Bildirim
500 gb hdd sorunu
Porsima 1083 Kare Prizma Döner Standlı Döner Kapaklı 12'li Cam Baharatlık-Düzenleyici Organizer-Antrasit : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D1RG3PQH
15 dk. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Jak'larla ilgili bir problem olabilir. Elektrik gitmesi gibi bir sesmi var yoksa diskler çalışıyor fakat PC mi görmüyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: xexmanx
Merhaba ben bir hdd aldım ve uzun süre sorunsuzca kullandım ama şimdi kullandığımda görüyor arasaıra tarama ile ilgili sorular soruyor ve nezaman tıklayıp içindeki dosyalara baksam kendi kendine çıkıyor (unplug sesi)
yetersiz mi güç alıyor yoksa başka bir sorunmu acaba?
bendede ön usbleri kullanına bu oluyo dı-dın diye yeni aygıt çıkarıp takma sesi geliyo arka usbleri kullanın bu sorun olmucaktır
sebebide ön usbler nedense çok çabuk bu hale geliyo ve bi çok kişi bu sorunu yaşıyo hatta hard disklerin bile ara ara sapıtmasına sebep oluyo bu sorun
bi ihtimalde kullandığınız usb kablo zarar görüp buna sebep oluyo olabilir tabiki(temassızlık)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisırakaya -- 17 Nisan 2012; 15:20:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: makarnacanavarı
quote:
Orijinalden alıntı: xexmanx
Merhaba ben bir hdd aldım ve uzun süre sorunsuzca kullandım ama şimdi kullandığımda görüyor arasaıra tarama ile ilgili sorular soruyor ve nezaman tıklayıp içindeki dosyalara baksam kendi kendine çıkıyor (unplug sesi)
yetersiz mi güç alıyor yoksa başka bir sorunmu acaba?
bendede ön usbleri kullanına bu oluyo dı-dın diye yeni aygıt çıkarıp takma sesi geliyo arka usbleri kullanın bu sorun olmucaktır
sebebide ön usbler nedense çok çabuk bu hale geliyo ve bi çok kişi bu sorunu yaşıyo hatta hard disklerin bile ara ara sapıtmasına sebep oluyo bu sorun
bi ihtimalde kullandığınız usb kablo zarar görüp buna sebep oluyo olabilir tabiki(temassızlık)
teşekkürler işe yaradı arka usb lere mause ve klavye takılıydı bir çoklayıcı alıp bağladım sorun kalmadı :)
-
yardım edebildiysek ne mutlu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X