerde hic cekmiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: hknkznci

quote:

Orijinalden alıntı: sahbazpower-

20lik tarife ye 12 ay taahüt verince 17tl oluyor diyor kısaca

Fatura dönemi içerisinde cepten internet kullanımı 1GB'a ulaştıktan sonra yapılacak olan kullanımlar için bağlantı hızı fatura dönemi sonuna kadar 1kbps'ye düşer ve fatura dönemi sonuna kadar belirtilen hız ile internete erişim sağlanacaktır. Tarife kapsamındaki data kullanım hakkının ücretlendirme periyodu 1 byte'dır. 1GB üzeri kullanımlarda ücretlendirme yapılmaz.

İnterneti kesiyoruz demenin farklı bir söyleme şekli 1kbps

• Vodafone'un faturalı 250 mb'lık net tarifesini kullanıyorum. 250 mb dolduktan sonra net hızım 96 kbps 'ye düşüyor. Çok yavaşta olsa benim işimi görüyordu. Çünkü sınırsızdı. Vodafone artık bu tarifeyi kaldırıyor ve bu ay son kez kullanıyorum. Alternatif ararken, pttcell'i gördüm. Şu şekilde kombin yapsam olur mu? Benim için adil kullanım hakkım dolduktan sonra net'in sınırsız olması çok önemli. Çünkü aylık en az 10 gb civarı net kullanıyorum.
    1-)http://www.pttcell.com.tr/faturali-tarifeler/20lik-tarife
    Pttcel 20'lik tarife 400 dakika her yöne + 100 sms + 1 gb net -----> 20 lira
    Yanına birde bu paketi alıyoruz.
    2-)http://www.pttcell.com.tr/faturali-paketler/1gb-internet-paketi
    1 gb sınırsız internet. 1 gb dolunca hız 128 kbps'ye iniyor ve sınırsız kullanılıyor. Bu paket 10 lira + üstteki tarife 20 lira = 30 liraya 2 gb sınırsız net
    Sizce olur mu?

• 14' lük + 1 GB internet paketi kullanıyordum (24 TL). Şimdi bu tarifeye geçeceğim. İstanbul Şişli' deyim. Hem internet, hem de diğer işlemler için gayet işimi görüyor PTTCell. Çok memnunum ben.
  • ben de 14lük tarifeyi kullanıyorum ama hep 16 lira geliyor.
    internet ilk 300 mbdan sonra düşüyor, sadece whatsapp normal kullanıyorum, diğer uygulamalar biraz kasıyor. video zaten imkansız gibi birşey ama çok zorlamadıkça iş görüyor
  • arkadaşlar kesinlikle önermiyorum pttcell'i. 14'lük tarifedeyim. kesinlikle aşım yapmıyorum eminim. bu halde bile 20 falan geliyor faturalar hep. şebeke zaten rezalet sürekli kopmalar oluyor.
  • Ben de pttcell 14lük teyim, 250mb dan sonra berbat oluyor. Eksisozluk falan okumak isteyen okur işte 250mbdan sonra Bunun neti daha iyi bence.
  • İlk çıktığında iyiydi 128kbps. Şuan onu kullanan varsa kraldır.

• 1 kbs komik olmuş evet ama int. az kullanan, avea'nın güzel çektiği yerde olan ve ucuz tarifeye ihtiyaç duyanlar için iyi fırsat.
  • 18 liraya avea her yöne 700 dk, 5000 sms 1 gb sınırsız olmayanindan kullanıyorum. Tarife güzel de her ay bi 500 dk çöpe gidiyor. Bu iyi gibi geldi, ote yandan tahhut vermek de istemiyorum. Var mi önerisi olan?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.