Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 500 GB Seagate HDD - ST500DM002 - Satılmıştır Satın Al 8 Haziran 2020 21:00 1 1 500 GB Seagate HDD - ST500DM002 - Satılmıştır Ürün forum üzerinden alınmıştır. Mesh yapıda bir kasanız mevcut ve 1 metreden daha yakın ise okuma sesi dikkat çekebilir. 275r airflow model kasada kullanmaktaydım, hdd yuvasına vidalı şekilde sabitlediğimde kasaya titreşimi aktarıp beni rahatsız ettiğinden dolayı satmayı düşünüyorum. Harici hdd'ye geçiş yapacağım. Tarama sonuçları aşağıda eklidir, herhangi bir sorunu yoktur. Yanında 1 adet sata kablo ile gönderim yapılacaktır.Kargo alıcıya aittir.Satış Fiyatı: x TL,fiyatım sondur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 0 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satıldı - Ryzen 5 2600 Satıldı - Philips Hue Bridge / 929001180601 [SATILDI] Satıldı / G29 + Shifter Satıldı / Xbox one x referans ilanı