Şimdi Ara

500 lira max. en iyi tel ? ? acil plsssss

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar max. 500 liraya kadar telefon alıcam . samsung d900 i vardı berbat dandikti o yüzden samsunga cok soğugum ama tavsiyelerinizi dikkate alıcam . nokia tercihim 5800 var vatanda 424 lira . ya da e63 kafama yattı 365 lira . aradığım ilk özellik wlan . onun dışında iyi şarj ve sağlamlığı . geniş ekran olursa da fena olmaz . foto mp3 olsada olur olmasa da olur . çnk dijitalim var . müzikte pek dinlemem . ama 5800 gibi hepsi bir arada olması da hoş bişey . tavsiye bekliyorum arkadaşlar !

• Wave 2 yada wave al hocam bu fiyatlara bu iki telefonda cok güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1312K

Wave 2 yada wave al hocam bu fiyatlara bu iki telefonda cok güzel

adam max 500 diyor sen ne diyorsun hocam :)

Biraz bütçeni zorlarsan samsung gio önerebilirim (549 TL)
    Onun dışında 500 altı..samsung monte var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ern_qfb

quote:

Alıntıları Göster
    azcık dh araştırma yaptım da lg optimusa ne diyosunuz ? samsung gio ile kıyaslarsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ern_qfb

quote:

Yazmayı unutmusum yani eğer sıfır cihaz düşünmüyorsan alabilirsin hocam bu telefonları. Eğer sıfır olsun dersen bencede monte olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: downloader_team

azcık dh araştırma yaptım da lg optimusa ne diyosunuz ? samsung gio ile kıyaslarsak

Optimus'un hangisi hocam optimus swift mi optimus one mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0D066DD24

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Gio veya p503
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5800 bu saatten sonra alinmaz islemcisi düsük ekrani rezistif , galaxy mini ve galaxy gio modelleri iyidir
  • Sony x10 mini... Eğer pazarlık falan yaparlarsa bulunabilir 500 tlye.. Ekran e63 kadar var ve dokunmatik android gps kıbar bir model
  • gt540 optimus kullaniyorum 399 lira cok iyi fiyat cihaz icin diger tavsilerimde bütcenizi biraz asabilirseniz yine lg p503 veya samsung gio olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

gt540 optimus kullaniyorum 399 lira cok iyi fiyat cihaz icin diger tavsilerimde bütcenizi biraz asabilirseniz yine lg p503 veya samsung gio olabilir
    galaxy mini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9CBE59604

galaxy mini

Alıntıları Göster
    hocam galaxy gio alabilirim biraz zorlayıp değcekse ama ne gibi artıları var özelliklere bakıyom pratik olarak pek anlamıyom . 5800 ı eledik . dediğim lg optimus one p35 . galaxy gio ve mini ne farkı var . sony x10 da hemen araştırayım bakalım . desteğiniz için sağolun beyler
  • quote:

hocam galaxy gio alabilirim biraz zorlayıp değcekse ama ne gibi artıları var özelliklere bakıyom pratik olarak pek anlamıyom . 5800 ı eledik . dediğim lg optimus one p35 . galaxy gio ve mini ne farkı var . sony x10 da hemen araştırayım bakalım . desteğiniz için sağolun beyler

Alıntıları Göster
    hocam cahilliğime verin de istediğim telefon tarzı şu yakınlardaki wlan sayesinde sürekli nette dolaşabileceğim büyük ekranlı yüksek hızlı nete girebileceğim bi telefon . aslında şöyle işlemcili falan olsa da fena olmaz .

• galaxy mini den şaşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

galaxy mini den şaşma
    ya arkadaşlar azcık araştırma daha yaptım sanırım android os olan bi tel almam lazım . ama android alacakların dikkatine yazısında benim fiyat aralıgımdaki gio ile optimus falanda flash player sorunlu olduguna sahit oldum video falan izleyebilmeliyim ama :/ sonuc olarak sunlar arasında secim yapmam lazım galiba ya da baska öneri varsa bekliyorum

galaxy gio , galaxy mini , sony xperia mini , lg gt540, lg optimus one , f/p olarak hangisini seçmeliyim . en genil ekran ve güçlü wifi youtube google falan , bide avi formatlı film izleyebilsem geniş ekranda hiç fena olmaz :D tabi bu paraya her istediğim olmaz da bu isteklerim için hangisi en uygun olur yani . ama her şeyden önce en uzun batarya aralarında ve sağlamlık çok önemli d900i samsungun hayatımda kullandığım en dandik teldi . umarım samsung saglamlıgını geliştirmiştir. nokiadan şaşmıcam demiştim ama mecbur .

edit: ha bide çok mesajlaşırım buna uygun olsun sanal klavye falan bari olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi downloader_team -- 18 Nisan 2011; 11:22:45 >

• quote:

ya arkadaşlar azcık araştırma daha yaptım sanırım android os olan bi tel almam lazım . ama android alacakların dikkatine yazısında benim fiyat aralıgımdaki gio ile optimus falanda flash player sorunlu olduguna sahit oldum video falan izleyebilmeliyim ama :/ sonuc olarak sunlar arasında secim yapmam lazım galiba ya da baska öneri varsa bekliyorum

galaxy gio , galaxy mini , sony xperia mini , lg gt540, lg optimus one , f/p olarak hangisini seçmeliyim . en genil ekran ve güçlü wifi youtube google falan , bide avi formatlı film izleyebilsem geniş ekranda hiç fena olmaz :D tabi bu paraya her istediğim olmaz da bu isteklerim için hangisi en uygun olur yani . ama her şeyden önce en uzun batarya aralarında ve sağlamlık çok önemli d900i samsungun hayatımda kullandığım en dandik teldi . umarım samsung saglamlıgını geliştirmiştir. nokiadan şaşmıcam demiştim ama mecbur .

edit: ha bide çok mesajlaşırım buna uygun olsun sanal klavye falan bari olsun

Alıntıları Göster
    sana en en uygun telefon aslında lg optimus p503.

5800 sakın alayım deme donmalar, basmatik ekran deli eder .

• quote:

Orijinalden alıntı: Cherkez26

sana en en uygun telefon aslında lg optimus p503.

5800 sakın alayım deme donmalar, basmatik ekran deli eder .

Alıntıları Göster
    hocam o kafama çok yatmıştı vatanda 480 di ama baktım 580 olmuş bugün ne şanssızım ya :/
  • quote:

hocam o kafama çok yatmıştı vatanda 480 di ama baktım 580 olmuş bugün ne şanssızım ya :/

bazı günler indirim oluyor. mesela geçen 473 e düştü millet asıldı hemen :D

sende öyle bişi bekle ama kesinlikle tavsiye ederim. 2.3 güncellemesi gelicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cherkez26

quote:

bazı günler indirim oluyor. mesela geçen 473 e düştü millet asıldı hemen :D

sende öyle bişi bekle ama kesinlikle tavsiye ederim. 2.3 güncellemesi gelicek

Alıntıları Göster
    bu arada bende esişehirliym :D 26 :D ya hocam beklerimde şu y" galaxy gio , galaxy mini , sony xperia mini , lg gt540, lg optimus one " bariz farklarını bana bi açıklayıverirseniz çok sevincem (:

• quote:

bu arada bende esişehirliym :D 26 :D ya hocam beklerimde şu y" galaxy gio , galaxy mini , sony xperia mini , lg gt540, lg optimus one " bariz farklarını bana bi açıklayıverirseniz çok sevincem (:

Alıntıları Göster
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.