Bildirim
500 Liraya Kadar
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mesaj yazmak bana tuşlu telefonlarda çok daha kolay geliyor, bu durum senin alışmana bağlı. Ayrıca dokunmatik yeni cihazlarda şarda pek verim bekleme bence....
quote:
Orijinalden alıntı: real_cimbomlu
500 TL ye kadar dokunmatik wifi li telefon önerilerinizi bekliyorum.Seside iyi olsun
Çok Mesaj yazıyorum ve telefonla konuşuyorum şarjı uzun gitsinde istiyorumm
Şimdiden teşekkürler
-
mesaj yazmakta sorunum yok kullanabliyorum
önerileriiz nedir acaba
benim aklımda c5-03 var ama nasıldır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real_cimbomlu -- 16 Mayıs 2011; 23:21:10 > -
Galaxy GİO -
Foto önemliyse otofokus yok bu cihazda.
Symbian yerine androidli cihazlara bak bence veya 2. el iphone denk getirebilirsen temiz birşey rahat edersin...
quote:
Orijinalden alıntı: real_cimbomlu
mesaj yazmakta sorunum yok kullanabliyorum
önerileriiz nedir acaba
benim aklımda c5-03 var ama nasıldır
-
x8 veya galaxy gio -
Xperia x8 -
Samsung Galaxy Gio veya Xperia X8. Donanım olarak gio daha üstün.
X8'e de S.E kalitesi diyorum, bir nebze düşük donanımına rağmen. -
Ortada bir hız farkı yok açıkçası X8 ve Gio arasında. Kağıt üstünde Gio daha hızlı gibi görünse de kullnınca bir farka rastlamıyorsunuz. -
Gio veya X8. -
quote:
Orijinalden alıntı: SAVIAR
Ortada bir hız farkı yok açıkçası X8 ve Gio arasında. Kağıt üstünde Gio daha hızlı gibi görünse de kullnınca bir farka rastlamıyorsunuz.
Bunu da yazalım bir köşeye o zaman. Teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X