5gb 19TL teklifi geldi. 10gb teklifi için ne yapmak gerek? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
500 DK 500 SMS 10 GB 19 TL (8. sayfa)
-
-
6 ay önce boştaki hiç TL yüklemediğim hattıma 10 GB 500 dk 19 TL teklifi geldi,asıl istediğim hatta gelmiyor 4 aydır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kesinlikle tek seferlik degil 3 aydır hatta 19 tl gördügünde paketi yeniliyor faturalıdan faturasıza geçmiştim
-
Fatura sözleşmem Kasımın 22 sinde bitiyor. Bu teklifin gelmesi için ne yapmalıyım?
Varsa başka faturalı ucuz paket önerisi onları da değerlendirebilirim.
-
Eveeet, 2021 de zaten 19tlye nasil bu paketi kullanabiliyorum diye sorgularken bu mesajla gunu kapattim. Yeni tarife arayisindayim. Interneti bol, varsa tavsiyeler lutfen yesillendirin.
-
BİMCell 40 GB (20 GB haftalık + 20 GB aylık) 42 TL.
Aynen hocam, bana da az önce sms geldi. -
Hocam bu yine tt selfy'nin sinirsiz sosyal medya olan tarifesine gecebiliyor muyum ben? TT faturasizdayim suan. Illa baska bir operatorden mi gelmem gerekiyor. Yazin interneti olmayan bir yerde olacagim ve sinirsiz sosyal medya biraz olsun kurtarir. Her ne kadar insta face vs kullanmasam da can sikintisina girerim diye dusundum.
-
Bir şansınızı deneyin hocam, geçiş yapabilirsiniz diye biliyorum
Aynısını ben de düşünüyordum bu paket nasıl hala 19 TL olabilir ve hala kullananlar var mı diye bugün size gelen mesajı görünce üzüldüm. Evet, fiyat ayarlaması yapılabilir kimisinin güncelleme dediği gibi ama bu insafsızlığı geçtik zalimlik, barbarlık, zorbalık. Beyin 19'un üstüne yüzdesel olarak 16'yı ekleyemiyor, çok yanlış bir iş bu yapılanquote:
Orijinalden alıntı: YaxisEveeet, 2021 de zaten 19tlye nasil bu paketi kullanabiliyorum diye sorgularken bu mesajla gunu kapattim. Yeni tarife arayisindayim. Interneti bol, varsa tavsiyeler lutfen yesillendirin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
Çok kötü oldu bu çözüm bulanlar buraya yazarsa aynı operatör ve farklı operatör vs
Çözüm bimcell :)
Şirketimiz paket fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
-
Hocam faturasiz tarife diye sanirim kafasina gore her seyi yapabiliyorlar. Bilmiyorum hak iddia edebilebilir mi..
@osmanlıdenir hocam cozum olarak @krkmz1666 dedigi gibi bimcell gibi duruyor. Ben sinirsiz sosyal medyali (sirf youtube icin) selfy tarifesine gececegim sanirim.
-
Faturalı tarifeye geçip üstüne sınırsız youtube paketi alabilirsiniz
Aylık YouTube Sınırsız İnternet Paketi > İnternet > Web > Türk Telekom (turktelekom.com.tr)
Taraftar Coşturan 3GB Tarifesi > Mobil > Türk Telekom (turktelekom.com.tr)
3gb yeterliyse 19+29,58+3,10 51;30 yada 52 TL gelir
Tarifenin fiyatı doğruysa
-
Bilgilendirme ve ugrasiniz icin cok tesekkurler hocam ama 3GB yetmez bana ya. 15gb alti kurtarmaz. Yazin gidecegim yerde wifi ve internet olmayacak. Dolayisiyla zaman gecirtecek bir sey gerek. Ne instagram ne twitter ne facebook kullaniyorum. Youtubedan oldugu kadar vakit geciririm diye dusundum. Onun disinda da zaten reddit ve baska yabanci forumlarda takiliyorum. 15gb de oraya falan harcarim.
-
O zaman bittiğinde interneti duran faturalıda 15gb yada 20 gb tarifelerine geçmeye çalışın self üye olun sonra müşteri hizmetleri yardımcı olur
-
https://www.selfy.com.tr/faturali-kampanyalar-ve-tarifeler/selfy-yeni-sosyal-kampanyasi
bu tarifeyi dusunuyorum hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X