Şimdi Ara

500 gb hdd sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben bir hdd aldım ve uzun süre sorunsuzca kullandım ama şimdi kullandığımda görüyor arasaıra tarama ile ilgili sorular soruyor ve nezaman tıklayıp içindeki dosyalara baksam kendi kendine çıkıyor (unplug sesi)

yetersiz mi güç alıyor yoksa başka bir sorunmu acaba?

• Jak'larla ilgili bir problem olabilir. Elektrik gitmesi gibi bir sesmi var yoksa diskler çalışıyor fakat PC mi görmüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xexmanx

Merhaba ben bir hdd aldım ve uzun süre sorunsuzca kullandım ama şimdi kullandığımda görüyor arasaıra tarama ile ilgili sorular soruyor ve nezaman tıklayıp içindeki dosyalara baksam kendi kendine çıkıyor (unplug sesi)

bendede ön usbleri kullanına bu oluyo dı-dın diye yeni aygıt çıkarıp takma sesi geliyo arka usbleri kullanın bu sorun olmucaktır
    sebebide ön usbler nedense çok çabuk bu hale geliyo ve bi çok kişi bu sorunu yaşıyo hatta hard disklerin bile ara ara sapıtmasına sebep oluyo bu sorun

bi ihtimalde kullandığınız usb kablo zarar görüp buna sebep oluyo olabilir tabiki(temassızlık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisırakaya -- 17 Nisan 2012; 15:20:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makarnacanavarı

quote:

Orijinalden alıntı: xexmanx

Merhaba ben bir hdd aldım ve uzun süre sorunsuzca kullandım ama şimdi kullandığımda görüyor arasaıra tarama ile ilgili sorular soruyor ve nezaman tıklayıp içindeki dosyalara baksam kendi kendine çıkıyor (unplug sesi)

bendede ön usbleri kullanına bu oluyo dı-dın diye yeni aygıt çıkarıp takma sesi geliyo arka usbleri kullanın bu sorun olmucaktır
    sebebide ön usbler nedense çok çabuk bu hale geliyo ve bi çok kişi bu sorunu yaşıyo hatta hard disklerin bile ara ara sapıtmasına sebep oluyo bu sorun

bi ihtimalde kullandığınız usb kablo zarar görüp buna sebep oluyo olabilir tabiki(temassızlık)

teşekkürler işe yaradı arka usb lere mause ve klavye takılıydı bir çoklayıcı alıp bağladım sorun kalmadı :)

• yardım edebildiysek ne mutlu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    250 gb samsung ssd - 2. El
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.